Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Kızlar ELMA kaçar...
Kendinize iyi bakın,hayırlı haberlerinizi alırım inşallah.
Sizleri seviyorum.
Hoşçakalın,dostçakalın,sevgiyle kalın,GEBE kalın...

Kızlar ELMA kaçar...
Kendinize iyi bakın,hayırlı haberlerinizi alırım inşallah.
Sizleri seviyorum.
Hoşçakalın,dostçakalın,sevgiyle kalın,GEBE kalın...

ii akşamlar canım.. biz de seni çok seviyoruz.. en son dilediğin şey için çabalarız :) sana da aynısından diliyorum

bayanlar adetime 9 gü kaldı.benim bu ilk denememdi.bügün baya bi fenalastım dayanamadım test yaptım negatif çıktı.ümitsilige kapılmadım.erken yaptım dedim ama akıntım var beyaz sarımsı kokusuz.adet akınntısı bu normalmi gebelikte olurmu bilen varmı?

kızlar demin kar topu oynadım koştum kaçtım zıpladım...Daha 3 gün var reglime ama birden kasıklarıma sancı girdi.Sizce bu zamanlarda koşmak zıplamak riskli midir?Yoksa ben mi abartıyorum sanırım kırmızılar geliyoooooo:18::18::18:

canım ben de adetime 7-8 gün varken yapmıştım negatif çıkmıştı..sonra 3 gün geçince yaptım pozitif çıktı Allahıma şükür.. akıntıyı bilmem o kişiden kişiye değişebilir ama olumsuz düşünmek için çok erken..

canım herkeste çok farklı olur bu şeyler.. sana tavsiyem adet gününün en az 5 gün gecikmesini bekle, ozaman test yaparsın, burda aylarca çalışıp sonuç alamayan arkadaşlar var, ilk ayda olacak diye bişey de yok yani :) sen içini ferah tut, bu işler çok sabır ister

kırmızı bayrağın ucudur da belki... galiba geliyo kırmızılar..

kızlar bende dün adet oldum
yarın doktora gideceim hormon testi yaptırmaya.dün doktorumu aradım yumurtlama günlerime dikkat ettiğimizi söyledim ama bana doktor böyle cocuk olmaz dedi kafana tamıycaksın düşünceden bebek cok etkilenir hiç sorun olmasa bile bebek olmaz dedi bakalım yarın konuşacağım ne diycek başka bide eşiminde sperm testine baktıralım dedim daha cok erken dedi cünkü 4.denememizdi buu

ben 1-2 haftadır takmıyorum hiçbirşey kafama.. inanırmısın prolaktinim bile normale dönmüş.. ben dün doktora gittiğimde kendimle ilgili bildiğim ne varsa söyledim, prolaktin için de konuştum.. dur bakalım dedi.. belki sende sıkıntı yok eşindedir dedi.. belki de tüplerin kapalıdır falan diye bisürü neden saydı.. daha da sayabilirim dedi.. tekrar tahlil yaptırdı işte.. hormonlar normal değerlerinde, vajinal usg de herşey normal.. bu ay sanırım günlerimi kaçırdım da.. bir kaç ay da erteledim, ilaç yazmazsa korunmam herhalde.. hayırlısı..

sinem benım de 5. Denemem ama bız spermıyogram yaptırdık zaman kaybetmemek acısından
ve sorun esımdeymıs anladık
yanı boşa kürek çektırecekler ılla ınsana
sen bu topıcte oldukca ve sperm testı vermedıkce aklında bu soru olacak
acaba esımdemı sorn var ondanmı gebe kalamıyorum dıye cnm
doktorlar herşeyi rutıne baglamışlar..

Biliyor muydunuz?

KADIN ANATOMİSİ

*Ortalama kadın yumurtalığı, 2 milyon yumurta içerir. Her biri sayısız kuşağın genetik koduna sahiptir
*Kadınlar, yüksek estrojen seviyeleri sayesinde daha iyi koku alırlar
*Bir kadın, ömrü boyunca dünyaya 35 çocuk getirme kapasitesine sahiptir.

medicalim esctreterim hossssssssssssgeldin caniom ne edinnn bizim burada kar kalkti ve yine yagmaya basladiiiiiiii bu sene cok yagacak belliiii anacimmm darisi sizeee bakalim hafta sonu yagacakmiiiiuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…