Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bacaklarım titriyor....
kızlaaaaaaaar
eşim sonucu almış..
HAMİLEYİİİİİİİİİİMM..
29 ÇIKMIŞ VE TAM 1 HAFTA VAR GÜNÜME..
EVDE DE KİMSE YOK NAPCAMI ŞAŞIRMIŞ DURUMDAYIM..

valla göbek at derdim ama yok atma bebek varr cok sevindim senin adina hep böyle guzel haberler gelir umarimm

yubam uzulme canim olacak insallahhh merak etmeeeee

Son düzenleme:
anacım bu rahim filmi denen şey beni korkutuyo vakit yaklaştı vallaa bacaklarım titriyoo bişey ögrendim benim gibi bir bayan varmış arkadaşım anlattı ameliyata gerek kalmadan ikis dogurmuş off offf bi dogsun velet poposuna iki şaplak yapıştırcam onun yüzünden mahrem yerlerimi bütün dünya gördü heeeeeeeeeeeeee

canım önce sana çok teşekkür ederim..
tatlım sen geçen ay hamile değil miydin?
rahim filminden ben de çok korkuyordum..bu ay da olmasaydı çekilecekti..
bebişim annesine kıyamadı galiba :))

korkmaaa buda gececekkkkk anneligin fedakarliklari bunlarr canimmmm onlarin yuznden neler yasiyoruz yeterki hayilri birer ferd olsunlarrrrr

canım önce sana çok teşekkür ederim..
tatlım sen geçen ay hamile değil miydin?
rahim filminden ben de çok korkuyordum..bu ay da olmasaydı çekilecekti..
bebişim annesine kıyamadı galiba :))

ewet canım gecen ay hamileydim düşük oldu malesef şuanda regli günlerimdeyim bitince rahim filmi çektircem bi taraflarım mesur oldu yetmedi film çektircez gösterime girince haber veririm size

kızlar bilenler söylesin lütfen beta hcg 30 çıktı..
satım 18 kasım..
düşükmü değerim...
ay birine söyledim , dur bakalım daha kimseye bişey deme gerçek gebelikse haftaya belli olur..dedi.
moralim bozuldu..ben zaten haftaya tekrar edecektim testi ama böyle bi hevesle söyleyip bunu duyunca canım sıkıldı.

selam kızlar
hbyrm cnm tebrıkler
Allah tamamına erdirsin inşallah
Darısı hayırlı zamanda başımıza olsun.

ben yokken ne oldu?
özet isteriiiiiiiim:76:

hosgeldin sekreterim benim nassin bakemmmm valla hamis haberi aliyohhh istedigimizde bu zatennn hbyrm hamisss heber olarak bu var
yeniiii canom rahim filmi cektirecekkk burada kar yok eridi gunluk guneslikti bugun havaaa benim kizla babasi sultan siirnin galasina gittilerrrrr valla heberle bu kadan yaniiii

sakin ol canım benim sen erken ögrenmiştin değilmi 1 hafta vardı galiba bekle 1 hafta sonra gene yaptır o zaman çıkar moralini bozma

ewet canım gecen ay hamileydim düşük oldu malesef şuanda regli günlerimdeyim bitince rahim filmi çektircem bi taraflarım mesur oldu yetmedi film çektircez gösterime girince haber veririm size

ay hiç sorma bi de ben güneydoğunun küçük bi şehrinde iyi bi okulda çalışıyorum..görmeyen kalmadı şeyimi..zaten herkes herkesi tanıyor.
açmadığım dr kalmadı bi kere zaten..

nasip ne zamansa o zamn cabnim uzme kendinii melegun gelcek bir gunnnn
amn bosver disareiya kulagini tikaaaaaa sen herkesin dedigine moral bozmak yokkk ne gelirse mevalm dan gelcekk sukukr edecegizz bebegindee buyuyecek merak etmee sennnnnnnn bu siralar milleti dinleme derim bennnnnnn

nassı oliim gülüm
senin mantar kurabıyeyı yaptım kocamla onu yıyoruz :)
onun dısında bitmeyen şarkıyı izliyorum..
keman kursuna başladım
çok eglenceli
notalardan başladım ödevim bile var
öyle işte

ay hiç sorma bi de ben güneydoğunun küçük bi şehrinde iyi bi okulda çalışıyorum..görmeyen kalmadı şeyimi..zaten herkes herkesi tanıyor.
açmadığım dr kalmadı bi kere zaten..

bugun arkadaşla konuşuyoduk ta ona demiştim eşimle beraber olurken bilem ışıgı kapatıyom o göremedi ama dünya gördü diye valla canım bişeyden korkuyosan başına geliyo haaaa son doktorun kucagına terliğimi düşürdüm adam pammık prenseste oldugu gibin ayagıma giydirdi terliği yaaa şaka gibi heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…