Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bulut hayırlı olsun cnm..çok sevindim inan..Rabbim tamamına erdirsin inşallah. aman dikkat et kendine..ne kadarlık acaba varmı bir tahminin.

sağol canımmm amin inşallah. mübarek cuma günü sizlerin de duasını almak çok güzel
ne bilim canım taş çatlasın 4 haftalıktır akşama kan testi yaptıracağım kısmetse bakalım

INSALLAH DOGRUDUR CNM TEBRIKLER HAYIRLISI OLSUN TATLIM

canım düşükten sonra uğrayamadım buralara ama yavaş yavaş hazırlamaya başlayacam kendimi ocak şubat gibi topiğe katılmış olcam denemelerimle

OKY CNM BIZLER BI TERSLIK OLMADIGI SURECE BURALARDAYIZ

mübarek gün inşallahhh dilediğin hayırlısı ile olsun canım benim

inşallah doğrudur canım. kan testi yaptır emin ol istersen

okul çıkışı ilk işim özel bir hastaneye gidip hemen kan testi yaptırmak olacak. Allah razı olsun sizden canım arkadaşlarım Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah. Akşam tekrar haber veririm. Nolur bana dua edin olurmu? SSBULUTUM seninde hayırlı uğurlu olsun, rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sizi çok seviyorum iyi ki varsınız hadi ben dersime giriyorum. akşam güzel haberler veririrm inşallah.

merak etme arkadaşım doğrudur
yanlış olması çok zor bir ihtimal sanırım
hayırlı olsun

insallahhh hamilesindir canim

Hadi bakalım inşallah,bu gün harika haberlerle dolu bir gün olur.
Rabbim hepinizi güldürsün

kızlar benim düşükten sonra kanamam çok uzun surdu 35 gün falan sürdü. Ancak doktorun verdiği ilaçla durdu.Doktorum normal diyor ama çok korkuttu beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…