Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kızlar benim düşükten sonra kanamam çok uzun surdu 35 gün falan sürdü. Ancak doktorun verdiği ilaçla durdu.Doktorum normal diyor ama çok korkuttu beni.

canım o da bişey mi benim kürtajdan sonra 2 aya yakı sürdü. ömür boyu kanayacak sandım
normalde uzun adet görüyordum ondan normalmiş demişti dokturr

kızlar benim düşükten sonra kanamam çok uzun surdu 35 gün falan sürdü. Ancak doktorun verdiği ilaçla durdu.Doktorum normal diyor ama çok korkuttu beni.

evet normalmıs cnm kısıden kısıye degısıyormus
sen esıne spremıyogram yaptırdınmı
benımde ılk ebbeik dusuk oldu
10-12 gun kanamam oldu
megerse benım dusuk esımden kaynaklanıyomus
baktırmadıysan spermıyogram baktır cnm

canım yaptırmadım. kan pıhtılaşması varmı dıye baktırdım ondan bişey cıkmadı. ama ben enfoksiyon tarzı bıseyden suphelenıyorum.eşim askerdeyken cok agır hastalanmıstı enfoksıyon vardı.onun için test yaptırcaz.

canım o da bişey mi benim kürtajdan sonra 2 aya yakı sürdü. ömür boyu kanayacak sandım
normalde uzun adet görüyordum ondan normalmiş demişti dokturr

muhtemelen benımde o kadar surerdı doktorun verdığı ılacla bıkac gun ıcınde durdu.Bide gercekten ıyı bır doktor bulmak gerekıyor dıye dusunuyorum kafamda bırını belırledım ve sureklı aynı doktora gıtmeyı dusunuyorum.

bende kullandım ilaç ama bana kar etmedi. bende bi hastalık gibi bir şey var bi yerimde yara bere kanama falan olunca zor iyileşiyor. 5.sınıfta tetanoz aşısı oluyor ya o hala durur bende.çok kaşımışım herhalde dağılmış aşağı doğru. dematolağa gidince öğrenmiştim. evet en iyisi iyi bir doktor bulup sürekli ona gitmek canım.

Cuma Günü bana salavatı çok okuyun. Çünkü o gün okunan salavatlar şahitlidir. Melekler onlara şahidlik ederler. (İbni Mace)

Es Selamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu...

kızlar yazdıklarınızı ve hamile arkadaşlarımzın mutlulukarını takip ediyorum.ama bugün yine keyifsizim.cnm konuşmak falan istemiyo.kardeşim askere gidiyo pazar günü.ağrı doğubeyazıt çıktı şansına.moralim bozuk anlayacağınız.yanlış anlamayın doğu diye değil ama bu kadar uzak düşünmemiştim.

ay canım çok zor asker beklemek. ama bozma moralini. Hayırlısıyla gider gelir inşallah canım.

kısa dönem mi uzun dönem mi canım

canım inşallah hayırlısıyla gider hayırlısıyla gelir. Allah kavuştursun tatlım

yazı yazmak da zor konu cevaplama paneline basıp yazmak gerekiyor hemen de gitmiyor msj çok sinir bozucu olmuş ne zaman düzelecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…