- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.841
ben çağırdım artık gelsede sağlolsun gelmesede..akıllıbıdık ya sende de cevher var sende bizim medi ve crafty gibi komik hatunsun gibi geliyor bana..ben seni fazla tanımıyom..yaş kaç meslek anlatasana biraz.
canlarım yaaa evet 2 aydır adet olmuyorum ama 3 kere test yaptım hep negatif... ama bugün yaptığım testte bir kırmızı birde silik çizgi çıktı o yüzden yani doktora gidicemde onlardada hiç insaf yok yaa direk hamile değilsin biraz daha uğraş diyor. ağlamakla ağlamamak arasında kalıp arkama baka baka çıkıyorum her eferinde bide her testimi yaptılar herşey normal neden olmuyor yaaa
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim ve gidiyommmmmmmmmmmmmmmm
hadi bebek güzel haber inşallah
haydi bakalım vardır umarım, sonrada sen 2-3 gün çalış çalış çalış
canlarım yaaa evet 2 aydır adet olmuyorum ama 3 kere test yaptım hep negatif... ama bugün yaptığım testte bir kırmızı birde silik çizgi çıktı o yüzden yani doktora gidicemde onlardada hiç insaf yok yaa direk hamile değilsin biraz daha uğraş diyor. ağlamakla ağlamamak arasında kalıp arkama baka baka çıkıyorum her eferinde bide her testimi yaptılar herşey normal neden olmuyor yaaa
canımcım artık günümüzün sorunu sebepli veya sebepsiz kısırlık...ne bileyim denge bozuldu bizlerinde sağlığı etkileniyor..hatta 10 yıl sonra normal yoldan hamile kalan çok az olacakmış..
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim ve gidiyommmmmmmmmmmmmmmm
ööööm öhööm
ifinim yaşım 26 ama yakında 27 olucam
meslek biraz karışık mimarım ama mesleğimin kıyısından ucundan tutmaya çalışan bi işte çalışıyorum,
izolasyon malzemeleri satışı
2 aydır bebek olsun diye yapmadığımız numara kalmadı bu ay da kırmızı olacam gibi
olmayan bebişimebattaniye örcem internetten modellere bakıyorum istediğim gibi bulamadım
olmayan bebişimebattaniye örcem internetten modellere bakıyorum istediğim gibi bulamadım
gitme dr a
kan testi yaptır önce ona göre git ayrıca jinekolog çok önemli bi kadının hayatında gitme böle yapıosa değiştir
o zamana kadar olmazsa biz sağlam kalır mıyız acaba kafayı yeriz deliriz10 yıl mı
o zamana kadar olsak bari
anladım canım.......benimde yaş 28 ama yakında 29 olucam..
doğmamış bebeğe don biçilmez güzelim
gel sen benim dizlere ör o battaniyeyi
yaşlanıyo muyum neyim soğuklarla beraber ağrımaya başladı
ALlah Allahh
mazoşist misin sen
beklemede hoşgeldin canım ya.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?