- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
sen yine de bir hormon testi yaptır için rahat olsun.. bende mesela prolaktin yüksek çıktığından yumurtam gelişemiyor... prolaktin de sıkıntıdan stresten yükselen bir hormon.. küstüm ben ona :) bende bu sabah kan verdim akşama alıcam sonuçları.. inşallah tez vakitte kavuşuruz bebişlere..
allah sabır kolaylık versin canım oğlun varmış ne güzel ona uzun ömür sağlık verir inşallah çok zor bu işler ya gerçekten.
ben içtim hafta sonu ooohh
bebek umudum yok ya saldımçayıra mevlam kayıra
şarap hemideee şeftali şarabı
acip sardım çok lezzetli şiddetlen tavsiye ederim
ayrıcaaa "canım bende adetinin 3. yada 4. günü hormon testi yaptır ilk önce.. ona göre doktor bişiler söyler.. ultrasonla yumurtaları gördü mi de sıkıntı yok dedi? bence ilk önce kendimizi emine alalım ondan sonra kocişleri götürürüz :)"
die asla düşünmeyin
ben şükür ki 4. ayımda kocamda sorun olduğunu çözdüm o testler rahim filimleri ne kadar zor ve acı verici bilio musunuz siz !
kocaların tutun elinden teste götürün alt tarafı 2 dk sperm vercek o kadar
ayrıcaaa "canım bende adetinin 3. yada 4. günü hormon testi yaptır ilk önce.. ona göre doktor bişiler söyler.. ultrasonla yumurtaları gördü mi de sıkıntı yok dedi? bence ilk önce kendimizi emine alalım ondan sonra kocişleri götürürüz :)"
die asla düşünmeyin
ben şükür ki 4. ayımda kocamda sorun olduğunu çözdüm o testler rahim filimleri ne kadar zor ve acı verici bilio musunuz siz !
die asla düşünmeyin
hos bulduk sekerim,yazmaya yazmaya klavyemde bozulms,bazi harfler cikmiyo.takma kafani her sey olacagina variyo
evet bir an önce randevu alıp gideyim o zaman,sen neden kan testi verdin gebelik için mii
yok tatlım ben hormonlarımı kontrol ettirmek için.. geçen ay adetim 13 gün gecikince gebelik testi için kan verdim ayrıca da detaylı hormon testi istedim.. tabi ki de negatif çıktı.. aynı gün akşamı da adet oldum.. detaylı testten de prolaktinimin yüksek olduğunu öğrendim.. bu ay da tutturamayınca dedim ki adetimin 3.-4. gününde yine kan vereyim diğer hormonları da daha iyi inceleriz diye.. saat 19da alcam sonuçları.. sıkıntı basmaya başladı :s
yok tatlım ben hormonlarımı kontrol ettirmek için.. geçen ay adetim 13 gün gecikince gebelik testi için kan verdim ayrıca da detaylı hormon testi istedim.. tabi ki de negatif çıktı.. aynı gün akşamı da adet oldum.. detaylı testten de prolaktinimin yüksek olduğunu öğrendim.. bu ay da tutturamayınca dedim ki adetimin 3.-4. gününde yine kan vereyim diğer hormonları da daha iyi inceleriz diye.. saat 19da alcam sonuçları.. sıkıntı basmaya başladı :s
stres yapma hiç canım herşeyşn hayırlısı olsun biliyosun ki stres senin en büyük düşmanın oluruna bırak bence canım.
keramos
nidiyon gülüm aşeriyonmu sen
7 haftalık gebe aşerirmi kızlar bilen varmı bunu
bişi yaptığım yok canım...
boyuna yemek meyve yemiş yiyorum 1 kilo aldım bile:)
aşerme bulantı yok şimdilik...
günler geçmek bilmiyor...
eskiden 9ay cabuk geccek gibi gelirdi.
şimdi günler geççç-miiii-ooooo!!!
bişi yaptığım yok canım...
boyuna yemek meyve yemiş yiyorum 1 kilo aldım bile:)
aşerme bulantı yok şimdilik...
günler geçmek bilmiyor...
eskiden 9ay cabuk geccek gibi gelirdi.
şimdi günler geççç-miiii-ooooo!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?