- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.741
tansel sana bişey sordum yahuuu görmedin....dr kürtajdan sonra ilişki konusunda bişy dedi mi lütfen cevap ver
poticim nasılsın? Almanyadaki kar bizede geldi..kar yağarken hep dua ettim bebiş için... Allahım dualarımızı kabul etsin..
hamile kalan arkadaşlar ne gibi belirtiler yaşadınız.17 aralıkta adet olmayı bekliyorum ama hiç bi belirti yok
hamile kalan arkadaşlar ne gibi belirtiler yaşadınız.17 aralıkta adet olmayı bekliyorum ama hiç bi belirti yok
pardon canım ya...doktor bişey dememişti..ben ilk adetimi beklemiştim, kanamalrım vardı bide moral olarakta iyi değildim..yani kürtajdan sonra adet olduktan sonra ilk ilişki olmuştu..bence kanamaların bitsin enfeksiyon felan olur..
dün dügündeydim canim,yorgunlugumu atamadim,hasta olucam galiba,bizim kaarlar eridi. iyi güzeldide ,kapilari süpürmekten gina gelmisti,sira sizde
canım daha 5 gün var..belirtilere takılma bence ..17 aralıkta adet olmazsan sabah test yap derim..belirtilerle uğraşınca inan adette bile gecikme oluyor..tecrübeyle sabittir..
yok canm 15 gün falan geçsin öyle....benm kanamam 2 gün sürdü ya bugün birşey yok normal mi?
ohh ohh düğünde oynamışsındır..stres atmışsındır..ayyy buralar bi soğuk anlatamam..
evet canm rabbim ona hayırlı ömürler versin iki yaşında aslan parçası bi oğlum var rabbm herkese isteyenlere nasp etsin inşallah...
bilmiyorum canm sorunu her defasında hazrlanıp dr gideyim diyorum ozamanda hamile oluyorum sanırım korunduktan sonra vücudun alışması gerekiyo hemn kabul etmiyo hamilelieği.....
ay oynadim vallahi,hemde cok,arkadasimin oglunun sünnet dügünüydü,ohh sefam olsun yandan
poticim ya sana bişey sorucam.senin tüp beebk tecrüben var..insanı çokmu yıpratıyor olumsuz sonuç..ilaçlar çokmu etkili kilo felan aldırıyormu bi tecrübelerini yazsana
gercekten yipratici,igneler ilaclar,cok kilo aldim,zaten bünyem müsait kilo almaya,madden ve manen biraz yorucu bir sürec,sürekli diken üstündeydim,nefes alirken bile dikkat eder olmustum,hapsirmiyodum bile inanirmisiniz,burnumu tutardim hapsirmamak icin(GÜN ICINDE 20 DEFA HAPSIRIRIM ALERJIM VAR)yerlestirme yapildiktan sonra 10 gün evdeydim,disari bile cikmadim,oglumu okula arkadasim getirdi ,götürdü,yemegide idare ettik öyle,sonuc hüsran oldu malesef,iki embro yerlestirdiler,biri olsun tutsa diyordum ,ama olmadi,nasip degilmis,neyseki umudum vardi,iki embryo daha vardi,dondurtmustuk,6 ay sonra onlarla tekrar denedik,bu sefer eve bagli kalmiycam dedim,bir iki gün yatak istirahatinden sonra normal günlük yasantima döndüm,abartmadan,ama malesef onlarlada olmadi,iyice pskolojim bozulmustu,dedim olacaksa normal yollarla olsun,normal yolla denedik 3,4 ay,baktik olmuyo ara verdik,tr ye izine geldik,izinden bu yana deniyoruz,8.aydan beri,olmuyo,rabbimin bir bildigi var,hayirlisi olsun diyorum,tabi bu bünye meselesi,kimininki ilk denemede tutuyo,kimininki 5.6 demede,rabbimin ol demesi lazim,biraz uzun oldu kusura bakmayin
Allahım sabrının karşılığını versin, ama ne güzel 1 oğlun var..
Carfty haşgeldin..gezdin gezdin demi haftasonu attın stresleri
3 aylık hamileydim 3 gün önce hamileliğim sonlandı ben sana belirtileri yazayım.....
sık idrara çıkma,karın ağrısı,adet olcakmış gibi,bel ağrısı,vajinada ağrı bu herksde olmayabilir[/QUO
çok üzüldüm canım.cvp verdiğn içi çok tsk..
çok haklısın tanselcim ama yine de merak ettiğim için sordum .çok tsk ederim.canım daha 5 gün var..belirtilere takılma bence ..17 aralıkta adet olmazsan sabah test yap derim..belirtilerle uğraşınca inan adette bile gecikme oluyor..tecrübeyle sabittir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?