Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canım bende diyorumki tüp bebek olayına girince annemgile bile söylemeyim diyorum..ama acaba üstesinden gelirmiyim..

canım üstesinden gelirsin elbette de.. çok yakın b i arkadaşım yaptırdı ordan biliyorum üstesinden gelinmeyecek bişey değil. ama senin daha önceden doğal yolla bi hamileliğin olmamışmıydı temmuzda falan.. azıcık beklemek ii gibi sanki valla Allahın verdiğini kim veriri adama der annem bakarsın hiç üzmez yormaz geliveriri bebişin..

canım bende diyorumki tüp bebek olayına girince annemgile bile söylemeyim diyorum..ama acaba üstesinden gelirmiyim..

tüp bebeğe karar vermekte zor dimi..eskiden bekarken kesinlikle yaptırmam kaderime razı olurum derdim..büyük konuşmamak lazımmış..şimdi 3. aşılamayı yaptırıp yaza yıllık iznimi alıp yaptırmayı düşünüyoruz eşimle öyle karar aldık..

canım kayınvalıdenın bılgısı varmı bu konuda?
o gıdıpteakrabalara fılan söylermı agzı sıkımıdır

anne unsuru cok önemli ama tam bılmedıgım için aile yapısını
ve duyulması konusundakı kendı tutumunu da bilmedıgmden soruyorum

iyiyimm çok şükür... deli gibi tatlı aşeriyom galiba oğlumuz olacak:) sen nasılsın gurbet ablam??
ne olsun oglanlar kavga etti bende bagirdim yatin dedim ufaklik hemen uyudu zaten uyku titizligide vard
buyuk hala ayakta uykusu yokmus azicik dinlenem yaaaa kafam sistiiii

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
geçmişi okumadım konuyu pek bilmiyorum ama medicalcim sizin orda ödenmiyor mu aşılamayı , tüp bebeği
bizim burda karşılayan hastaneler var
hayirli geceler canim nasilsinnnn hosgeldinnn
iyi akşamlar arkadaşlar

ahh canimm nasiin gii bebke nasil artik az az haretlerini hissetmeye basklarsinn duzenli beslen tatli yapr yollarim giiiiiii

canım kayınvaldem ve görümcemler duysalar bana çok destek olurlar biliyorum.kimseyede söylemezler ama eltimi bilmiyorum biraz gariptir çenesi düşük...annem,babam ve kardeşim çok üzülürler..artık bu konuyla yatıp bu konuyla kalkarlar..babam çok araştırır illa İstanbulda yaptır der ve yanıma gelirler..ama yazık annemde babamda tansiyon hastası çok üzülürler..

canım bildiğim kadarıyla önce aşılama yapılıyor 3 tane aşılamadan sonra olmazsa tüp bebek deneniyor
zaten aşılama yapıldığı dönemde de dinlenmen yatman gerekiyor saklaman zor olur sanırım

daha bişey anlayamadım, sadece doğru düzgün bişey yiyemediğim halde kilo alıyorum sizlerde ne var ne yok?

bebişin büyüyo annesi ondan göbüş büyüdükçe birazda kilo alıncak elbet..inşallah çabucak geçer bu sıkıntılar..bizlerde aynı işte aralık hamişlerinden olcazmı bakalım gün sayıyoruz işte...
canımcım alınan hormon ilaçları sana kilo aldırdımı?bende biraz kilo vermek istiyorum..eşimde saçmalama böyle bişeye gireceksek kendine iyi bak diyor..

canım ilaçlar kilo aldırıyo galiba ama şöyle biraz göğüslerin büyüyo birazda adet olcakmışsın gibi göbeğin çıkıyo ama ilaçları bırakınca geçiyo..ben iki aşılamada 2 kilo aldım diyebilirim..ama ben çok zayıfım o yüzden işime geldi diyebilirim..

canım ben şöyle düşünüyorum..Tüp bebek laboratuvarda bebek yapmak gibi ama Tüp bebek yöntemi gelişiyorsa ve böyle bebek sahibi olunacaksa buda Allahın bi lutfu..insan ister doğal yoldan olsun diye ama olmuyorsa denerim..aslında yazın yapmakta akıllıca ..hormon hapları çok şişiriyormu..

ki
madem öyle birtanem annenlere söyleme ozaman sen..
kayınvalıden gorumcenler anlayıslı ınsanlarmış sevındım
sana can olacaklarsa hepsi , ağızları sıkıysa rabbim yolunu açık etsin dilerim ki.
inan ki şu eşinin mecburı hızmet olayına çok uzuluyorum senın halını dusunemyorum yani..

canım ömür su gibi geçiyor madem durum böyle başla bebişimiz gelsin sanacan yoldaşı olsun :)

canım öyle mecburi hizmet zor ama ne yapalım mecburuz mecburi hizmete..ama Allaha şükür her işimi kendim yaparım o yönden güçlüyümdür..ama yanlızlık zor..belkide özlemde iyi gelir..

canım öyle mecburi hizmet zor ama ne yapalım mecburuz mecburi hizmete..ama Allaha şükür her işimi kendim yaparım o yönden güçlüyümdür..ama yanlızlık zor..belkide özlemde iyi gelir..

bazı totemlerim vardır benim ..
bebişiniz bi gelsin mevlam onun hayrıyla nasıbıyle babasına da görevinde hayırlı yerler nasıp eder inşallah diye düşüngeçlendim :)

canım doğal yolla olsun çok isterim..ama sayısı ve morfolojisi çok düşük.doktor olursa süpriz olur demiş.adam durumu net söylemiş..yaşım29 olucak..yumurta rezervleride 30 dan sonra azlıyor..

tannselcim ben de 9 ay ayrı yaşadım demiştim ya.. o özlem insanı çok daha fazla bağlıyo inan bana..bide bi tanıdık vardı eşi şırnak cizrede kendi uşaktaydı ayda bir yada iki kere görüşüyolardı düşün..ama kız hamile kaldı..onlarda baya bi uğraşmışlardı beraberken ayrıldılar bebiş geldi..bizim zamanımız ne zaman acaba işte biz o zamanı bekliyoruz sadece..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…