Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kızlar iyi akşamlar canım çoook sıkkın adet tarihim 18 i ama ben bugün test yaptım negatif çıktı hala umut varmı şubatta 1 sene olacak çok üzülüyorum yaa

fazla erkenci davranmışsın test için canım.. üzerinde de yazıyordur muhtemelen adetinizin gecikmesini bekleyin doğru sonuç alabilmek için.. baktın 5 gün gecikti ozaman test yap.. hem boşuna test için para vereceğine gidersin kan verirsin en yakın sağlık ocağına... stresle olacak iş te değil.. insanın psikolojisi kayıyor.. (düşünme.. arkadaş tavsiyesi.. olacağı varsa olur..)

günaydın kızlar...
bende az önce kırmızı kart yedim neyse bu aydan sonra takmayacağım kafama..bebek sayfasını kapattım.

zaten taktığımız için olmuyor ya, en güzelini yaparsın canım.benimde bu ay olmazsa bende takmayacağım... acaba birbirimizi mi kandırıyoruz böyle diyerek:44:

bilmiyorum cnm kandırıp kandırmadığımızı ama olmadığı kesin.yani bende hiçbirşey yokmuş neden olmuyo anlamıyorum.eşimi doktora götürcem valla ocak ayında.

günaydın kızlar...
bende az önce kırmızı kart yedim neyse bu aydan sonra takmayacağım kafama..bebek sayfasını kapattım.

herşeyin hayırlısını dilemek gerekiyor, bazen öyle şeyler oluyorki sonradan iyiki şimdi olmamış diyorsun.
Geçen yıl hiç beklenmedik bi hastalık yüzünden ameliyat olmuştum,
hiç birşey yokken vücudumda 2 hafta içinde iltihap toplandı, 2 yumurta büyüklüğünde beze çıkardılar belimden
ya hamile olsaydım o dönemde, açıkçası o zaman şükür bile ettim

katılıyorum cnm :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…