Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

portakal ağacı: kurabiyeler
sürüsüne bereket tarif var
bu siteyi de şiddetle öneririm
denediğim tüm tarifler 10 numero oldu

evet cnm o sayfadan bende faydalanıyorum :) ama Gurbet ablanın tarifi gözümü aldı.. onu yapıcam.. şişe arıyorum evde şimdi.. hmm kola şişesinin ağzı da görür herhalde işimi.. denemek ilazım ..
yardımınız için teşkür kızlar

gurbet abla çayı demledın benı unuttun
gecenınalınganı benım

yokmu mucıze sperm canlandırıcı
hatta sperm kudurtucu
spermlerı gonzales yapıcı bi tarifin

onlarada mı gazoz şişesiyle basak ta canlandırak

oda olurr cola sisesinin kapagi
oglaqn oyon oynacak bikinca gelem yine öpt simdilikkk hepiniziii

koca geldi
karnımız aç
yemek yok
ne yicez biz

anam didim ya sorun ne diye giiii hemen yolluyom bir tarifffffffffffffffffffffff

Beyler bol bol tüketmeli…
Sperm kalitesini artıran yiyecek!

İnönü Üniversitesi’ndeki bir grup akademisyenin kayısının sağlığa faydalarıyla ilgili araştırmaları, kitap haline getirildi.

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Ali Otlu, Yrd. Doç. Dr. Meltem Kuruşsöğütlü ve Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bayram Murat Asma ile valilikte basın toplantısı düzenledi.

Vali Daşöz, yaptığı konuşmada, Malatya’da yaş kayısı üretiminin yılda 500 bin ton, kuru kayısı üretiminin de ortalama 120 bin ton olduğunu söyledi.

Daşöz, bu bakımdan Malatya’nın dünya kuru kayısı ihtiyacının yüzde 80, Türkiye’deki tüketimin de yüzde 95′ini karşıladığını bildirdi.

Kayısının birçok yararı olduğunun bilinmesine rağmen bunun bilimsel araştırmayla kanıtlanması gerektiğini belirten Daşöz, yapılan araştırmanın bu ihtiyaca cevap verdiğini kaydetti.

koca geldi
karnımız aç
yemek yok
ne yicez biz

beyaz peynirli makarna yap gitsin.. ya da .. hööm.. makarna.. ayrıyetten tereyağla salçayı kavur, hepicini ıscak ıscak servis yap makarna .. üste salça sosu.. üstüne de rendelenmiş kaşar.. oyh ne güzel koktu düşününce

vallahi adama sürekli bişeyler yediriyorum..kilo bile aldı 2 haftada..biraz önce ceviz kırdım verdim yiyor hiç sorgulamadan..

ama yazdımdı ıkı sayfa oncede görmedin

Havuç dilimi insan gözüne benzer. Bilimsel araştırmalar havucun gözlerin kan akışını ve işlevini iyileştirdiğini göstermiştir

Domateste kalpte olduğu gibi dört odacık vardır ve kırmızı renklidir. Bütün araştırmalar domatesin kalp ve kan için faydalı olduğunu göstermiştir.

Üzüm salkımı kalp şeklindedir, her bir üzüm tanesi kan hücresi gibi görünmektedir ve araştırmalar üzümün ciddi kalp ve kan canlandırıcı bir gıda olduğunu göstermiştir

Ceviz küçük bir beyin görünümündedir. Ve beyin fonksiyonlar için faydalıdır.

Fasulya böbrek görünümündedir ve böbrek fonksiyonlarını iyileştirir.

Sap kereviz, Çin lahanası ve Rhubarb (bizde yok) kemiklere benzer. Bu gıdalar kemikler için faydalıdır, sodyum oranları eşit ve %23 dür. Gıdanızda yeterli sodyom yok ise vücut kemiklerden çeker ve kemikler zayıflar. Bu gıdalar iskeletinize faydalıdır

Patlıcan, avokado ve armut kadınların rahim ve serviks sağlığı ve fonksiyonlarını hedefler ve görünümleri bu organlara benzerler. Araştırmalar kadınların haftada bir avokado yemeleri halinde hormonları dengelediğini, istenmeyen doğum sonrası kilolarını azalttığını ve serviks kanserini önlediğini göstermiştir.

Greyfurt, portakal ve diğer narenciye meyveleri kadın göğüsüne benzer ve bunların sağlığına ve lenfin hareketine yardımcı olur.

İncir tohum doludur ve ağaçta ikili olarak asılarak büyür. İncir sperm sayısını ve hareketliliğini arttırır ayrıca erkek kısırlığını önler

Tatlı patatesin görünümü pankreasa benzer ve şeker hastalarının glisemik indeksini dengeler

Zeytin yumurtalıkların sağlığına ve fonksiyonuna yardımcı olur.

Soğan vücut hücreleri görünümündedir. Bütün vücut hücrelerinden atık maddelerin temizlenmesine yardım eder. Hatta gözlerin epitelyal katlarının yıkayan gözyaşlarına bile sebep olur

Greyfurt, portakal ve diğer narenciye meyveleri kadın göğüsüne benzer ve bunların sağlığına ve lenfin hareketine yardımcı olur.

bide dedim yaaa kayisii yedirrrrrrr
bide malum keciboynuzu canimmmm
sperm sayısı azlıgı kürü

Hareketli sperm sayısı düşüklüğü yaşayan erkeklerin hareketli sperm sayısını artırıcı etkisi olan keçiboynuzu kürünü önermekteyim. Keçiboynuzu (harnup) aktarlardan temin edilebilir.

Her ne kadar hareketli sperm sayısının yüksekliği yumurtanın döllenmesinde etkili ise de, spermde bulunan acrosome’un aktivitesinin de yüksek olması gerekli ve şarttır. Sperm sayısı yüksek olmasına rağmen acrosome aktivitesi düşük olan hareketli spermlerin yumurtayı döllenme ihtimali büyük oranda azalmaktadır. Bu durumda olan erkeklerin, beslenme programı ve destekleyici bitkisel kür ile acrosome aktivitesini yükseltmelerini önermekteyim. Bu bitkinin kullanım süresi yaklaşık 3 aydır. Bir kürlük miktar 3 ay kullanılır ve yaklaşık 50 g dır.

Pazardan veya aktarlardan satın alınacak keçiboynuzlarının koyu kahve ve siyaha yakın renkte olanların tercih edilmesi gerekir. Açık kahve renkli olanları satın almayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…