Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kızlar ya dün rüyamda hamilelik testi yapmışım ve çift çizgi çıkmış..varya benim beyin iyice sulandı..Rüyalarıma bilem giriyor artık..

tedaviye niye ara veriyorsun canım,

3 klomne denemesinden sonra aşılama tedavisine başlayacağız demişti doktor.

Ben daha aşılamaya hazır değilim ...Daha doğrusu aşılamada da negatif sonuç almaya hazır değilim..

3 aydır doktora git gel yeni bekleyişler çok yıprandım,çok üzüldüm..Şimdi ardından bi sonraki aşamada da başarısız olursam daha büyük hayal kırıklığı .Çünkü her sonraki aşamada bu sefer olacak diye bekliyosun.Biraz ara verip kafamı rahatlatmam en iyisi olacak...Ama evde kendi halimde çalışmalara devam

günaydın kızlar...
bende az önce kırmızı kart yedim neyse bu aydan sonra takmayacağım kafama..bebek sayfasını kapattım.

Kızlarrrr beni de boyayınnn kırmıızııııılaaraaaaa!!!!!

3 ay klomen tedavisini tamamlamış bulunuyorum .Sırada rahim filmi var...

üzülmeyin kizlar,her seyin hayirlisi,sagliginiz yerinde olsunda bebisinizde olur insallah

doktora gidicem bugün saat 15:00 da bakalım ne dicek..heyecan yaptım
hayırlısıyla hepinizin olur inşallah

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

1. poti
2. crafty+
3. ecem85
4. akasya08
5. Cerenimo
6. medicalsecreter+
7. Muhsana
8. Funda89
9. Seda42

tr ye kar yagdi bizim kizlarin enerjisi tükendi,huuuuuuuu size diyom,dünde böyleymissiniz gece okudum yazdiklarinizi canlanin bakiyimmm

Son düzenleme:
bak bende heyecanlandım senın adına,daha önce gitmişmiydn hiç kaç günlük acaba.kan testindene çıktı

canım ben kan testi yaptırmadım iki farklı günde iki farklı markaya ait test yaptım ikisinde de çift çizgi çıktı..adet günüm de hiç şaşmazken gecikince hamile olduğumu anladım..
yorgunluk baş dönmesi falan da olunca yaşasın oldum
bugün ultrasonla bakıcaz 5 haftalık sanırım hesaplamamıza göre bakalım ne dicek doktor.
kısmet tutar tutmaz veren Allah alan Allah olur bana sadece dikkat edip dua etmek kaldı..
sizler de dua edin olur mu ? sağlıklı tutunmuş olsun minnoş

selamın aleyküm bacılarrrr
nassınız dün giremedim hiç site neydi öle yaaaa
şimcik bir kahvaltıya gidiorum toplantı içinnn
en kısa zamanda geleceğummm
muckkkkkkkk
mediciğim aylavyu so maç 1
elma nie hergün 1 msj atıp cee diip kaçıo 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…