- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.061
kızlar ben kaçıyorum hepiniz Allaha emanet olun
öpüyorum sizi
Kızlar ELMA kaçar...
Kendinize iyi bakın,hayırlı haberlerinizi alırım inşallah.
Sizleri seviyorum.
Hoşçakalın,dostçakalın,sevgiyle kalın,GEBE kalın...
Kızlar ELMA kaçar...
Kendinize iyi bakın,hayırlı haberlerinizi alırım inşallah.
Sizleri seviyorum.
Hoşçakalın,dostçakalın,sevgiyle kalın,GEBE kalın...
model diil bunlar hepsi gerçek
body word
istanbulda
gerçek insan bedeni sergisi
ayy ben buraya gitmek istiyorum görmek istiyorum yaa.. tv de görmüştüm çok ilginç gelmişti ama denizli niree istanbul niree..... offf pofff ....
bayanlar adetime 9 gü kaldı.benim bu ilk denememdi.bügün baya bi fenalastım dayanamadım test yaptım negatif çıktı.ümitsilige kapılmadım.erken yaptım dedim ama akıntım var beyaz sarımsı kokusuz.adet akınntısı bu normalmi gebelikte olurmu bilen varmı?
bayanlar adetime 9 gü kaldı.benim bu ilk denememdi.bügün baya bi fenalastım dayanamadım test yaptım negatif çıktı.ümitsilige kapılmadım.erken yaptım dedim ama akıntım var beyaz sarımsı kokusuz.adet akınntısı bu normalmi gebelikte olurmu bilen varmı?
kızlar demin kar topu oynadım koştum kaçtım zıpladım...Daha 3 gün var reglime ama birden kasıklarıma sancı girdi.Sizce bu zamanlarda koşmak zıplamak riskli midir?Yoksa ben mi abartıyorum sanırım kırmızılar geliyoooooo:18::18::18:
kızlar bende dün adet oldum
yarın doktora gideceim hormon testi yaptırmaya.dün doktorumu aradım yumurtlama günlerime dikkat ettiğimizi söyledim ama bana doktor böyle cocuk olmaz dedi kafana tamıycaksın düşünceden bebek cok etkilenir hiç sorun olmasa bile bebek olmaz dedi bakalım yarın konuşacağım ne diycek başka bide eşiminde sperm testine baktıralım dedim daha cok erken dedi cünkü 4.denememizdi buu
kızlar bende dün adet oldum
yarın doktora gideceim hormon testi yaptırmaya.dün doktorumu aradım yumurtlama günlerime dikkat ettiğimizi söyledim ama bana doktor böyle cocuk olmaz dedi kafana tamıycaksın düşünceden bebek cok etkilenir hiç sorun olmasa bile bebek olmaz dedi bakalım yarın konuşacağım ne diycek başka bide eşiminde sperm testine baktıralım dedim daha cok erken dedi cünkü 4.denememizdi buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?