Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Kendi adıma konuşabilirim ki gerçekten de psikolojik destek düşünüyorum, çocuk konusunda kendimi artık sağlıklı göremiyorum, gerçekten de çizdim galiba

bende tüp olayına taktım
vallahi uyutmuo geceleri of offff
toptan diom vaz mı geçsem bebek işinden
sonra çok mu mutsuz olurum

merhaba kızlar bir kaç gündür yazmadım ama paylaşımlar çoğalmış.Aralık ayına da girdik gözümüz aydın :) kızlar bu arada dün doktora gittim gynoflor vajinal tablet verdi.bu ilacı kullananlar oldumu acaba?

cümleten psikolojik destek almalıyız arkadaşlar
yeminle
çizdik hepimiz

evett aynen öyle be gülümm psikolojikmen takmıycam diyorum banane diyorum bir kaç saat sürse bari oturup gizli gizli ağlayıp duruyorum.Kaç gündür ne neşem var ne başka bişeyim..Beynimi kandırmaya çalışıyorum mutlu gibi hissettireyim diye olsun diye Amaa beynim kanmıyor resmen beynimde koskoca bir ağırlık var hissediyorumm durup dururken ağlayıveriyorum.Dün eşim geldi gördü o halimi birden anladı tabi hemen sıkı sıkı sarıldı dizine yatırdı anlattııııı anlattııı bir sürü şey anlattı.Böyle şeyler bizim aramıza girmeyecek merak etme dedi..Biraz içimi rahatlattı.Şimdi büyük tedavilere girişicez.İlaçlarda yıprattı iyice beni bütün dengemi bozdu Şimdiide korkutuyor işte aşılamadır tüp bebektirr AFFF Allahım AFFFF (( Nolurr hayırlısıınıı nasip ettt ben ağlasamda sızlasamda ben senin kulunummm affett haşa sitemden ağlamıyorum sen her zaman hayırlısını nasip et hayırsızsa verme Allahımmmm (43:

Kızlar yeni aya güzel haberle başlamak ne iyi olurdu.Önce feyzanaz sonra drgks ve poti haberleri sanki kendim gibi üzüldüm yine..Benim daha 12 günüm var ama şimdiden umıdım kırıldı...

Arka arkaya hamiş haberleri alırız inş yeniden yeşerir ümitler...

Aminnn canım,
Umut her zaman var,kızlar ne olur yıpratmayın kendinizi.
Herşeyi zamana bırakalım.Hakkımızda hayırlısı ne ise onu yaşayalım.

Kızlar listeyi görmek isteyen ilk sayfadan takip etsin,ben yayınlamıycam.
Listeyi gördükçe daha çok stres yapan arkadaşlarımız var.
Biz yanlızca buradan güzel paylaşımlar yapıp birbirimize destek olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…