Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

abowwww
ben sınırı olduğunu bile bilmiyordum
sende vitamin felan çok herhalde canım

kızlar bişi sorcam ben dr bebiş için gittiğimde hiç sorun yok demişti ama yumurtan var yada yok hiç bişi demedi adetliydim acaba ondanmı yoktu hiç ilaçta vermedi

nejat ne bakçak
peh
ablam için jinekoloğa gitçem yakın zamanda baktırırım o vakit :)

nejat yazabilir istersen sana ..
madem jınekologa gidicen o da verir
ayrıca asıl isteği dahiliye yapar :76:

1-2 kere korunmadın ve kesin karar vermemişsin ya cnm vardır bebek kesin
test yaptır sen bence hemen

alttan muayene etmişti bide çocuğum olduğu için tekrar olma ihtimali yüksek demişti benimde yaş 33 ya yumurta daha düşük oluyomuş heralde burda okumuştum biraz daha zorlaşıyomuş hamile kalmak

hoşgeldin canım. inşallah vardır bebiş. belirtiler kişiden kişiye değişiyor ve bazen yanıltıcı olabiliyor. en iyisi bir test yap ve emin ol. hayırlısıyla hamilesindir inşallah.

1-2 kere korunmadın ve kesin karar vermemişsin ya cnm vardır bebek kesin
test yaptır sen bence hemen

ya bilmiyorum crafty eşim istediğinde ben erken dedim, ben istediğimde eşim erken dedi ondan net karar veremedik. ama adet olmak istemiyorum yaaa... bebişim olmasını çok istiyorum rüyalarım çok etkiledi beni çünkü..

Bana da dr günde 3 tane dedi ama bazen içeyi unutuyorum, bazen hapımı işte unutuyorum
gün de en az 1 en çok 3 alıyorum işte belli olmuyor

bebeğe odaklanmadan korunmayı bırakmışsın olma ihtimali var bi sorun yoksa.
Stres en çok tetikleyen
regl günün ne zaman

hoşgeldin canım. inşallah vardır bebiş. belirtiler kişiden kişiye değişiyor ve bazen yanıltıcı olabiliyor. en iyisi bir test yap ve emin ol. hayırlısıyla hamilesindir inşallah.
hoşbuldum.. inşallah vardır. şuanda ofisdeyim çıkmak için patronumu bekliyorum gelsin hemen gidip test alıcam.. inşallah vardır bebişim.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…