Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

selam canım.. ne olsun. bende yarım saattir geçmişi okuyodum anca geldim güncele :) bende gelişme olmayacak sanırsam bu ay..
haberler sende.. :) kan testini gösterdin mi eşine

bende okumaya uğraşıyorum ama bitmiyo
evet canım gösterdim çok şükür içi rahatladı onunda. haftaya da doktora gideceğim kısmetse. erken merken gideyim de aklım kalmasın ya.
bu arada hava müthiş. eşim geldi uyandırdı ben direk dedim kar mı yağıyo.evet dedi. bi baktım dışarı bembeyaz
içim kıpır kıpır gel kar topu oynayalım.

bende oku oku zor bitirdim .. bazı sayfaları atlayım dedim olmadı .. :) içim kurtlanıırdı okumasaydım..
akşam ankarada da saat 9 gibi kara çevirdi, çok pis yağmur yağdı önce tabi.. arkadaşlara gittik, gece 2 gibi çıktık :) bi baktım arabaların üstü kar olmuş.. bir de soğuk olmasa.. peteğe yapıştım vallahi

oku oku kurtlanma
ohhhhhhhhhhh müthiş soğuk ama değer benceeeeeeeeeee

canım ya şu ticker olayını ben beceremiyorum herhalde.... denemediğim ticker sayfası kodu fln kalmadı.. forumda da bununla ilgili yardım topic'i var ama o da yardımcı olamadı bana

yes okudum da yokmuş bişi :)
naparsınız bakem çıkçam ben dişçime gittim (olmadı ama acı çek çek anlamadık ne olduunu şişince gitçem yani şişmesi için dua ediorum :))
soona gittim manikür pedikür kaş bıyık :)
geldim evcağızımaa
evimi toplicam şimdi kalkıp sona gezmeye :)
siz napıosunuz

selamlar.. dün bugün ovulasion testi yaptim ama henüz gülen yüzüle karsilasmadim ama yarinki teste pozitif cakmasi gerekiyor

ooh erkenden başlamış günün.. :) ben de salak gibi saat 11e kadar yattım.. dedim nasılsa eşim işte.. dinlenim biraz (sanki çok yoruluyormuşum gibi) kar havası var ya, düşüncesi kemiklerimi üşütüyor.. oysa evim sıcacık.. :) çok şükür kombimin ayarı 40tan fazlasını istemiyor ısınıyoruk :)
şimdi de dua ediyorum eşimin işi çabuk bitsin de biraz çıkıp dolaşalım diye.. asosyal oldum bu aralar.. (tembellikten)

selamlar.. dün bugün ovulasion testi yaptim ama henüz gülen yüzüle karsilasmadim ama yarinki teste pozitif cakmasi gerekiyor

o da olur o da.. ama benim bildiğim yumurtlamaya başlayınca testler aynı hamilelik testi gibi hormon arttıkça daha çok belirginleşir çizgisi.. artısı. gülücüğü her neyse işte.. kullandığın teste bağlı.. (hiç kullanmadım ama okuduklarıma göre)

kendime stres yapmak istemiyorum ama artik anne olma zamanim geldi de geciyor bile diye düsünüyorum sizin yasiniz ufak ama ben 30 uzuncu yasimi doluracagim yakina kenimdi her nekar 30 yasindaymis gibi hissetmesemde zaman hizla akip gidiyor

kendime stres yapmak istemiyorum ama artik anne olma zamanim geldi de geciyor bile diye düsünüyorum sizin yasiniz ufak ama ben 30 uzuncu yasimi doluracagim yakina kenimdi her nekar 30 yasindaymis gibi hissetmesemde zaman hizla akip gidiyor

içini ferah tut, rabbim tez vakitte seni de bebişine kavuşturur inşallah.. ne hamileler gördük 35-40yaş üstü... sıkıntı dert etmeyeceksin kendine, bunlar hormonlarını olumsuz etkiler.. bebişini de engeller..

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
113 tane fatiha süresi okuyun ne dileginiz varsa kabul olsun insallahh
yada 41 yasini seriffff ne dilerseniz olurrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlaaaaaaaaar heyecandan ölücem galiba
dünden beri artan kol ve boyun ağrım vardı..
dayanamaz hale geldim öğlen.
eşim bi seminere gitmişti gelince hadi doğru hastaneye dedi..
neyse gittik doktor ilaç yazacaktı gebelikten emin olmalıyız dedi..
kan verdik..
şimdi eşim sonucu almaya gitti..
çok ağrım ama yine de size yazayım dedim..

dua edin lütfen..
Allah ım nolur bu sefer olsun...
kızlar lütfen dua edin

canım benim geçmiş olsun hakkında hayırlısı... inşallah bebik vardır.. ama ozaman da ağrıların için ilaç alamayacaksın.. istirahat et.. yorma kendini

YouTube - Babies ( Bebekler ) (wax)
bu arada bu vidyoyu da şiddetle tavsiye ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…