Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

slm canlarimmm nasilsinizzzz
oglanlariiii sunnetttt ettircemmm heyecan basti yaaa iki hafta var dahaaa

ayın 15 adet günüm
adet belirtileride var
galiba bu ayda tutmadı
aslında bazen "acaba "
diyorum adet belirtisi olupta hamile kalmış olabilir miyim?:26:
kısmet herşeyin hayırlısı tabi

ayın 15 adet günüm
adet belirtileride var
galiba bu ayda tutmadı
aslında bazen "acaba "
diyorum adet belirtisi olupta hamile kalmış olabilir miyim?:26:
kısmet herşeyin hayırlısı tabi

aynı umutla bende bekliyorum 15 aralık ı. adet belirtileriyle aynıymış belirtileri ama genelde bir iki farklı bişeyler olduğunu hissediyo gebeler. Allah hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin.

aynı umutla bende bekliyorum 15 aralık ı. adet belirtileriyle aynıymış belirtileri ama genelde bir iki farklı bişeyler olduğunu hissediyo gebeler. Allah hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin.

geçen hafta doktara gittim
folik asite başlamam gerektiğini duymuştum onun için
önce muayene etti ultrasyondan baktı
yumurtalıkların ve rahmin ayet sağlıklı olduğunu
yalnız rahmin kalınlaştığını söyledi
adet günün yakınsa ondandır dedi
yakın dedim bende
oyüzden pekte umutlanmıyorum
adet belirtileri gibi belirtiler var
doktorda öye söyleyince
hepten umutlarım diğer aya kaldı
bakalım nasibimizde hangi ay gebiş kalmak var:26:

hayirli aksamlar gecmisi okumadan atliyorum sohbete..

01.12 ilk adet günüm en verimli dönemimde olmam gerek 10.12 den beri sabahlari test yapiyorum ama yumurtlamayi tesbit edemiyorum.. acaba her ay yumurta olmusmuyormu bende diye soru isaretleri olustu kafamda.. gecen ay kolayca tesbit ettim ondan önceki ay ise yine tesbit edememistim..
biliyorum bu sorumun cevabini belki doktora gidersem ögrenirim ama gecmis dönemi doktor da tesbit edemezki.. 12 ay sonra bebek olmuyorsa doktora basvurmak gerek diye söyleniyor.

kızlar pek suskunmuşsunuz bugünn.. giremedim bende .. sanırım sitede sıkıntılar bitmek te bilmedi..

evet basarı oranı çok yuksek cnmç gorumceme de bı arkadası tavsıye etmış tavsıye uzerıne gıttı
7 bınlıraya mal oldu
dr semra hanımmıs doktoru da guvenç beyler fılanda ılgılendı demişti
hızmetınden cok memnun kaldı her aşamada bilgilendırme toplantısı yapmışlar öyle dedi.

Son düzenleme:
elma da hiç gelmiyo koprına zaten öyle bakıp çıkıyor
küstüm ben ona
bende onun gibi bakıp ckıcam artık ztn
neyse cnm ıyı geceler cok basım agrıyor
yarın yazılanları okurum
bakıp cıkarım :)

kızlar iyi akşamlar canım çoook sıkkın adet tarihim 18 i ama ben bugün test yaptım negatif çıktı hala umut varmı şubatta 1 sene olacak çok üzülüyorum yaa

kız deme öyle deme deme öyle mukaddes.. :)
bu aralar benim ev biraz yoğun :S gelen giden eksik olmuyor.. tam siteyi açıyorum okurken biri geliyor.. kapatıyorum bende.. (sonra bu ne şu ne sorularıyla karşılaşmıyım diye)
bugün zaten hiç giremedim (sayfadan kaynaklanan sıkıntılardan dolayı)
sanırım bağımlılık yaptı :)
hıı bu arada bugün doktora sonuçlarımı gösterdim.. çok şükür hiç bişiycim yokmuş.. adet düzenleyici kontrol hapı yazdı.. 3 ay düzene sokçakmışız .. (tabi korunacağız mecburen)
ondan sonra bebik olmazsa yumurta takibi yaparız belki dedi.. aman zaten vazgeçtim bende.. bir ton iş var.. bu gidişle 2012ye kalacak sanırım. :) hakkımızda hayırlısı... isteyenlere rabbim tez vakitte versin..

hepinizi öpüyorum.. bu aralar çok yoğun olacağım fazla girmeye vaktim olamayabilir kızlar bağışlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…