Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

öyle canım şair ne demiş..AYRILIKTA SEVDAYA DAHİL..Allahım sağlık versin, önce üzüldüm ama şimdi iyiyim..eşimin ailesi burda onlar beni yalnız bıramaz..çok iyi komşularım var eşin gitsin her akşam birimizde oturalım diyorlar..ben bide spora yazılıyım diyorum, iyi olur..

ben ne görsem aşeriyorum.. ama bende bi lokmadan başka yiyemiyorum.. ne zaman geçer acaba bu durum..?? senin kaç haftalık oldu canım..

benim yarın tam 8 haftalık olcak inşallah. ben de sürekli bişeyler yemek istiyorum ama yiyemiyorum, yesem de sanki hazmedemiyomuşum gibi geliyo. çıkarmak istiyorum. garip bi his. umarım geçer bi an önce çünkü doğru düzgün beselenemiyorum ona a üzülüyorum. hiç süt içemedim mesela başından beri

bende kayınvalidemlerle kalmıştım..saolsun bana hiç bi iş yaptırmadı yedim içtim yattım resmen..
bide kendine ayıracak okadar zamanın oluyoki..spora başlamak çok iyi olur bende düşünüyorum..

üzülme canım yaa bebişin besleniyodur sen merak etme..süt içemiyosan peynir ye onuda yiyemezsen yoğurt ye..ceviz ye havuç ye mandalina portakal ye..portakalda folikasit varmış mesela ben bilmiyodum..

teşekkür ederiimm canımm ama ben çok sevdiğim tatlıları bile yiyemiyorum şuanda sürekli bulantı var. inşallah geçer en kısa zamanda

canim leblebi yee ceviz ye bebgin beyin gelisimi icin bide sey cubuk kraker yee icini bastirir bunlar ttali sikayetler bebgim vitamin almiyor deme sabir birazz 1 ay kaldi ondan sonra dunyayi yedim dersinnnn bak gorrr

SeLam kızLar nabersiniz bakem ?
ßugün kOcacıMa izin verdim dışarı çıktı arkadaşLarıyLa takıLcak..
Yazık adamı hep bağLiom ewe banane yaLnız nasıL durcaM die ztn bebekim de yOk diom erio hemen..
Ama napim annemLerde yakın değiL onLara gideyim aLLa aLLa..
AdamLarda bunaLio ne yapsınLar bazen çok haksızLık ediOs asLında..
Yazık ben sıkıLmayım mutLu oLayım die eLinden geLeni yapio..
ßi de ona şöyLe bi hediye versem daha ne isterim ah ahhhhhhh

eslemmmmmmmmmmmmm valla cocuklardan bizim canimizin sikilmasina vakit yohh anacim bunu biliyonmuuuu artik atacak yer ariyom dinlenmek icinnn herifle birbirimizi görmüyoh bile giii degil bebek yapmakkkk hehhehhehehhehhehe

Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

Annem yıllar önce Tv de gördüğü bir kokteyl seti almıştı ve yanında bir kitap hediye gelmişti.O kitap elime geçti.Kitabın adı çok dikkat çekici "PERHİZ YAPMADAN KİLO VERMEK İÇİN BULDUĞUM NUMARA"Yazarı Fransız DANIELLE CHEVALIER...Kitabı daha önce okumuştum ama ilgimi çekmemişti.Ama giriş kısmını geçenlerde okudum ve sizlerle paylaşmak istedim. Şimdi sizlere kitabın girişinden bazı alıntılar yazıcam;

"Perhiz yapmadan kilo vermek için bulduğum numara ne?Çok basit.Belki de inanamayacağınız kadar basit.İşin ilginç yanı basit olmasına rağmen sonuç aldım,zayıflamak isteyen dostlarım çok iyi sonuçlar aldı ve şu an elinizde tuttuğunuz kitabı yayınladığım günden beri iyi sonuçlar elde eden okurlarımdan teşekkür dolu yüzlerce mektup alıyorum.İşte inanılmayacak kadar basit sırrım:Yemeklerinizi alıştığınızdan daha ağır bir tempoda yemeğe çalışın.Bunu başarabilmenin yolu da lokmalarınızı uzun uzadıya çiğnemekten geçiyor.Belki de buna inanmıyorsunuz.Başlangıçta bana da öyle geliyordu.Kaybedecek bir şeyim olmadığı için bunu denemeye karar verdim.

Sonuç;İlk haftada üç kilo,daha sonra ki günlerde de 6 kilo verdim.Yani çok kısa bir sürede tam 9 kilo verdim.Tüm erkek ve kadın arkadaşlarım buna benzer etkileyici sonuçlar aldı.Bütün bunlardan sonra sizin de bunu denememeniz için ortada hiç bir neden yok.Üç gün için deneyin,sonra tartılın.Ben son derece hoşnut edici bir süprizle karşılaşacağınıza inanıyorum."

ALINTIDIRRRRRRRRRRRRRR
BUNU YARINDAN ITIBAREN DENIYCEMMMMM BIDE SICAK SU ICICEM BU HAFTA NE OLCEK BAKALIM BIDE LESLIE GARDASIMLA YURUYCEMMMMMMM DIYET YAPMADAN SIZDE ZAYIFLAYINNNNNN

bunu daha once duymustum
denemeye kalktım ve sıkıldım
cunku ben cok hızlıyım
tezzcanlıyım
hızlı yururum
hızlı utu yaparım hızlı yemek yaparım hızlı su ıcerım hızlı temızlık yaparım hızlı konusurum hızlı sınırlenırım hızlı sönerim hızlı anlarım hızlı yemek yerım
bütün sorun bende
yavaş olan herseye sinir oluyorum

1 akşam girmiyorum şuraya ! 1 AKŞAM YAAAAAA
herkes gelmiş kaynatmış
Canom bile gelmiş
hey heyyy
insan bu kız nerde der
alındım küstüm oynamıyorum

Benide sormamis hic kimse

pötişim valla nerdesın dıye dusunuyodum gercekten bak
ama baktım saaat geç
telefonun olsa çağrı atardım bacım
ama oğlusun var mesgulsundur deyyu dusundum

crafty sende sıgara ıcmeye gıdıyorum yazmıssın en son
oyuzden küsüşüğüm senle
o sıgarayı içtiğin sürece bööö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…