- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.181
ya tanselim eşine sorarmısın
bu doktorlardakı suat öldümü
sende hiç yemek yapmıyon gliba bacım piiza kafa olucaksınız bak
çorbada olsa pişir boozunuza normal bişi geçsin gı
vallahi adama sürekli bişeyler yediriyorum..kilo bile aldı 2 haftada..biraz önce ceviz kırdım verdim yiyor hiç sorgulamadan..
kız biraz önce bende sordum, öldü dedi:
de get yeşil kafa olduk kaç haftadır sebzeden
3 gündür canım hiiiççç bişi yapmak istemio
pide söledik :)
gurbet abla anlat bakalım diyetini..ne yaptında verdin bu kiloları...
yisin yisiiiin
afıyet olsun
yisin yisiiiin
afıyet olsun
aman benimki de keçiboynuzu manyaa oldu
yine almış gelmiş dün 1 kg
ay kızım olursa özgü namala benzesin nooooooooooooolur öyle tatlı ki hastayım hatuna
ay kızım olursa özgü namala benzesin nooooooooooooolur öyle tatlı ki hastayım hatuna
aman benimki de keçiboynuzu manyaa oldu
yine almış gelmiş dün 1 kg
avcı82 hoşgeldin..nasılsın?
ya medi 2 hafta sonra tekrar test verecek ve tüp bebek uzmanı doktor arkadaşına gidicez.bakalım ne diyecek...doğal tüp bebk yöntemi duydunmu canım, bilgin varmı..doktora onu sorucam böyle bi yöntem varmış..
kızlar ya bişi sorcam.. :) kızmayın.. bu keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyorsunuz, yapayım kocişe. ben eylülde antalyadan-kaş, birsürü keçiboynuzu topladım kendi ellerimle.. ve şu anda çürütüyorum desem kızacaksınızbari bi işe yarasın dedim
ya medi 2 hafta sonra tekrar test verecek ve tüp bebek uzmanı doktor arkadaşına gidicez.bakalım ne diyecek...doğal tüp bebk yöntemi duydunmu canım, bilgin varmı..doktora onu sorucam böyle bi yöntem varmış..
kızlar ya bişi sorcam.. :) kızmayın.. bu keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyorsunuz, yapayım kocişe. ben eylülde antalyadan-kaş, birsürü keçiboynuzu topladım kendi ellerimle.. ve şu anda çürütüyorum desem kızacaksınızbari bi işe yarasın dedim
ayyy benimde kızım olsun.adı bilem hazır, NERİS, erke olursada SELİM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?