Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kızlar , canlarım
tek tek alıntı yapmadan yanıtlıyorum

valla bu bebek ısı benı gerıyo yoksa baska sıkıntı yok cok sukur
çok içerledim demekki farketmeden ben bu işi

herseyı tek basına aşabılen biri olarak ben
bunu aşamadım anladım
güçlü taklidi yapmanın bi anlamı yok
koyverdım özyaşımı içime aktı
eşim yanımda dısarı akıtamıyorum

dün aksam dügündeydim,cok oynadim cokbütün dertleri sikintilari biraktim orda,terli terli disari cikincada her tarafim tutulmus,dayak yemis gibi kalktim yataktan,,bütün kemiklerim agriyo,hastami olucam ne

Evet medi çok haklısın beklemek,her ay ümitlenmek sonra hayal kırıklığına uğramak insanın sinirlerini bozuyor.Ama ne yapalım burada hepimiz aynı şey için uğraş veriyoruz.Herşey nasip kısmet.Demekki bizim için hayırlı olan zaman gelmedi.Herşey Allahtan.Allah tez zamanda bizlerede anne olmayı nasip eder inşallah.Dua etmekten ve yolunda bulunmaktan başka bir çaremiz yok.Üzme tatlım kendini..

olucak insallah,ama zamani var demekki,allah verecegi zamani kendi bilir,sonra bunlari hatirlayip gülecekmissiniz,bosu bosuna üzülmüsüm diyeceksiniz,su an oglum bana kiziyo,neymis ondan izin alacakmisim internete girmek icinyaaa bide ben ikinciyi istiyorum,oda bunun gibi olursa yandik,rabbim hayirlisini versin,sabrin sonu

slm kızlar nasılsınız ben yeniden aranızdayım beni hatırladınımzmı...ağustos ve eylül ayında bir kaç arkadaşla beraberdik......

poti sen bilirsin gonel f iğne kulllandım ben ekimde aşılamam oldu
tutmadı 7 kasımda adet oldum
o günden sonra adet olmadım 36. gün bitti
32 günde olurdum
bu iğneler adet düzenii bozuyor mu (((,kist mi oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…