- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.881
hım hım hım memureee hanım ne kurumuymus bakem o merak ettım de ...
bu arada ben geldım doktor vaginalden maginalden bakmadı nasıl anladı bılmıom ama dırekt klomen verdı bunu yarın basla haftaya gorusurus dedı olay bu haplar devam
bide aklıma sey takıldı yıne uzuldum recetenın basına infetilite tedavısı yazdı ben sımdı kısırmıyım
hım hım hım memureee hanım ne kurumuymus bakem o merak ettım de ...
bu arada ben geldım doktor vaginalden maginalden bakmadı nasıl anladı bılmıom ama dırekt klomen verdı bunu yarın basla haftaya gorusurus dedı olay bu haplar devam
bide aklıma sey takıldı yıne uzuldum recetenın basına infetilite tedavısı yazdı ben sımdı kısırmıyım
tabiki hayır tatlım o ilaçları eczaneden indirimli alabilmen için öyle yazması gerekiyor.
Allah korusun niye öyle diyosun.Geçmiş olsun iyileşirsin en kısa zamanda.
valla devlet kurumları böyle canım ilk atandığımda bende bir gaz çalışacam dedim özelden geçince devlete doğal olarak.Kartlaşmış memurlarımız ne çalışması böyle sen devlettesin diyerek bütün özverimi çaldılar beni memur yaptılar
heee oh bee rahatladım demek kı bayagı pahalı bi ilaç he neyse saolll ya
benı birbucuk saatım var:80:Benim şu an itibariyle 4 saat var
aynen dayadım ne yapalım devlet çalışan memuru sevmiyor.Çok çalışınca aldım ağzımın payını.artık tam anlamıyla memurum dıosun yanııı eferım sana daya sırtını devlete ohhhhhh
benı birbucuk saatım var:80:
benı birbucuk saatım var:80:
sabah yedibuçuktaseninki süpermiş kaçta başlıyor mesain
sabah yedibuçukta
karganın sırtında geliyorum buraya
beraber kahvaltı ediyoz (yolda)
hemen işler başlıyo
sabah yedibuçukta
hemen işler başlıyo
eee erken kalkan erken yol alır erken evlenen erken döl alır...
Döl mü
sabah yedibuçukta
hemen işler başlıyo
sağ arka taraftan sağ kasığa vuran ağrı şuan itibari ile beni hepten teslim almış bulunmakta
KIVRANIORUM :2:
kızlarrrr aksama ablam gelıoooo bana yupppiii yegenımı sevıcem 4 aylık daha bıcır bıcır.. tas kebabı yapıcam nasıl yaapayım duduklu tencereyı hıc kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?