- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.541
teşekkürler darısı sana
bacaklarım titriyor....
kızlaaaaaaaar
eşim sonucu almış..
HAMİLEYİİİİİİİİİİMM..
29 ÇIKMIŞ VE TAM 1 HAFTA VAR GÜNÜME..
EVDE DE KİMSE YOK NAPCAMI ŞAŞIRMIŞ DURUMDAYIM..
canim ne olsun esimle kizimi galaya yolladim sultanin sirri filminin galasi var burada bende oglanlarla oturuyorummm sen ne yapiyonnGurbet abla.. merhaba.. nasılsın gülom
anacım bu rahim filmi denen şey beni korkutuyo vakit yaklaştı vallaa bacaklarım titriyoo bişey ögrendim benim gibi bir bayan varmış arkadaşım anlattı ameliyata gerek kalmadan ikis dogurmuş off offf bi dogsun velet poposuna iki şaplak yapıştırcam onun yüzünden mahrem yerlerimi bütün dünya gördü heeeeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 113900 valla göbek at derdim ama yok atma bebek varr cok sevindim senin adina hep böyle guzel haberler gelir umarimm
teşekkürler ablacım :))
anacım bu rahim filmi denen şey beni korkutuyo vakit yaklaştı vallaa bacaklarım titriyoo bişey ögrendim benim gibi bir bayan varmış arkadaşım anlattı ameliyata gerek kalmadan ikis dogurmuş off offf bi dogsun velet poposuna iki şaplak yapıştırcam onun yüzünden mahrem yerlerimi bütün dünya gördü heeeeeeeeeeeeee
canım önce sana çok teşekkür ederim..
tatlım sen geçen ay hamile değil miydin?
rahim filminden ben de çok korkuyordum..bu ay da olmasaydı çekilecekti..
bebişim annesine kıyamadı galiba :))
selam kızlar
hbyrm cnm tebrıkler
Allah tamamına erdirsin inşallah
Darısı hayırlı zamanda başımıza olsun.
ben yokken ne oldu?
özet isteriiiiiiiim:76:
selam kızlar
hbyrm cnm tebrıkler
ben yokken ne oldu?
kızlar bilenler söylesin lütfen beta hcg 30 çıktı..
satım 18 kasım..
düşükmü değerim...
ay birine söyledim , dur bakalım daha kimseye bişey deme gerçek gebelikse haftaya belli olur..dedi.
moralim bozuldu..ben zaten haftaya tekrar edecektim testi ama böyle bi hevesle söyleyip bunu duyunca canım sıkıldı.
ewet canım gecen ay hamileydim düşük oldu malesefşuanda regli günlerimdeyim bitince rahim filmi çektircem bi taraflarım mesur oldu yetmedi film çektircez gösterime girince haber veririm size
nasip ne zamansa o zamn cabnim uzme kendinii melegun gelcek bir gunnnnewet canım gecen ay hamileydim düşük oldu malesefşuanda regli günlerimdeyim bitince rahim filmi çektircem bi taraflarım mesur oldu yetmedi film çektircez gösterime girince haber veririm size
amn bosver disareiya kulagini tikaaaaaa sen herkesin dedigine moral bozmak yokkk ne gelirse mevalm dan gelcekk sukukr edecegizz bebegindee buyuyecek merak etmee sennnnnnnn bu siralar milleti dinleme derim bennnnnnnkızlar bilenler söylesin lütfen beta hcg 30 çıktı..
satım 18 kasım..
düşükmü değerim...
ay birine söyledim , dur bakalım daha kimseye bişey deme gerçek gebelikse haftaya belli olur..dedi.
moralim bozuldu..ben zaten haftaya tekrar edecektim testi ama böyle bi hevesle söyleyip bunu duyunca canım sıkıldı.
hosgeldin sekreterim benim nassin bakemmmm valla hamis haberi aliyohhh istedigimizde bu zatennn hbyrm hamisss heber olarak bu var
yeniiii canom rahim filmi cektirecekkk burada kar yok eridi gunluk guneslikti bugun havaaa benim kizla babasi sultan siirnin galasina gittilerrrrr valla heberle bu kadan yaniiii
selam kızlar
hbyrm cnm tebrıkler
ben yokken ne oldu?
ay hiç sorma bi de ben güneydoğunun küçük bi şehrinde iyi bi okulda çalışıyorum..görmeyen kalmadı şeyimi..zaten herkes herkesi tanıyor.
açmadığım dr kalmadı bi kere zaten..
nasip ne zamansa o zamn cabnim uzme kendinii melegun gelcek bir gunnnn
bugun arkadaşla konuşuyoduk ta ona demiştim eşimle beraber olurken bilem ışıgı kapatıyom o göremedi ama dünya gördü diye valla canım bişeyden korkuyosan başına geliyo haaaa son doktorun kucagına terliğimi düşürdüm adam pammık prenseste oldugu gibin ayagıma giydirdi terliği yaaa şaka gibi heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?