Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

yaa kızlar ben çok fırsat bulup yazamıyorum, sürekli hasta falan birşeyler çıkıyor, akşam ve haftasonlarıda eşim laptopunu getirirse girebiliyorum genelde giremiyorum:18: yani beni unutmayın diye yazıyorum bunları ara ara okuyorum ama genelde cevap yazamıyorum

Oyyy unuturmuyuz heççç gündaşım benim.

off kızlar çok moralim bozuldu yine ya,bu ay hiç kafama takmadım gayet rahattım neden böyle oldu ya,size bişey sorucam doktor bende bir sorun olmadığını söylemişti,ama şu hormon testi yapıyolar rahim filmi falan çekiyolar ya onun için gitmem mi gerekiyo acaba ya da önce eşimi mi götürücem napıcam bileniniz var mı?

Gı sıkıntı yapma doktor bir sorun yok demiş.Herşeyin hayırlısı.
Bak bana 2.hamilelikten sonra 4.aydır bekliyorum Ki herkez benim hemen hamiş kalacağımı düşünmüştü.
Ama herşeyde var bir hayır.

ben hiç doktora gitmedim bu konuda. yani hiç bilemiyorum bileen cevaplasın :26:

Poti kız gelsem sana şöyle camdan kar yağışını izlesem sonra elimde kahvem dvd güzel bir aşk filmi lapa,lapa kar yağarken.
Yaaa kar yağsın ben evde tembellik yapimmmmm

canım bende adetinin 3. yada 4. günü hormon testi yaptır ilk önce.. ona göre doktor bişiler söyler.. ultrasonla yumurtaları gördü mi de sıkıntı yok dedi? bence ilk önce kendimizi emine alalım ondan sonra kocişleri götürürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…