- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
ne çalışcan dersmii
canım bende adetinin 3. yada 4. günü hormon testi yaptır ilk önce.. ona göre doktor bişiler söyler.. ultrasonla yumurtaları gördü mi de sıkıntı yok dedi? bence ilk önce kendimizi emine alalım ondan sonra kocişleri götürürüz :)
Aslında kahve yerine bir kadeh şarap yazcaktımda medical den dırstım şimdi yine beddua eder sigaradaki gibi.
Gı sıkıntı yapma doktor bir sorun yok demiş.Herşeyin hayırlısı.
Bak bana 2.hamilelikten sonra 4.aydır bekliyorum Ki herkez benim hemen hamiş kalacağımı düşünmüştü.
Ama herşeyde var bir hayır.
Gı sıkıntı yapma doktor bir sorun yok demiş.Herşeyin hayırlısı.
Bak bana 2.hamilelikten sonra 4.aydır bekliyorum Ki herkez benim hemen hamiş kalacağımı düşünmüştü.
Ama herşeyde var bir hayır.
ders evet ama hayat bilgisi dersi
Zaten hafta sonu sınavım var hiç çalışmadım anca bebek için çalıştım..sınavda kalıcam valla
evet canım daha önce 2 kere bakıldı bana ultrasonla hiçbir problem yok dedi pırıl pırıl dedi,ama hormon testi yapılmadı,eşim de hiç doktora gitmedi,6 ay olmazsa gelin bakalım dedi,eşinle gel dedi,5.aydayım işte,ama artık skıntı yapmaya başladım offf
ivet elmama katiliyorum,bak ben 4 kere hamis oldum,(BIR OGLUM VAR 8 YASINDA)3 düsük. ama 5 ye hamile kalamiyorum,tüp bebismi yaptirmadim,asilamami,klomenlermi,sperm testleri ,bide rahim filmi cektirdim yok yok yok,ne kadar cabalarsak cabalayalim allin dedigi oluyo,sabretmekte bize düsüyo
evet canım daha önce 2 kere bakıldı bana ultrasonla hiçbir problem yok dedi pırıl pırıl dedi,ama hormon testi yapılmadı,eşim de hiç doktora gitmedi,6 ay olmazsa gelin bakalım dedi,eşinle gel dedi,5.aydayım işte,ama artık skıntı yapmaya başladım offf
Poti kız gelsem sana şöyle camdan kar yağışını izlesem sonra elimde kahvem dvd güzel bir aşk filmi lapa,lapa kar yağarken.
Yaaa kar yağsın ben evde tembellik yapimmmmm
ivet elmama katiliyorum,bak ben 4 kere hamis oldum,(BIR OGLUM VAR 8 YASINDA)3 düsük. ama 5 ye hamile kalamiyorum,tüp bebismi yaptirmadim,asilamami,klomenlermi,sperm testleri ,bide rahim filmi cektirdim yok yok yok,ne kadar cabalarsak cabalayalim allin dedigi oluyo,sabretmekte bize düsüyo
poticim hoşgeldin bu arada,off canım sıkıldı iştee
şarap deyince canım çekti yanındada eski kaşar olcakk ooohhhhh
sende sorun yoksa tut kocanı kolunda yallah ürologa cnım
belkım onda bişiler cıkabülü
ban cıkıyom eve gıdıyom ordan devam eederük
Hehehehe
Bizim bi komşumuz vardı kadın sigara ağzına sürmemiş,kocasına evde içirmiyodu ya balkonda yada dışarda içerdi.
Hamiş kaldı bi gün baktım gelmiş sigara istiyo napcan dedim aş ermiş içti valla napim diyo aş erdim.
Kadın bir tek o zaman içti ama.
Bi arkadaşımda şarap aş erdi oysa yanlızca kocası içerken görmüşlüğü vardı tadını dahi bilmiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?