Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ben muhasebeciyim. kocam elektrik teknikeri fakat şu anda özel güvenlik olarak çalışıyor

hımmm bu arada gebeliğimi test ettim onaylattım. kan testimi yaptırdımm +pozitiff

canımcım bebişe dikkat et....ne zamandır deniyodunuz, bu ay özel bişey yaptınızmı....bende her hamile olana soruyorum, delimiyim neyim..

beni özledinizmivallahi ben sizi özledim..

özledim tabi evine gel die msj attım okuduğun topice görmedin mi

korum bacım bugün fenalardayım ben
arıo ama evde olmak ii geldi
koca yollarda barut gibin çok sinirliiii
kötü bi toplantıdan gelio bende kapadım odaya kendimi uymiim ona :)

canımcım bebişe dikkat et....ne zamandır deniyodunuz, bu ay özel bişey yaptınızmı....bende her hamile olana soruyorum, delimiyim neyim..

sor tabii ya ben nerden bilgi sahibi oldum sanıyorsun. duydum burdakiler keçi boynuzu kürü yapıyorlarmış tezden yaptım içirdim kocaya bende
1,5 aydır onu kullanıyordu. onun dışında burda psikolojik destek gördüm
her şey doğal yani

Son düzenleme:
Kızlar ;

kocişin tayini en kötü Şırnak, en iyi ihtimalle Yozgata çıkabilir....ya ben ne bahtsızım...bebişte yok..spermler sorunlu..Allahım Allahım..Bi teselli verin ne olur..........

keçi boynuzuna başladık bakalım, terapi dersen benide bu topik sakinleştiryor:) canım kaç aydıe deniyordunuz?anlatsana hikayeni..

Kızlar ;

kocişin tayini en kötü Şırnak, en iyi ihtimalle Yozgata çıkabilir....ya ben ne bahtsızım...bebişte yok..spermler sorunlu..Allahım Allahım..Bi teselli verin ne olur..........

sen bi de bana önce
1,5 AY biliom ben sen dion yıl
ben mi yanlış anladım sen mi yanlış yazdın

yalnız topice bak tam ev oturması oldu
elmam poti mistrall cazi fln da olaydı ya
unuttuğum va mı kız

Son düzenleme:
canimproblem neki azmi sayisi falan nekiiii de hele bir haydariyenede birseyler yapahhhhh

ya evet bak gelmeye gelmeye bırbırımızden habarımız yoh
sayı az bıde morfolojı %2
koromozomal sorun var cogunda normal olanlar %2 canım yaa öyle işte
megersem ondan olmuyomuş ablacım
ılk yaptırdık 14 mılyon cıktı (ıkı gunluk perhızle)
15 gun sonra yaptırdık 51 mılyon cıktı (normal perhızle yanı 3 gun )+ keçi boynuzu kürü içrmiştim 15 gun devam da ediyiz emme bılmıyom nolur

sen bi de bana önce

canım doktorların uzmanlık için mecburi hizmet süresi 1,5 yıl...yandık vallahi...Eşime dedim sen olmadan ben nasıl tüp bebek yaptıracam...Ben sperm vermeye gelirim diyor alçak bide dalga geçiyor

Kızlar ;

inşallah yozgat çıkar canım, allah sabır versin.. nezaman gidiyor ?

sen bi de bana önce
doğru canım ay ay
keçi boynuzuna başladık bakalım, terapi dersen benide bu topik sakinleştiryor:) canım kaç aydıe deniyordunuz?anlatsana hikayeni..

inşallah olur canım benim. evlendikten 1 ay sonra denedik oldu.kalp atışları oluşmadı kürtaj oldum.kendime gelene kadar epey geçti. 8 aydır falan deniyorduk canım. bu ayda olmazsa yumurta takibine başlayacaktık. nasibimmiş çok şükür. Umarım bu sefer görürüm canlandığını Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…