Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

yaa butun ay takmıcam dedim takmadımda ama ahanda bugün başladım yine kendimi dinlemeye hele tickerde teste 3 gün kaldı falan görünce daha da takıyorum yine başladım belirti aramaya aaaaaaaaa sıkıldım artık

herkese selamm liste bayaa coşmuş evet katılıyorum yayınlama.. beni ekler misin canım 14 aralık.. Herkese hayırlı bir ay olmasını diliyorum

onu anladımda ne için verdi yani enfeksiyon falanmı var onu merak ettim bende farklı isimlerde vajinal tablet kullanmıştımda enfelsiyon için etkisini merak ediyorum

Bende gidicem enfeksiyon için,doktor bakıyorum offf bıktım bu doktor arayışından.
Şöyle adam gibi birini bulupta düzenli gidemedim.
Aslında bitane var SSK doktoru özel muayenehanesi var ona gidiyordum ama ekipmanları sınırlı çoğu şey için hastahaneye çağırıyo oda işime gelmiyo.
Ben özel hastanede iyi bir doktor istiyom.
Öyle ordan oraya sürülmek değil.

evet canım iyi bi doktor bul bencede son gittiğim doktor yara var die korkuttu beni smear sonuçlarını beklemeden ilaç verdi ilaçları kullandım bitirdim ama verdiği fitil beni mahfetti yanma ve ağır tahriş yaptı resmen vajina girişi soyuldu tahrişten kaç gün canım yandı acısından ağladım ama sonuçlarımı aldım yara falan yok boşuna üzdü beni o yüüzden iyi bi doktor bulmak önemli

Hişttt boşver dinleme bak benim tickerıma ben dinliyormuyum kendimi.
Salla gitsin.

Çevremdeki tüm hastaneleri test ettim.
Gitmediğim kalmadı.
Offf ben nerelere gidem nasıl edem.

Bu ne ya topicte bitek ben yazı yazıyom uyuyormusunuz alooooo

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)

1. KK Pro Üyeelmakurdumusun
2. SSBULUTUM
3. tgba87
4. Seda42+
5. beklemede+
6. KK Pro Üye_zeynep
7. medicalsecreter+
8. mistrall+
9. crafty+
10. feyzanaz+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…