- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
Bu gün tüm günüm burada geçti valla.
Birde çok yoğun ve neşeliydi burası.
Keşkem sende olsaydın,ama sitede sorun var çok yavaş ve arada kopmalar oluyor.
olmasın olmasın, böyle olalım
he hee gundaslarımızda var neguzel hayırlısıyla olur ınsallah
inşallaahh mam benim ümidim yok .olsa karnım böyle ağrımazdı heralde ama hayırlısı artık moralim bozuk biraz işte canım.allah isteyen herkese bebişini verir inşallah.
yaa kızlar ben çok fırsat bulup yazamıyorum, sürekli hasta falan birşeyler çıkıyor, akşam ve haftasonlarıda eşim laptopunu getirirse girebiliyorum genelde giremiyorum:18: yani beni unutmayın diye yazıyorum bunları ara ara okuyorum ama genelde cevap yazamıyorum
dün aksam almanya kar altinda kaldi,her yer karoldu,cok güzel yagdi:119:
canım test yaptınmı madem 3günün geçmiş????
işim var ama işyerındeyım ondan soramadımmedi napiyon gi,anlat bakem,ne bicim özledin ula sen beni,hic bisey sormuyon
temmuz 2011 bikereeeeeeeeeeeeeoooo o gerilerde kaldı canım,sen istersen karıştır bi topikleri bulursun belkim temmuz ayını.
işim var ama işyerındeyım ondan soramadım
sen soracagımı bılıyon anlatsana pesın pesın cnm :)
temmuz 2011 bikereeeeeeeeeeeee
Ohh kafam güzel dünya güzel siz güzelsiniz güzelsiniz
Cnm sıkıldı ya... Eve gidelim çalışalım ya..
off kızlar çok moralim bozuldu yine ya,bu ay hiç kafama takmadım gayet rahattım neden böyle oldu ya,size bişey sorucam doktor bende bir sorun olmadığını söylemişti,ama şu hormon testi yapıyolar rahim filmi falan çekiyolar ya onun için gitmem mi gerekiyo acaba ya da önce eşimi mi götürücem napıcam bileniniz var mı?
off kızlar çok moralim bozuldu yine ya,bu ay hiç kafama takmadım gayet rahattım neden böyle oldu ya,size bişey sorucam doktor bende bir sorun olmadığını söylemişti,ama şu hormon testi yapıyolar rahim filmi falan çekiyolar ya onun için gitmem mi gerekiyo acaba ya da önce eşimi mi götürücem napıcam bileniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?