Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

heheh
biri görmüş :)
sağolll

kana mana bakamam
içiim işte 1 tane günde
sabah akşam ne zaman?

olmaz öyle ya senin normalse

ben kafama göre kullandım folik asit krızıne gircekmişim az kalsın
üst sınır 18
kanda baktırdım benım çıkmış 20 ye şimdi 15 gunde bir içiyorum
kaş yapalım derken göz çıkmasın baktır işte nejata gidince

kızlar bişi sorcam ben dr bebiş için gittiğimde hiç sorun yok demişti ama yumurtan var yada yok hiç bişi demedi adetliydim acaba ondanmı yoktu hiç ilaçta vermedi

nejat ne bakçak
peh
ablam için jinekoloğa gitçem yakın zamanda baktırırım o vakit :)

merhabalar ben yeni katıldım aranıza. size birşey danışmak istiyorum. yardım ederseniz sevinirim. 6 aylık evliyiz ve bebek fikrini ortak bi kararla kabul ettiğimiz olmadı ama geçen ay ve bu ayın başında bir kaç kez korunmadığımız oldu. ve bnm normalde dün adet olmam gerekiyordu olmadım. ama dünde bugünde bel ve kasık ağrım var ama adet sancısı gibi değil. ve bugün vajinamda kasılmalar oluyor. ve noralde bi kaç gün önceden adet olacağım zaman göğüslerimdeki şişmeler bu ay olmadı. sizce bebiş varmıdır. bu aya kadar kendimi anneliğe bu kadar hazır hissetmemiştim. gerçi rüyamda sürekli görüyorum belki ondan ama çevremdekilerde çok sık bebeğim olduğunu görüyorlar sizce nedir belirtiler varmı???

yok bende hamile değilim hamileyken doktor vermişti günde 3 tane diye folic plusdan. düşükten sonra bırakmıstım 3-4 gun once 3 tane olarak basladım

canım folic plus dozu az olduğu için günde 3 tane kullanılıyor. folbiol 1 tane. doktor en doğrusunu söyler sana.

kızlar bişi sorcam ben dr bebiş için gittiğimde hiç sorun yok demişti ama yumurtan var yada yok hiç bişi demedi adetliydim acaba ondanmı yoktu hiç ilaçta vermedi

Eraycığım selam
adetliyken yumurtaları görebiliyorlar fakat
bakmamıştır ondan biey dememıstır
sadece rahmıne genel bı muayene yapmıştır...
bu yumurtan olmadıgı anlamına gelmez
yumurta takıbı yaptırmak istiyorum demedıın ıcın bakmamıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…