- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.821
de get önceki mesajlarıma bak
ağa medi dedim ben İPLİK 'im dedim
ağa mağa demem bak şimdi
sen satçan tabisi
ben pazarlamasını yapıom
ayy siz çok kaynaksınız yaaa ben neden daha önce gelmemişim buraya..
ya canım ne bileyim..dün topikte kavga ettiğim arkadaşı özelden mesaj atıp çağırsammı..ya ben kimseyi kırmam ya kıza güle güle dedim..
ya diyorum ağa kim iplik kim..şu öyle bir geçer zamakinde hapisteki kadınlar..allah iyiliğinizi versin emi...
tanselcimm selam vermişin anca abakabildim.. sağol canımm iyiyiz şükür
ya o konuya bende üzüldümbeklemede iyi bi kızdır yaa hiç böyle yapmazdı bence çağarrr
al bacım mediylen ben
ay yok korkuyorum ben o kadınlardan,
çemileyi ne hale getirdilerdi
canım şimdi özelden mesaj attım, çağırdım..kimse üzülmesin ya ne gerek zaten şurda bi stres atıyoz..sen ne yaptın tatlım..yumuşlara baktımı doktor:))
ay yok korkuyorum ben o kadınlardan,
çemileyi ne hale getirdilerdi
işteee
mediyle bende öleyiz :)
bilmem anlatabildim mi
tabi canım mübark günlerde bi de kalp kırmaya gelmez
çaar en güseli
canım şimdi özelden mesaj attım, çağırdım..kimse üzülmesin ya ne gerek zaten şurda bi stres atıyoz..sen ne yaptın tatlım..yumuşlara baktımı doktor:))
kızlar selamün aleyküm... nasılsınız? geçmişi okuyamadım.. yarıda bıraktım okumayı :) pek bi kaynatmışsınız.. yeni güzel haber var mı? beni de aydınlatırsanır :)
hepinize öpücüks.. sanırım girmemle çıkmam bir olacak.. eşim çağırıyor.. pöff.. mal dizmek var..
mucuxxxx..
hepinizi.. ayırımsız...
kızlar selamün aleyküm... nasılsınız? geçmişi okuyamadım.. yarıda bıraktım okumayı :) pek bi kaynatmışsınız.. yeni güzel haber var mı? beni de aydınlatırsanır :)
hepinize öpücüks.. sanırım girmemle çıkmam bir olacak.. eşim çağırıyor.. pöff.. mal dizmek var..
mucuxxxx..
hepinizi.. ayırımsız...
canlarım yaaa evet 2 aydır adet olmuyorum ama 3 kere test yaptım hep negatif... ama bugün yaptığım testte bir kırmızı birde silik çizgi çıktı o yüzden yani doktora gidicemde onlardada hiç insaf yok yaa direk hamile değilsin biraz daha uğraş diyor. ağlamakla ağlamamak arasında kalıp arkama baka baka çıkıyorum her eferinde bide her testimi yaptılar herşey normal neden olmuyor yaaaayyyy hiç gülüceğim yoktu crafty bugün beni güldürdün ya allahda seni güldürsün
akşam saat 5de randevum var.. ozaman bakacakhaber veririm bakalım kaç tane yada varmı yok muuu
akşam saat 5de randevum var.. ozaman bakacakhaber veririm bakalım kaç tane yada varmı yok muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?