Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ya canım ne bileyim..dün topikte kavga ettiğim arkadaşı özelden mesaj atıp çağırsammı..ya ben kimseyi kırmam ya kıza güle güle dedim..

tanselcimm selam vermişin anca abakabildim.. sağol canımm iyiyiz şükür
ya o konuya bende üzüldüm beklemede iyi bi kızdır yaa hiç böyle yapmazdı bence çağarrr

tanselcimm selam vermişin anca abakabildim.. sağol canımm iyiyiz şükür
ya o konuya bende üzüldüm beklemede iyi bi kızdır yaa hiç böyle yapmazdı bence çağarrr

canım şimdi özelden mesaj attım, çağırdım..kimse üzülmesin ya ne gerek zaten şurda bi stres atıyoz..sen ne yaptın tatlım..yumuşlara baktımı doktor:))

kızlar selamün aleyküm... nasılsınız? geçmişi okuyamadım.. yarıda bıraktım okumayı :) pek bi kaynatmışsınız.. yeni güzel haber var mı? beni de aydınlatırsanır :)
hepinize öpücüks.. sanırım girmemle çıkmam bir olacak.. eşim çağırıyor.. pöff.. mal dizmek var..
mucuxxxx..
hepinizi.. ayırımsız...

tabi canım mübark günlerde bi de kalp kırmaya gelmez
çaar en güseli

ben çağırdım artık gelsede sağlolsun gelmesede..akıllıbıdık ya sende de cevher var sende bizim medi ve crafty gibi komik hatunsun gibi geliyor bana..ben seni fazla tanımıyom..yaş kaç meslek anlatasana biraz.

mucck hepimizden ayrımlı bi sana

selam cancan...işte yapıyoz sphbetimizi tempomuz iyi..sen şu mallarını dizde gel..

ayyyy hiç gülüceğim yoktu crafty bugün beni güldürdün ya allahda seni güldürsün
canlarım yaaa evet 2 aydır adet olmuyorum ama 3 kere test yaptım hep negatif... ama bugün yaptığım testte bir kırmızı birde silik çizgi çıktı o yüzden yani doktora gidicemde onlardada hiç insaf yok yaa direk hamile değilsin biraz daha uğraş diyor. ağlamakla ağlamamak arasında kalıp arkama baka baka çıkıyorum her eferinde bide her testimi yaptılar herşey normal neden olmuyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…