- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.101
elmada didiydi değiştir diye..dur bacım bismillah yeni ayak bastım eve ve oturdum size haber veriyorum. sizi seviyor benozaman hadi dil bebişim yok umudum varı
:)
bebişim var rabbim şükür yaz:)
teprik kodum bacım
gurbetguzelım sen benımşipermlerde problem cıktı bilinmi habarın vamı bu kardesınden
ben muhasebeciyim. kocam elektrik teknikeri fakat şu anda özel güvenlik olarak çalışıyor
hımmm bu arada gebeliğimi test ettim onaylattım. kan testimi yaptırdımm +pozitiff
beni özledinizmivallahi ben sizi özledim..
beni özledinizmivallahi ben sizi özledim..
elmada didiydi değiştir diye..dur bacım bismillah yeni ayak bastım eve ve oturdum size haber veriyorum. sizi seviyor ben
siz solucann!! ama bende seviyor seni
ko anam ko bu akşam gelene gidene maşallahh
sen iyileştin mi bakemm
OHA demek istiorum
bide maşallah
canımcım bebişe dikkat et....ne zamandır deniyodunuz, bu ay özel bişey yaptınızmı....bende her hamile olana soruyorum, delimiyim neyim..
canım gördün gurbet ablamı...aynı kilo vermeyi sendende bekliyorum..senin için hedef 65,
böyle diyomya öldüreceksin demi beni...
sor tabii ya ben nerden bilgi sahibi oldum sanıyorsun. duydum burdakiler keçi boynuzu kürü yapıyorlarmış tezden yaptım içirdim kocaya bende
1,5 aydır onu kullanıyordu. onun dışında burda psikolojik destek gördüm
her şey doğal yani
Kızlar ;
kocişin tayini en kötü Şırnak, en iyi ihtimalle Yozgata çıkabilir....ya ben ne bahtsızım...bebişte yok..spermler sorunlu..Allahım Allahım..Bi teselli verin ne olur..........
canimproblem neki azmi sayisi falan nekiiii de hele bir haydariyenede birseyler yapahhhhh
sen bi de bana önce
1,5 AY biliom ben sen dion yıl
ben mi yanlış anladım sen mi yanlış yazdın
Kızlar ;
kocişin tayini en kötü Şırnak, en iyi ihtimalle Yozgata çıkabilir....ya ben ne bahtsızım...bebişte yok..spermler sorunlu..Allahım Allahım..Bi teselli verin ne olur..........
Kızlar ;
yalnız topice bak tam ev oturması oldu
elmam poti fln da olaydı ya
unuttuğum va mı kız
doğru canım ay aysen bi de bana önce
1,5 AY biliom ben sen dion yıl
ben mi yanlış anladım sen mi yanlış yazdın
keçi boynuzuna başladık bakalım, terapi dersen benide bu topik sakinleştiryor:) canım kaç aydıe deniyordunuz?anlatsana hikayeni..
insallah yozgat olur gulum yaaaa hayirlisiylannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?