- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.681
bulut hayırlı olsun cnm..çok sevindim inan..Rabbim tamamına erdirsin inşallah. aman dikkat et kendine..ne kadarlık acaba varmı bir tahminin.
Napim dün çok üzdüler beni.Birde hakaretvari mesaj yazmış Allahım neyse unutmalıyım.
INSALLAH DOGRUDUR CNM TEBRIKLER HAYIRLISI OLSUN TATLIMarkadaşlar günaydın şuan okuldayım hatta zil çaldı derse gireceğim. ama paylaşmadan edemeyeceğim. listeye bakarsanız günüm 13 aralık. ama bu sabah dayanamadım test yaptım. umudum yoktu ama beklemekten iyidir dedim. miratech markea 5 liraya almıştım testi yaptım. ikinci çizgiyi gördüm. İnşallah doğrudur yalvarırım benim için dua edin. daha önce sürüyle test yaptım hiç birinde bunu görmedim. ya bozuksaRabbim yalvarırım doğru olsun.
canım düşükten sonra uğrayamadım buralara ama yavaş yavaş hazırlamaya başlayacam kendimi ocak şubat gibi topiğe katılmış olcam denemelerimle
Allah Allah
elalemin dengesizleri için bizimi bırakacaksın sen ?????????????????????????
arkadaşlar günaydın şuan okuldayım hatta zil çaldı derse gireceğim. ama paylaşmadan edemeyeceğim. listeye bakarsanız günüm 13 aralık. ama bu sabah dayanamadım test yaptım. umudum yoktu ama beklemekten iyidir dedim. miratech markea 5 liraya almıştım testi yaptım. ikinci çizgiyi gördüm. İnşallah doğrudur yalvarırım benim için dua edin. daha önce sürüyle test yaptım hiç birinde bunu görmedim. ya bozuksaRabbim yalvarırım doğru olsun.
arkadaşlar günaydın şuan okuldayım hatta zil çaldı derse gireceğim. ama paylaşmadan edemeyeceğim. listeye bakarsanız günüm 13 aralık. ama bu sabah dayanamadım test yaptım. umudum yoktu ama beklemekten iyidir dedim. miratech markea 5 liraya almıştım testi yaptım. ikinci çizgiyi gördüm. İnşallah doğrudur yalvarırım benim için dua edin. daha önce sürüyle test yaptım hiç birinde bunu görmedim. ya bozuksaRabbim yalvarırım doğru olsun.
hoşbulduk ssbulutum elmakurdum ne oldu kim üzdü seni.
hoşbulduk ssbulutum elmakurdum ne oldu kim üzdü seni.
okul çıkışı ilk işim özel bir hastaneye gidip hemen kan testi yaptırmak olacak. Allah razı olsun sizden canım arkadaşlarım Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah. Akşam tekrar haber veririm. Nolur bana dua edin olurmu? SSBULUTUM seninde hayırlı uğurlu olsun, rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sizi çok seviyorum iyi ki varsınız hadi ben dersime giriyorum. akşam güzel haberler veririrm inşallah.
her ay çıkıyo bi ayglbrknsorma ya işte oluyor topikte bazen böyle gerginlik.
Hamişlerimiz üzülmesin yeter.
Sorma ya işte oluyor topikte bazen böyle gerginlik.
Hamişlerimiz üzülmesin yeter.
sen üzülmeee gülüm incinmeeeeeeeeee
canımın içi iki gözüm sakın küsssmmmmmmmeeeeeeeeeee
bak şarkı bilem sölüom sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?