Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ooh gelin bebişler gelin.. tebrikler puantiyem..
medi tannsel teşkür edirem keçiboynuzu kürü için..
hepinizi çok öpirem kociş gelir..
azıcık çalışsak ii olur tutmasa da denemekte fayda var deeeemi :)
sevdim sizi

Benım kız ismim hazır
defne selin

erkek düşünmedim ama eskı türk hakanlarının türk boylarının isimlerinden seçecem
kültigin olmıycak tabii

harıcen aras var aklımda
bıde mıtolojık bır ısım de olabülü
ilgınc bı anası olacaa ıcın vah yavrum bılıyo da gelmiyo işte

selam kızlar ben de geçen sene bu ay hamile kalmıştım
inşallah sizde hayırlısıyla meleklerinize kavuşursunuz eylül annesi olursunuzz

yaa canım benimde eşim biyokimya uzmanı..mecburi hizmet için bu kuraya başvurdu...sizinde mecburi hizmet olucakmı?

olcak maalesef..gerçi bizim 3 senemiz daha var bitirmeye belki bi değişiklik olur bilmiyorum..eşinle ayrımı kalcaksınız?senin durumundan dolayı fazla uzuğa tayin olmaması gerekmiyomu?

olcak maalesef..gerçi bizim 3 senemiz daha var bitirmeye belki bi değişiklik olur bilmiyorum..eşinle ayrımı kalcaksınız?senin durumundan dolayı fazla uzuğa tayin olmaması gerekmiyomu?

canım eş durumu talebi red oldu..daha yrd.doç. kadrosu alamadım...İlk tercih YOZGAT yazdık...bakalım ne olacak.4,5 saat mesafe gidip gelicez artık..ay senin eşininde çok nöbeti oluyordurçç

canım eş durumu talebi red oldu..daha yrd.doç. kadrosu alamadım...İlk tercih YOZGAT yazdık...bakalım ne olacak.4,5 saat mesafe gidip gelicez artık..ay senin eşininde çok nöbeti oluyordurçç

benimde eşim tusu kazandıktan sonra 9 ay tayinim çıkmamıştı bende öyle gitgel yaptım zor oluyo ama geçiyo..benim adam gün aşırı nöbetteydi 1 yıldır şimdi daha iyi..ama evdeyken sürekli uyuyo şu anda olduğu gibi böyle çocuk olurmu olmaz tabii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…