Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

iyiyim canım sen nasılsın ne var ne yok, görüşemedik ne zamandır. ben evde olduğum zaman gündüz giebiliyorum. çalışırken akşam bi bakıp çıkıyorum sadece.
evet ya özledik seni merak da ettim nerelerde diye bende iyiyim canım kayınbabam vefat etti 20 gün oldu bende pek giremedim topiğe yeni yeni toparlandım çok şükür

iiyilik cerenimo senden nbr

iyi canım ne olsun çalışıyoruz..
şöyle bi baktım da sabahtan bu zamana kadar olan geçmişe yetişemiyorum ben ya
ne kadar çabuk uzuyo topik :26:
folik asitten bahsetmişsiniz ben de 3 ay önce başlamıştım doktor iyi yapmışsın dedi elimdeki bitince yerine başka bişi verdi ismini bilemedim şimdi
bir de geçenlerde bi yerde okudum folik asit en çok meyve olarak mandalinada varmış
tüketin bol bol

iyiyim çok şükür canım. sen nasılsın?

ben tam bi mandalına canavarıyımdır
ondan yuksek cıktı heral

ilginçtir bu ay şişmedi bi yerim :)

oram şişti buram şişti diye araştırma
gelecekse şişebilir de şimeyebilirde
gelmeyecekse de aynı şekilde boşa kasmayalım

aha buda baska bi 2011 yorumu
bu da bana uyuyor
Sevgili Kova 2011 yılın ilk yarısı aklınızı maddi konulara vermek, özellikle de borç, alacak, kredi gibi konularda düzenlemelere giderek fayda sağlayabilirsiniz. Eski hesapları gözden geçirmek doğru bir hareket olacaktır. Bu yıl dost çevreniz de bir değişim olabilir yeni dostluklar arkadaşlıklar kuracaksınız. Bu yıl size motivasyon kazandıracak dostlar seçeceksiniz. .Geçmiş yıllarda; eşinizin, arkadaşınızın veya sevgilinizin romantik aşk gösterileri ve duygusal paylaşımlarınız yeterli idi. Artık, bu tür soyut şeylerin dışında, yaşantınızda daha somut nesnelliklere yer vereceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…