- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.601
olmaz öyle ya senin normalse
ben kafama göre kullandım folik asit krızıne gircekmişim az kalsın
üst sınır 18
kanda baktırdım benım çıkmış 20 ye şimdi 15 gunde bir içiyorum
kaş yapalım derken göz çıkmasın baktır işte nejata gidince
kızlar bişi sorcam ben dr bebiş için gittiğimde hiç sorun yok demişti ama yumurtan var yada yok hiç bişi demedi adetliydim acaba ondanmı yoktu hiç ilaçta vermedi
nejat ne bakçak
peh
ablam için jinekoloğa gitçem yakın zamanda baktırırım o vakit :)
günaydın tatlım naber?
sağ kasık nasıl batıor anlatamam
6 gün kaldı ya regle gelioirum dio baara baara
merhabalarben yeni katıldım aranıza. size birşey danışmak istiyorum. yardım ederseniz sevinirim. 6 aylık evliyiz ve bebek fikrini ortak bi kararla kabul ettiğimiz olmadı ama geçen ay ve bu ayın başında bir kaç kez korunmadığımız oldu. ve bnm normalde dün adet olmam gerekiyordu olmadım. ama dünde bugünde bel ve kasık ağrım var ama adet sancısı gibi değil. ve bugün vajinamda kasılmalar oluyor. ve noralde bi kaç gün önceden adet olacağım zaman göğüslerimdeki şişmeler bu ay olmadı. sizce bebiş varmıdır. bu aya kadar kendimi anneliğe bu kadar hazır hissetmemiştim. gerçi rüyamda sürekli görüyorum belki ondan ama çevremdekilerde çok sık bebeğim olduğunu görüyorlar sizce nedir belirtiler varmı???
ne biloyon belki o bağıran başka şeydirrr
Eraycığım selam
adetliyken yumurtaları görebiliyorlar fakat
bakmamıştır ondan biey dememıstır
sadece rahmıne genel bı muayene yapmıştır...
bu yumurtan olmadıgı anlamına gelmez
yumurta takıbı yaptırmak istiyorum demedıın ıcın bakmamıstır
merhabalarben yeni katıldım aranıza. size birşey danışmak istiyorum. yardım ederseniz sevinirim. 6 aylık evliyiz ve bebek fikrini ortak bi kararla kabul ettiğimiz olmadı ama geçen ay ve bu ayın başında bir kaç kez korunmadığımız oldu. ve bnm normalde dün adet olmam gerekiyordu olmadım. ama dünde bugünde bel ve kasık ağrım var ama adet sancısı gibi değil. ve bugün vajinamda kasılmalar oluyor. ve noralde bi kaç gün önceden adet olacağım zaman göğüslerimdeki şişmeler bu ay olmadı. sizce bebiş varmıdır. bu aya kadar kendimi anneliğe bu kadar hazır hissetmemiştim. gerçi rüyamda sürekli görüyorum belki ondan ama çevremdekilerde çok sık bebeğim olduğunu görüyorlar sizce nedir belirtiler varmı???
günaydın canım nasılsın
sağ kasık nasıl batıor anlatamam
6 gün kaldı ya regle gelioirum dio baara baara
1-2 kere korunmadın ve kesin karar vermemişsin ya cnm vardır bebek kesin
test yaptır sen bence hemen
yaa tabi tabi %3 geldi buldu bu ay
iyiyim çok şükür canım. sen nasılsın?
ya bilmiyorum crafty eşim istediğinde ben erken dedim, ben istediğimde eşim erken dedi ondan net karar veremedik. ama adet olmak istemiyorum yaaa... bebişim olmasını çok istiyorum rüyalarım çok etkiledi beni çünkü..
hoşbuldum.. inşallah vardır. şuanda ofisdeyim çıkmak için patronumu bekliyorum gelsin hemen gidip test alıcam.. inşallah vardır bebişim.. :)))hoşgeldin canım. inşallah vardır bebiş. belirtiler kişiden kişiye değişiyor ve bazen yanıltıcı olabiliyor. en iyisi bir test yap ve emin ol. hayırlısıyla hamilesindir inşallah.
oh oh
hiç belli olmazzz
medinin paylaştığı yazıyı okumadın mı az olsa da hamile kalınmaz diye bir şey yok diyodu
bebeğe odaklanmadan korunmayı bırakmışsın olma ihtimali var bi sorun yoksa.
Stres en çok tetikleyen
regl günün ne zaman
hoşbuldum.. inşallah vardır. şuanda ofisdeyim çıkmak için patronumu bekliyorum gelsin hemen gidip test alıcam.. inşallah vardır bebişim.. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?