- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.701
kızlar benim düşükten sonra kanamam çok uzun surdu 35 gün falan sürdü. Ancak doktorun verdiği ilaçla durdu.Doktorum normal diyor ama çok korkuttu beni.
kızlar benim düşükten sonra kanamam çok uzun surdu 35 gün falan sürdü. Ancak doktorun verdiği ilaçla durdu.Doktorum normal diyor ama çok korkuttu beni.
Ayyy çok duygulandım,sizleri çok seviyorum.
İyiki varsınız.
evet normalmıs cnm kısıden kısıye degısıyormus
sen esıne spremıyogram yaptırdınmı
benımde ılk ebbeik dusuk oldu
10-12 gun kanamam oldu
megerse benım dusuk esımden kaynaklanıyomus
baktırmadıysan spermıyogram baktır cnm
hapşırmaya başladım
ühü ühü ühüüüüü
hastalancam kesin sabah üşüdüm gelirkene
canım o da bişey mi benim kürtajdan sonra 2 aya yakı sürdü. ömür boyu kanayacak sandım
normalde uzun adet görüyordum ondan normalmiş demişti dokturr
canım yaptırmadım. kan pıhtılaşması varmı dıye baktırdım ondan bişey cıkmadı. ama ben enfoksiyon tarzı bıseyden suphelenıyorum.eşim askerdeyken cok agır hastalanmıstı enfoksıyon vardı.onun için test yaptırcaz.
muhtemelen benımde o kadar surerdı doktorun verdığı ılacla bıkac gun ıcınde durdu.Bide gercekten ıyı bır doktor bulmak gerekıyor dıye dusunuyorum kafamda bırını belırledım ve sureklı aynı doktora gıtmeyı dusunuyorum.
ama ama nüçüüün kimse yok nüçünnn
hava berbat ben berbat
ses bekliorum sesssss
ses 1 2 sesss deneme geliyor mu
kızlar yazdıklarınızı ve hamile arkadaşlarımzın mutlulukarını takip ediyorum.ama bugün yine keyifsizim.cnm konuşmak falan istemiyo.kardeşim askere gidiyo pazar günü.ağrı doğubeyazıt çıktı şansına.moralim bozuk anlayacağınız.yanlış anlamayın doğu diye değil ama bu kadar uzak düşünmemiştim.
kızlar yazdıklarınızı ve hamile arkadaşlarımzın mutlulukarını takip ediyorum.ama bugün yine keyifsizim.cnm konuşmak falan istemiyo.kardeşim askere gidiyo pazar günü.ağrı doğubeyazıt çıktı şansına.moralim bozuk anlayacağınız.yanlış anlamayın doğu diye değil ama bu kadar uzak düşünmemiştim.
saolun kızlar...kısa dönem gidiyo.. ama yolu çok uzak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?