Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

günaydın kızlar oohh bugün misafir yok beş gündür ikram hazırlamaktan bıktım valla bugün akşama kadar uzatcam ayakları yatcam

yok bende hamile değilim hamileyken doktor vermişti günde 3 tane diye folic plusdan. düşükten sonra bırakmıstım 3-4 gun once 3 tane olarak basladım

Kruger kriterleri denilen bu sınıflamaya göre, spermlerin % 4’ünden daha az normal yapıya sahip olanların doğal yollar ile çocuk yapma olasılığı yüzde 8 oranında.

l Bir erkekte normal sperm oranı % 4’ün üzerindeyse doğal yollarla çocuk sahibi olma oranı % 64'e çıkıyor.

l Bir erkekte %14’ün üzerinde normal yapıya sahip sperm varsa sperm sayımı iyi kabul ediliyor. Bu oran % 4–14 arasına arasında kalıyorsa sınırda kabul ediliyor.

l Ancak normal sperm sayımı sonuçları, erkeğin kesin olarak çocuk sahibi olacağını göstermiyor. Bunun tersi de doğru. Erkekte anormal spermiogram sonucu çıktıysa bu da kişinin çocuğu olamayacağı anlamına gelmiyor, sonuç anormal da olsa çocuk sahibi olabiliyor.

l İnsan spermi fizyolojik ve çevresel faktörlere bağlı olarak değişebiliyor. Sperm oranlarında değişkinlikler olabiliyor. Bu nedenle incelemenin iki defa yapılması gerekiyor.

l Viral enfeksiyonlar, fiziksel veya psikolojik stresleri bulunan hastaların 3 ay ara ile sperm analizi yaptırması önem taşıyor.

asıl lınkten okuyun hatunlar

Milliyet SizdenSize Mükemmel Spermin Profili Çıkarıldı! / Sağlık / saglikveyasamdergisi.com.tr

ben kullanmıorum bişi olmaz demi

bişey olmaz ama şöyle diyim, bebeğin sinir sistemi ve doku gelişiminde çok etkin rol oynuyormuş, özellikle yarık dudak, yarım kulak, göz kapağı düşüklüğü...gibi biçok dokusal problemi önlüyomuş
çok da yaygın değil aslında bu problemler ama yine de kullan dirim

FOLAT VE GEBELİK

Folatın gebelikte 2 rolü vardır:
1. Gebeliğin ikinci yarısında ortaya çıkan aneminin önlenmesi
2. Embryogenez denilen, gebeliğin ilk aylarında nöral tüp defektleri olarak adlandırılan anomalilerin önlenmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…