Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

medicalim esctreterim hossssssssssssgeldin caniom ne edinnn bizim burada kar kalkti ve yine yagmaya basladiiiiiiii bu sene cok yagacak belliiii anacimmm darisi sizeee bakalim hafta sonu yagacakmiiiiuuuu

trakyaya yagmış canımcım
bize de gelicek bu ay kesinkessss
hava çokk soğuk donuyorum valla
doğalgaz bu kış ağlatacak bizi

gurbet ablammmmmmmmmmmm
nidiyon gı
yeter zayıflama artık
topişimize gelemıyosun bak hiç
valla diyete devam canimmmmm
sorma kafayi yiycem ben neden hamis kalamiyommmm kiii anam 3 dene doguirduk pat diye simdik ne olii bilmiyorummmmm yas kemeale ermeden bir daha yapsam iyi olcekk

sorma kafayi yiycem ben neden hamis kalamiyommmm kiii anam 3 dene doguirduk pat diye simdik ne olii bilmiyorummmmm yas kemeale ermeden bir daha yapsam iyi olcekk

hastayım azmine maşallah
diyet desen ayrı ama
çocuk hepten ayrı ablam kız
3 tane büyüt 4. yü hala gözün kesio
abla sen çok yaşaaaaa

hastayım azmine maşallah
diyet desen ayrı ama
çocuk hepten ayrı ablam kız
3 tane büyüt 4. yü hala gözün kesio
abla sen çok yaşaaaaa

sagolsin canim benim yaaaaa valla pisikolojim bozulacakti kilo vermeseydim ....... iyi oldu moral olduuuu valla.......gozum kesiyorrr yaa ben cocuklari cok seviyom yusufumla bir yatiyoz varya Allah ömrunu versin bir daha olmayacak gibi geliyor bebegimmm doya doya sariliyom 4,5 yasinda ama hala ufacik geliyor gozumee kerataaaaa

canim yaa bizde zorlanmiyoruz burada bide 6 daire var 6 sida ne yaktiysa 6 ya bolunuyor para ole oduyozzzz bizdeeee

hay hamile hatun
sen ne iş yapıon kocan ne iş yapıo bi de bakem bana
mirak ettim kız :)

ben muhasebeciyim. kocam elektrik teknikeri fakat şu anda özel güvenlik olarak çalışıyor

hımmm bu arada gebeliğimi test ettim onaylattım. kan testimi yaptırdımm +pozitiff

ah ablam ah kaçtane olursa olsun dımı ınsan garıp duygulara kapılıyo olmayınca uzun bekleyınce beyle işte

merkezi sistem bizim ucuz oluo Allahtan kız
Allah kombi ile ısınana yardım etsin valla:2:
ıkı sene sonra kendı evıme gecınce benımde merkezi olcek ıkı sene acıların kadını olacam
ayıptır sorması ortalama kaç lıra oduyosun kısın craftycm

Eki Görüntüle 113535 Eki Görüntüle 113532 Eki Görüntüle 113538
78 kilo
66 kilo ayni kiafetteki farka bakarmisin
66 kilo budaaaa

daşşşşşşşşşşş gibisin dipçikkk gibisin gurbişim :)

hakkinda hayirlisi olsun canim yaaaaa

:92:
OHA demek istiorum
bide maşallah

ah ablam ah kaçtane olursa olsun dımı ınsan garıp duygulara kapılıyo olmayınca uzun bekleyınce beyle işte

daşşşşşşşşşşş gibisin dipçikkk gibisin gurbişim :)

aynan ole bacim yaa vallaaaaa herbirinin degeri farkli guzelll

teskur koydum anam sana 10 puann dimi o kilodan bu kiloya dusmek her yiyidin kari degill

şöle söliim
2. kışım olacak burda benim.
ilk evde kombiydi
400 ödeyip battaniye ile oturduğumu bilirim
burda geçen sene en yüksek ay 175 fln ödedim
askılı ile dolaşıodum hatta şu an evde 2 cam açık bacım
ii bişi merkezi sistem
herkesin yandığı için aynı oranda daha az yakıtla daha çok ısınıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…