Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

gurbet abla anlat bakalım diyetini..ne yaptında verdin bu kiloları...

Cevap: zayıflamak

Diyet Sayfam
link bide bunu yapiyom bu siralr pc bozuk :84:yuruyemiyom
gerci adetin verdigi yorgunlukta varrrr

kür hakkinda
ben ...... kullanarak zayifladim tvdede reklami cikiyor zaten yaklasik 2 ayda 10 kilo verdim bu kilomu 4 ay korudum

yeniden basladim fakat bu sefer ....... in tavsiyelerine uyamadim cunku kilo vermistim biraz daha vereyim diye basladim zayifliginda verdigi etkiyle yapamadim biraktim

zararsiz kaslara zarar vermiyor besleyici bilgi almak isteresen
dezdez.eu ya bakabilirsin hap degil kakao gibi toz
muzlu,cilekli,cukulatali,capiconollu,vanilyali cesitleri var
ayni mama sütle karistirlip iciliyor

ben suan .....i biraktim kilo vermeye .......siz devam edicem
su an 66 kiloyum sukur
eskiden 78 dim

bakalim bu sekilde ben kilo vermeye devam edicem
haftada
yarim kilo versemde kar benim icin

bir gün ara ile evde yuruyus yapiyorum
leslie sanson ile netten
ikinci gün karin bölgesini eritmek icin hareket yapiyorum

sabah ac karna bir yemek kasigi elma sirkesi koyuyorum
bir su bardagi suya bide kahve kasigi bal onu iciyorum

yemeklerden önce mutlaka
en az 3 su bardagi su iciyorum

ve 3 ögun yiyorum 5 saatte bir yiyorum

aralarda bir sey atistirmiyorum

meyvelerden uzak duruyorum bazi meyveler seker ihtiva ettigi icin yaga dönüstürebiliyor

salata mutlaka bulunacak ögunlerde

ekmek yok kepek ekmegi olacak

tatlilardan yaglilardan uzak duruyorum

gazli icekceklerden uzak duruyorum

hamur isleri yok tatli yok

yarim porsiyon yiyorum yemekleri
dikkat diyetisyen tavsiyesi

bakin görün nasil zayiflayacaksin
bu sekilde yaparsan

yok basaramam dersen ....... tavsiye ederim guvenilir bir ürün baktim olmadi devam ederim bendeee

sadece hafta sonlari öglen kendimi ödüllendiriyorum döner veya cok istedigim yiyecek varsa onu yiyorum.....

beni 60-69 topiginde görebilirsin

aman benimki de keçiboynuzu manyaa oldu
yine almış gelmiş dün 1 kg

kızlar ya bişi sorcam.. :) kızmayın.. bu keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyorsunuz, yapayım kocişe. ben eylülde antalyadan-kaş, birsürü keçiboynuzu topladım kendi ellerimle.. ve şu anda çürütüyorum desem kızacaksınız bari bi işe yarasın dedim

avcı82 hoşgeldin..nasılsın?

hoşbulduk canım geçmişi okuyarak geldim..bulamdadınız şu şpermlere çare haaa

ya medi 2 hafta sonra tekrar test verecek ve tüp bebek uzmanı doktor arkadaşına gidicez.bakalım ne diyecek...doğal tüp bebk yöntemi duydunmu canım, bilgin varmı..doktora onu sorucam böyle bi yöntem varmış..

dün stede sorun vardı soramadım.. bu yöntem nasıl bişeymiş bilgim varmı canım??

Son düzenleme:

senin Allah tependen bakmasın emi
mediiiii
sende vardı tam tarif bende dolapta yapışık
kalkmaya üşendim
copy paste ltf

ya medi 2 hafta sonra tekrar test verecek ve tüp bebek uzmanı doktor arkadaşına gidicez.bakalım ne diyecek...doğal tüp bebk yöntemi duydunmu canım, bilgin varmı..doktora onu sorucam böyle bi yöntem varmış..

canım bişi biliyorum ama tam olarak bumu

spermlerı rahme verecek sadece okadar ılaç mılac yok demı cnm

Son düzenleme:

ahada böleeeeeeeeeeeeeeeeeee
sperm sayısı azlıgı kürü

Hareketli sperm sayısı düşüklüğü yaşayan erkeklerin hareketli sperm sayısını artırıcı etkisi olan keçiboynuzu kürünü önermekteyim. Keçiboynuzu (harnup) aktarlardan temin edilebilir.

Her ne kadar hareketli sperm sayısının yüksekliği yumurtanın döllenmesinde etkili ise de, spermde bulunan acrosome’un aktivitesinin de yüksek olması gerekli ve şarttır. Sperm sayısı yüksek olmasına rağmen acrosome aktivitesi düşük olan hareketli spermlerin yumurtayı döllenme ihtimali büyük oranda azalmaktadır. Bu durumda olan erkeklerin, beslenme programı ve destekleyici bitkisel kür ile acrosome aktivitesini yükseltmelerini önermekteyim. Bu bitkinin kullanım süresi yaklaşık 3 aydır. Bir kürlük miktar 3 ay kullanılır ve yaklaşık 50 g dır.

Pazardan veya aktarlardan satın alınacak keçiboynuzlarının koyu kahve ve siyaha yakın renkte olanların tercih edilmesi gerekir. Açık kahve renkli olanları satın almayınız.

CANIM;

2,5 su bardağı kaynamış suya 5-6 tane keçi boynuzunu küçük küçük kır.3 dk kaynat,20 demlenidr.Süzüp 1 hafta sabah akşam içsin.Sonrada sadece akşamları bir bardak içsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…