- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.761
Evet medi çok haklısın beklemek,her ay ümitlenmek sonra hayal kırıklığına uğramak insanın sinirlerini bozuyor.Ama ne yapalım burada hepimiz aynı şey için uğraş veriyoruz.Herşey nasip kısmet.Demekki bizim için hayırlı olan zaman gelmedi.Herşey Allahtan.Allah tez zamanda bizlerede anne olmayı nasip eder inşallah.Dua etmekten ve yolunda bulunmaktan başka bir çaremiz yok.Üzme tatlım kendini..
olucak insallah,ama zamani var demekki,allah verecegi zamani kendi bilir,sonra bunlari hatirlayip gülecekmissiniz,bosu bosuna üzülmüsüm diyeceksiniz,su an oglum bana kiziyo,neymis ondan izin alacakmisim internete girmek icinyaaa bide ben ikinciyi istiyorum,oda bunun gibi olursa yandik,rabbim hayirlisini versin,sabrin sonu
canım doktorumuza 2 hafta sonra gideceğiz bakalım ne diyecek..Ben çalıştığım için şu an zor olur gibi geliyor..Allah izin verirse haziran gibi olyr heralde..Sen istanbuluda araştır çok iyi özel hastaneler var..Memorial var ama pahalı bütçemize uygun olurmu bilmiyorum..Aşılamayı nerde yaptırdın
hoşbuldum canım döndüm aranıza bakalım neler yaşıcazzzzherkese iyi akşamlar kızlar.Nasılsınız?Canom aramıza dönmüş çok sevindim.Hoşeldinn canooooo
Günaydın..................
kızlar günaydın.
bende bu aydan ümitliyim bakalım..
ben de çok ümitliydim ama adet sancıları gelmeye başladı, belirtilerim kendini gösteriyo
bir de dün bi kaçamak yapıp adetimden 5 gün önce nova isimli gebelik testini yaptım - çıktı
umutlarım tamamen tükendi
canım umutların hiç tükenmesin.
ben bir dış gebelik geçirdim.
üç ay ara vermek zorunda kaldım.
geçen ay dört gün gecikti öyle ünitlendimki
beta hcg yaptırdım negtif çıktı
sonıca inanamadım birtürlü,yanlışlık vardır yarın yine denerim dedim
akşam oluncada adet oldum.
bu ay bakalım deniyoruz..
kaç yaşındasın,nezamandan belli bebek istiyorsun?
2 aydır bebek istiyoruz yaşım 27
senin??
2 aydır bebek istiyoruz yaşım 27
senin??
sende benim gibisin canım 27 yaşındayım 2 aydır çok istiyorum bebek
günaydın arkadaşlar, hayırlı haftalar en kısa zamanda hafta sonu olması dileğiyle
daha yenisiniz zaman lazım,sabır gösterin..
bende 22 yaşındayım 3 yıllık evliyim.
2senedir uğraşıyorum(
hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin bebeğim..ama 2aydan beri düşünüyorum
amin canım.allah isteyenlere hayırlısı ile bekletmeden versin inşaallah..
günaydınnnnnnnnnn
bencede hemen cuma olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?