Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canom seni tekrar bu topikte görmek çok güzel...canımcım sen bu topiğin önemli renklerindensin.bırakma bizi tamammı:92:

medicim Allah korusun canım ya..müdahale derken tüp bebekmi diyosun..canım benim eşiminde morfolojisi düşük..canım ya ne yapalım Allahım yardımcımz olsun..

sıkma tatlım canını. Fazla da kurcalama yapıp daha fazla bozmayın moralinizi. Dermansız dert değil ya.. hem çocuk olmayacak diye bir şey yokkkkkkkkkkk
Allah tez zamanda şifasını verir inşallah. dua et sen bol bol. Önce Allah sonra doktorlar bunun çaresi

medikalcim üzülmeyin yaa bizdede var hem sayı az hem morfoloji bozuk..napalım üzülsek çare olcakmı??olmadı aşılama olmadı tüp denersiniz sizde..onda yıkama işlamiyle sağlam olanları seçiyolar..bizde öyle yaparız artık..

üzmeyin kendinizi yaaa..
derdi veren Rabbim dermanını da verir..
hem hiç bebk olmayacak diye bişey yok ya..
hakkınızda hayırlısı olsun canım..

canım bebişin hayırlı olsun..sağlıkla al kucağına emi...ne kadar süredir bekliyordun bebişi..

tıp hergün gelişiyor canım gün doğmadan neler doğar....sağlam durmak lazım sıkma canını..
tıp gelişiyor ama bizim maddi drum gelişmiyor cnm malum kredı de cektık ev için
10 yıl haricen ödeme yapamayız herhangi bişiey için
tüp bebek veya aşılama şart denirse
durumumuz yok kımseden bunun ıcın borç almam ztn kımseye de söylemicem bu durumu çok yıpratırlar bizi..

bu dusuncelere daldım şimdi de ..
kredı borcu 10 sene sonra biter
bende 34 yasında olurumkocam 36 bebek bize nene ile dede der artık

medicim Allah korusun canım ya..müdahale derken tüp bebekmi diyosun..canım benim eşiminde morfolojisi düşük..canım ya ne yapalım Allahım yardımcımz olsun..
evet cnm hepımızın Allah yardımcısı olsun tanselım.

Allahtan başka yardımcımız olamaz bu konuda
doktor da olamaz doktora erişmek kolay değil günümüzde cnm

Son düzenleme:
kızlar size bişey sorucam;

2 hafta sonra eşim sperm analizi yaptırıpi tüp bebek uzmanına göstereceğiz..doktor kesin tüp bebek derse sizce hemen bu işe girsemmi yoksa haziran ayınımı beklesem..çok karrasızım..

canım gerçekten maliyet fazla helede İstanbulda 7-10 milyar(eski parayla) diyorlar..ama üniversite hastanelerindede bu işler yapılıyor, maliyet düşer galiba...canım tüp bebek yaptırmayı düşünürsen Allahım yardımcı olur sana, darda koymaz...
evet cnm hepımızın Allah yardımcısı olsun tanselım.

ayyy yirim onu bennnn ben iyiyim artık benimde rahmimde kalp şeklindeymiş galiba rahim filmi çektircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…