Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Güzel hatunlar nasılsınız bakalım haftada bir girip bakıyorum hamile kalan varmı diye inşallah hayırlısı olur herkes için...:) Tanselcimm içime öyle güzel şeyler doğuyorki bu topiğe baktığımda hep olumlu birşeyler seziyorum hakkında inşallah bebişin olucakk seninde doğal yada tedaviyle ama inşallah olucak diyorum hayırlısıyla.Rabbimin güzel işlerii işte.Bu kadar duaya ve dileğe eminimki inşallah verecektir:)

evet canm dikkatliyim....evimiz kaloriferli hatta ayaklarımda patikler ,hırkalar üşümemeye dikkat ediyorum..antibiyotik kullanıyorum sabah akşam..ilaçlar bitince kontrolüm var yine..yaşım 26 sen?

canım biz bu sitede arkadaşlarla güzel bir bağ kurduk, sohbet ediyoruz..herşeyi konuşuyoruz chat gibi..sende bize sık sık katıl kafan dağılır.bazen coşuyoruz..

inşallah canm hayırlısı olsun hakkımızda ..ben yeniyim aranızda(aslında eskilerdenm hamile kalınca veda ettim bebeğimi cennete gönderdim tekrar geldim....

canımm sağol güzel enerjin geçti bana..ama hep gel niye haftada bir.katıl bize ..vallahi iyi geliyor bu tpik

tesekkürler canim iyi dileklerin icin,hep gel ,motive olmaya ihtiyacimiz var

canımm sağol güzel enerjin geçti bana..ama hep gel niye haftada bir.katıl bize ..vallahi iyi geliyor bu tpik

:)) Kafama takmamaya çalışıyorum ne bileyim işte stres olurum falan diye fazla bakmamaya çalışıyorum :)) İster istemez kendimizi çok dinliyoruz hemen hemen her ay. ama kararlıyım artıkk bebiş stressiz olucak inşallah ilk defa bu kadar rahatım ilk defa yumurtlama gününü takip etmiyorum :) sINavlarım falanda vardı o yüzden fazla bakamadım canım benimm sen daimisin ne zaman açsam burdasın :=))))) bu arada meleğim08 hoşgeldin topiğee :=)

Poticimm nehaber canım benim karla aran nasıl bakimm burayada gönderdin karıı :=))donuyoruz resmenn :))Evden dışarı adım atasım yok valla :)

zaman oldukça hep burdayım...alışkanlık oldu..sen bir yandanda okuyormusun..bölüm ne..

zaman oldukça hep burdayım...alışkanlık oldu..sen bir yandanda okuyormusun..bölüm ne..

evet canımmm bir yandanda okuyorum okul öncesi öğretmenliği.bendede alışkanlık olmuş şöyle gelip sonuna kadar geçmişi okuyorum :)) tam yazıcam bütün hatunlar ortadan kaybolmuşş oluyor :))

ayy canım ne güzel bir çoçuğun var demek..İnşallah olur merak etme..hamile kalamamda sorun ne

evet canm rabbim ona hayırlı ömürler versin iki yaşında aslan parçası bi oğlum var rabbm herkese isteyenlere nasp etsin inşallah...
bilmiyorum canm sorunu her defasında hazrlanıp dr gideyim diyorum ozamanda hamile oluyorum sanırım korunduktan sonra vücudun alışması gerekiyo hemn kabul etmiyo hamilelieği.....

evet canımmm bir yandanda okuyorum okul öncesi öğretmenliği.bendede alışkanlık olmuş şöyle gelip sonuna kadar geçmişi okuyorum :)) tam yazıcam bütün hatunlar ortadan kaybolmuşş oluyor :))

canım bebişi hiç kafana takma..bitir okulunu daha çok gençsin zatenn...hem okul hem bebek çok zor olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…