- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.621
canım bende diyorumki tüp bebek olayına girince annemgile bile söylemeyim diyorum..ama acaba üstesinden gelirmiyim..
canım bende diyorumki tüp bebek olayına girince annemgile bile söylemeyim diyorum..ama acaba üstesinden gelirmiyim..
daha doğrusu yapılıyor diye duydum yine de yanlış bişey söylemeyim
Allah'ım onlarla uğraştırmadan verir inşallah
canım bende iyiyim..bi umutlu bi umutsuz bi garibim yani...
ne olsun oglanlar kavga etti bende bagirdim yatin dedim ufaklik hemen uyudu zaten uyku titizligide vardiyiyimm çok şükür... deli gibi tatlı aşeriyom galiba oğlumuz olacak:) sen nasılsın gurbet ablam??
hayirli geceler canim nasilsinnnn hosgeldinnniyi akşamlar kızlar nasılsınız
geçmişi okumadım konuyu pek bilmiyorum ama medicalcim sizin orda ödenmiyor mu aşılamayı , tüp bebeği
bizim burda karşılayan hastaneler var
iyi akşamlar arkadaşlar
canım kayınvalıdenın bılgısı varmı bu konuda?
o gıdıpteakrabalara fılan söylermı agzı sıkımıdır
anne unsuru cok önemli ama tam bılmedıgım için aile yapısını
ve duyulması konusundakı kendı tutumunu da bilmedıgmden soruyorum
canım umutsuzluğa kapılma. herşeyin bi çaresi var biliyosun. sen de tüp bebek düşünüyosun sanırım. olur Allah'ın izniye, sen dua et de üçüz falan olmasın
daha bişey anlayamadım, sadece doğru düzgün bişey yiyemediğim halde kilo alıyorumsizlerde ne var ne yok?
canımcım alınan hormon ilaçları sana kilo aldırdımı?bende biraz kilo vermek istiyorum..eşimde saçmalama böyle bişeye gireceksek kendine iyi bak diyor..
tüp bebeğe karar vermekte zor dimi..eskiden bekarken kesinlikle yaptırmam kaderime razı olurum derdim..büyük konuşmamak lazımmış..şimdi 3. aşılamayı yaptırıp yaza yıllık iznimi alıp yaptırmayı düşünüyoruz eşimle öyle karar aldık..
kicanım kayınvaldem ve görümcemler duysalar bana çok destek olurlar biliyorum.kimseyede söylemezler ama eltimi bilmiyorum biraz gariptir çenesi düşük...annem,babam ve kardeşim çok üzülürler..artık bu konuyla yatıp bu konuyla kalkarlar..babam çok araştırır illa İstanbulda yaptır der ve yanıma gelirler..ama yazık annemde babamda tansiyon hastası çok üzülürler..
bekle anacimmmm bakalim gununde bebk gelsin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihayırlı geceler gurbet ama
ne yapayım şu anda kocişi bekliyorum
bir de günümü bekliyorum
ki
madem öyle birtanem annenlere söyleme ozaman sen..
kayınvalıden gorumcenler anlayıslı ınsanlarmış sevındım
sana can olacaklarsa hepsi , ağızları sıkıysa rabbim yolunu açık etsin dilerim ki.
inan ki şu eşinin mecburı hızmet olayına çok uzuluyorum senın halını dusunemyorum yani..
canım ömür su gibi geçiyor madem durum böyle başla bebişimiz gelsin sanacan yoldaşı olsun :)
canım sağlıklı olsun üçüz olsun razıyım...
bekle anacimmmm bakalim gununde bebk gelsin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım öyle mecburi hizmet zor ama ne yapalım mecburuz mecburi hizmete..ama Allaha şükür her işimi kendim yaparım o yönden güçlüyümdür..ama yanlızlık zor..belkide özlemde iyi gelir..
Canım sen çok iyisin Allah'ım da gönlüne göre verir inşallah..işinize karışmak gibi olmasın ama sperm sorunu yeni çıktı ortaya bildiğim kadarıyla önce doğal yöntemleri denemeyi düşünmez miydin? tüp bebek her zaman yaptırılır. şu topik baya ilgimi çekmişti benim.
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...7645-2-milyondan-76-milyona-yolculugumuz.html
canım öyle mecburi hizmet zor ama ne yapalım mecburuz mecburi hizmete..ama Allaha şükür her işimi kendim yaparım o yönden güçlüyümdür..ama yanlızlık zor..belkide özlemde iyi gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?