Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ben çağırdım artık gelsede sağlolsun gelmesede..akıllıbıdık ya sende de cevher var sende bizim medi ve crafty gibi komik hatunsun gibi geliyor bana..ben seni fazla tanımıyom..yaş kaç meslek anlatasana biraz.

ööööm öhööm
ifinim yaşım 26 ama yakında 27 olucam
meslek biraz karışık mimarım ama mesleğimin kıyısından ucundan tutmaya çalışan bi işte çalışıyorum,
izolasyon malzemeleri satışı
2 aydır bebek olsun diye yapmadığımız numara kalmadı bu ay da kırmızı olacam gibi

canımcım artık günümüzün sorunu sebepli veya sebepsiz kısırlık...ne bileyim denge bozuldu bizlerinde sağlığı etkileniyor..hatta 10 yıl sonra normal yoldan hamile kalan çok az olacakmış..

gitme dr a
kan testi yaptır önce ona göre git ayrıca jinekolog çok önemli bi kadının hayatında gitme böle yapıosa değiştir

anladım canım.......benimde yaş 28 ama yakında 29 olucam..

gitme dr a
kan testi yaptır önce ona göre git ayrıca jinekolog çok önemli bi kadının hayatında gitme böle yapıosa değiştir

bencede ahucum yaaa bi kan testi yaptır ama hemen peşindende dr yanlız kanda olumlu çıkabiliyo ve sonra dış gebelik çıkıyor ablam yaşadı geçen ay ondan biliyorum.. allahtan hayırlısı inş bi sıkıntı yokturda hamişsindir..

:)
heyy barış sağlanmış
beklemede hoş geldin
bu tansel sakindir iidir melekdir
yanlış zaman yanlış insan patlaması yaşandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…