Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

evet bir an önce randevu alıp gideyim o zaman,sen neden kan testi verdin gebelik için mii

bakalım biz de öle yapıcaz 2-3 ay daha olmazsa.. daha yeni başladık zaten 2 ay denedik.. :)

bence de ben hemen olaya girip söyliycem bu akşam,inşallah kabul eder

oohh sefan olsun ben hiç ondan içmedim bende kırmızıyı görürsem deneyim marak ettimmm

evet bir an önce randevu alıp gideyim o zaman,sen neden kan testi verdin gebelik için mii

yok tatlım ben hormonlarımı kontrol ettirmek için.. geçen ay adetim 13 gün gecikince gebelik testi için kan verdim ayrıca da detaylı hormon testi istedim.. tabi ki de negatif çıktı.. aynı gün akşamı da adet oldum.. detaylı testten de prolaktinimin yüksek olduğunu öğrendim.. bu ay da tutturamayınca dedim ki adetimin 3.-4. gününde yine kan vereyim diğer hormonları da daha iyi inceleriz diye.. saat 19da alcam sonuçları.. sıkıntı basmaya başladı :s

rahat ol canım inşallah iyi çıkar sonuçların

stres yapma hiç canım herşeyşn hayırlısı olsun biliyosun ki stres senin en büyük düşmanın oluruna bırak bence canım.

stres yapma hiç canım herşeyşn hayırlısı olsun biliyosun ki stres senin en büyük düşmanın oluruna bırak bence canım.

haklısında .. elimizde değil.. hele de günümün yaklaştığını düşünmeye başlayınca insan kendisinde bir belirti aramaya başlıyor :) cuma akşamı mesela acaip midem bulandı.. ahanda acaba bebiş mi dedim.. sonra da karnım ağırmaya başladı.. cumartesi sabaha karşı da adet oldum :) eltime gülüyordum zamanında şimdi galiba benim başıma geliyor.. geçen yıl temmuzda evlendiler.. çalışmalara nezaman başladılar bilmiyorum ama.. kızcaz bu sene eylüle kadar her ay adeti yaklaşınca öürmeye başlardı midesi bulanırdı aşerirdi (güya).. artık numara mıydı gerçek miydi allah bilir de.. çok psikolojik bir olay olduğuna inandım yani..

elmam yok ammaaa
çok konuşan asistanı var burda
bizim topic de belirti konuşmuoruz bacılarım
çünküüüü stres yapıo
stres napıo bebek yapmıo
hem bebek olmayınca hemde stresli olunca noluooo
regl düzeni kayıyoo
bu nedenleeeee
ver geyiği ver geyiği :)

keramos
nidiyon gülüm aşeriyonmu sen
7 haftalık gebe aşerirmi kızlar bilen varmı bunu

bişi yaptığım yok canım...
boyuna yemek meyve yemiş yiyorum 1 kilo aldım bile:)
aşerme bulantı yok şimdilik...
günler geçmek bilmiyor...
eskiden 9ay cabuk geccek gibi gelirdi.
şimdi günler geççç-miiii-ooooo!!!

cnm senin ikiz demi bebekler... doğal yolla ikiz oldu demi? ailenizde varmıydı ikiz hiç?

geçerrr su gibi geçer merak etme
alışın hele birbirinize bak nasıl geççek

Kızlar bu site coştu deminden beridir deniyorum,deniyorum yok giremedim.Sitede çalışma varmış KAZEN moloz döktürüyo siteye sanırım.
İnşallah kaçak kat çıkmaz.Neyse bende birazdan kaçcam artıkın yarın görüşürüz.
Ayyy topikte benden başka kimse yok sizde giremiyonuz galiba.

kızlar hastaneye gittim hcg ve hemogram baktırdım hcg 458 hemogramda bir anormallik yok doktorum ateşin 38 olmadıkçasorun yok dedi bol bol sıvı al dedi yatıyorum devamlı uyuyorum

Düşük yaptığım hamileliğimde tekila aş erdim hiç içmediğim halde öleee bardağa tuz sürüp limon yemiyorlarmı ohhhh şimdi bile istedi canım geçen ay psikolojik aşerdim mide bulantıları baş dönmeleri fos çıktı bu ay tık yok inşallah bu ayda fos cıkmaz geriye kaldı 6 gün.... Güzel haberler almak dileğiyle herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…