Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Orada doktorlar iyimi ?

hepsini bilmem ama benim doktorum bitaneee a dan z ye ne istersen sor. o kadar çok hastası var ama hepsiyle tek tek ilgileniyo. aklına bir şey mi takıldı hemen ara. müsaiy değilse meşkule atar sonra geri arar.. o derece yanii... çok seviyorum doktorumu

onu anladımda ne için verdi yani enfeksiyon falanmı var onu merak ettim bende farklı isimlerde vajinal tablet kullanmıştımda enfelsiyon için etkisini merak ediyorum

üç hafta önce gittiğimde enfeksiyon görmüştü tetradox verdi eşimle kullandık.dün gittiğimde de akıntımın şekline baktı kullandığın antibiyotik ilaç rahmin içindeki iyi bakterileride öldürüyormuş.bu akıntı o yüzden olabilir dedi.ayrıca başka biri yazmıştı bu ilacı doktorlar hamileliğe hazırlık içinde veriyorlarmış rahmin içini hazırlıyormuş ve enfeksiyonlardan koruyormuş.ayrıca daha önce zalaın diye bi fitil kullanmıştım ama enfeksiyonum geçmemişti.

bende tüp olayına taktım
vallahi uyutmuo geceleri of offff
toptan diom vaz mı geçsem bebek işinden
sonra çok mu mutsuz olurum

Yok canım sakın vazgeçme ama rahat olmak çok önemli tabi. Ben de bir ara tüm tüp bebek merkezlerini araştırdım hatta birisiyle görüştüm bile ama o son seçenek benim için. Ben artık pozitif düşünüyorum bu konuda zamanı gelince olacak diyorum ve kendimi rahatlatıyorum. Zaten istesem de vazgeçemem çünkü bebek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…