- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.121
doğru canım ay ay
inşallah olur canım benim. evlendikten 1 ay sonra denedik oldu.kalp atışları oluşmadı kürtaj oldum.kendime gelene kadar epey geçti. 8 aydır falan deniyorduk canım. bu ayda olmazsa yumurta takibine başlayacaktık. nasibimmiş çok şükür. Umarım bu sefer görürüm canlandığını Allahın izniyle
inşallah yozgat çıkar canım, allah sabır versin.. nezaman gidiyor ?
bende ösledim balımbeni özledinizmivallahi ben sizi özledim..
en hayırlısı hangisiyse o olsun inşallahhh Rabbım kaza bela vermesın cnmKızlar ;
kocişin tayini en kötü Şırnak, en iyi ihtimalle Yozgata çıkabilir....ya ben ne bahtsızım...bebişte yok..spermler sorunlu..Allahım Allahım..Bi teselli verin ne olur..........
demi cnm heh şöyle yavallahi ekip çok güzel..Alıngan tip yok..
bulutum be sende bayadır denıyomussun buyuk sabır gostermıssın tebrık ederım tekrar tekrar nazarlar degmesındoğru canım ay ay
inşallah olur canım benim. evlendikten 1 ay sonra denedik oldu.kalp atışları oluşmadı kürtaj oldum.kendime gelene kadar epey geçti. 8 aydır falan deniyorduk canım. bu ayda olmazsa yumurta takibine başlayacaktık. nasibimmiş çok şükür. Umarım bu sefer görürüm canlandığını Allahın izniyle
canım 3 hafta sonra başlıyor göreve...
senin mesajda takılı kalmış burdasen bi de bana önce
1,5 AY biliom ben sen dion yıl
ben mi yanlış anladım sen mi yanlış yazdın
bende kürtaj olduktan sonra bu 3. denememiz...biz daha çok deneriz:))))))))))))))
senin mesajda takılı kalmış burdadüş yakamdan craftyyy
ben onu tannsele sordum kız sana diil ki sen düş yakamdan
eltim geldi. gidince döncem. görmesin byee
kız hamile kalsan bu ay o da zor olur yaaa
tek başına hamilelik doğum offffffffff
aman içim sıkıldı beee
kaynana da gelir yerleşirse sana napçaz
pişt kavga etmeyin beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım yaa hamilelik sağlıkla olsun razıyım tek başıma üstesinden gelirim..kayınvaldeme gelince yazık aramış bugün bana gel arkadaş oluruz birbirimize diye..bide sana internet bağlatırız diyo:)))
canım yaa hamilelik sağlıkla olsun razıyım tek başıma üstesinden gelirim..kayınvaldeme gelince yazık aramış bugün bana gel arkadaş oluruz birbirimize diye..bide sana internet bağlatırız diyo:)))
çay yaptım bitanecık arkadaslarımla içelim deyyuuuuu
kocacım cok yorgun uyuo kanepede
bende sız kankilerimlenim
gurbet ablaaaaa
nolduuuuuu de hadı kaldırabılırım de de gucluyum ben gucluuu :83::83::83:
internetsiz olmaz zaten
bizsiz nedersin sen
koca yok biz yok
olmazzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?