Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

evet canım daha önce 2 kere bakıldı bana ultrasonla hiçbir problem yok dedi pırıl pırıl dedi,ama hormon testi yapılmadı,eşim de hiç doktora gitmedi,6 ay olmazsa gelin bakalım dedi,eşinle gel dedi,5.aydayım işte,ama artık skıntı yapmaya başladım offf

ivet elmama katiliyorum,bak ben 4 kere hamis oldum,(BIR OGLUM VAR 8 YASINDA)3 düsük. ama 5 ye hamile kalamiyorum,tüp bebismi yaptirmadim,asilamami,klomenlermi,sperm testleri ,bide rahim filmi cektirdim yok yok yok,ne kadar cabalarsak cabalayalim allin dedigi oluyo,sabretmekte bize düsüyo

canım haklısın da işte ne biliyim bu ay içimde tuhaf bir heyecan vardı ümitliydim,çok güzel bir tatil geçirdim,ama bu leke canımı sıktı devamı gelir kesin

sende sorun yoksa tut kocanı kolunda yallah ürologa cnım
belkım onda bişiler cıkabülü
ban cıkıyom eve gıdıyom ordan devam eederük

poticim hoşgeldin bu arada,off canım sıkıldı iştee

sen yine de bir hormon testi yaptır için rahat olsun.. bende mesela prolaktin yüksek çıktığından yumurtam gelişemiyor... prolaktin de sıkıntıdan stresten yükselen bir hormon.. küstüm ben ona :) bende bu sabah kan verdim akşama alıcam sonuçları.. inşallah tez vakitte kavuşuruz bebişlere..

Poti kız gelsem sana şöyle camdan kar yağışını izlesem sonra elimde kahvem dvd güzel bir aşk filmi lapa,lapa kar yağarken.
Yaaa kar yağsın ben evde tembellik yapimmmmm

inanirmisin dün hiccccc is yapmadim,actim kaloriferi ohhh sicacik camdan akama kadar kari izledim,cünkü burayada her zaman ar yagmiyo,firsat bu firsat dedim keyif yaptim,darisi türkiyeye:

allah sabır kolaylık versin canım oğlun varmış ne güzel ona uzun ömür sağlık verir inşallah çok zor bu işler ya gerçekten.

şarap deyince canım çekti yanındada eski kaşar olcakk ooohhhhh

Hehehehe
Bizim bi komşumuz vardı kadın sigara ağzına sürmemiş,kocasına evde içirmiyodu ya balkonda yada dışarda içerdi.
Hamiş kaldı bi gün baktım gelmiş sigara istiyo napcan dedim aş ermiş içti valla napim diyo aş erdim.
Kadın bir tek o zaman içti ama.
Bi arkadaşımda şarap aş erdi oysa yanlızca kocası içerken görmüşlüğü vardı tadını dahi bilmiyordu.

ben içtim hafta sonu ooohh
bebek umudum yok ya saldımçayıra mevlam kayıra
şarap hemideee şeftali şarabı
acip sardım çok lezzetli şiddetlen tavsiye ederim

ayrıcaaa "canım bende adetinin 3. yada 4. günü hormon testi yaptır ilk önce.. ona göre doktor bişiler söyler.. ultrasonla yumurtaları gördü mi de sıkıntı yok dedi? bence ilk önce kendimizi emine alalım ondan sonra kocişleri götürürüz :)"
die asla düşünmeyin
ben şükür ki 4. ayımda kocamda sorun olduğunu çözdüm o testler rahim filimleri ne kadar zor ve acı verici bilio musunuz siz !
kocaların tutun elinden teste götürün alt tarafı 2 dk sperm vercek o kadar

benim malesef aşerme diil ama ben şarabı çook severim arada sırada alem yaparım tabi ara verdik bebiş için artık yanlış anlaşılma olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…