Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

başak yorumunuda alalım astorolg medi

aha buda baska bi 2011 yorumu
bu da bana uyuyor
Sevgili Kova 2011 yılın ilk yarısı aklınızı maddi konulara vermek, özellikle de borç, alacak, kredi gibi konularda düzenlemelere giderek fayda sağlayabilirsiniz. Eski hesapları gözden geçirmek doğru bir hareket olacaktır. Bu yıl dost çevreniz de bir değişim olabilir yeni dostluklar arkadaşlıklar kuracaksınız. Bu yıl size motivasyon kazandıracak dostlar seçeceksiniz. .Geçmiş yıllarda; eşinizin, arkadaşınızın veya sevgilinizin romantik aşk gösterileri ve duygusal paylaşımlarınız yeterli idi. Artık, bu tür soyut şeylerin dışında, yaşantınızda daha somut nesnelliklere yer vereceksiniz

Bazılarınız çocuk sahibi olmak isteyebilir yâda bunu uzun zamandır düşünüyor olabilir

anam gene bildiiii:83:

kız ben bişi demiom
regl olcam dedim ben benim suçum yok kızlar belirti arıo yaaa
ben biliom yok bebek mebek
topu hemen bize attın 10 günlük bebiş ne belirti vercek sesi bilem çıkmaz onun muhabbet ediyoz işte ayrıca benim ilk hamileliğimde adet belirtilerinin hepsi vardı karışık bi durum yani bide umut işte

topu hemen bize attın 10 günlük bebiş ne belirti vercek sesi bilem çıkmaz onun muhabbet ediyoz işte ayrıca benim ilk hamileliğimde adet belirtilerinin hepsi vardı karışık bi durum yani bide umut işte

kzı deli mi oldunuz bakem
sallayın gitsin şu bebişleri çok üstüne düşersek rahip tahip er.... gbi olur basımıza valla

Günaydın;
Kızlar ya sizi çok özledim.
Allahım aklıma mukayyet ol,yıl sonu bu şirket çekilmez oluyor.
Offff varmı kadroda açığı olan transfer olcam.
Kurtarın beni

Günaydın;
Kızlar ya sizi çok özledim.
Allahım aklıma mukayyet ol,yıl sonu bu şirket çekilmez oluyor.
Offff varmı kadroda açığı olan transfer olcam.
Kurtarın beni

bende ösledim
baa gel dicem ama hastanede kafayı daha çok yersın
beni hem sağlamlar hem hastalar delirtiyo

crafty patroniçesi seni çağırmış zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…