- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.881
hee bana da bazen kimse cevap vermiyorben de inatla yazıyorum
bir ara sorguya çektiler beni çakarım sandılar kaçmadım burdayım
canımcım nasılsın ya... dün ne olduk yaw öyle..
hmmmm bir alınmışlık seziyorum, ben sadece latife yapmıştım
hassas bi dönem sanırım bu aralar bende çok oluyo ya uyuyorum yada ağlıyorum bunları yapmayınca agresif oluyorum şu an bile ağlıyorum ağlarken zararsızım
hassas bi dönem sanırım bu aralar bende çok oluyo ya uyuyorum yada ağlıyorum bunları yapmayınca agresif oluyorum şu an bile ağlıyorum ağlarken zararsızım
hmmmm bir alınmışlık seziyorum, ben sadece latife yapmıştım
bende ağlayamıyorum
gözlerim taş oldu la
çokağlamak istiyorum
belki başım pndan agrıyı
yok yookk alınmadım
bir sıkıntın mı var hayırdır, yardım edebileceğimiz bişey?
tickerına bakılırsa yumurtlama potasına gitmişsin böyle yapma moralini yüksek tut ki bebiş de sana tutunsun
aslında her testten geçtim herşey yapıldı sebepsiz bi gecikme oluyor bende evlenmeden önce 2009 yılında 4 kere oldum mesela ama testler sorunsuzdu. doktor anlam veremedi. bu senede mesela haziran dahil olmak üzere 4 kere oldum öncesini yazmamışım ama notlarımda bunlar var... ama doktor bi sebep bulamadı
bende ağlayamıyorum
gözlerim taş oldu la
çokağlamak istiyorum
belki başım pndan agrıyı
çok şükür bi sıkıntım yok eşim hayatım gayet iyi herşey yolunda ama sanırım sinirlerim yıprandı bu bebek yüzünden ben daha 6 aylık evlıyım insanlar niye üstüme geliyoki bebek ne zman diye bu durum psikolojimi bozdu sanırım
çok şükür bi sıkıntım yok eşim hayatım gayet iyi herşey yolunda ama sanırım sinirlerim yıprandı bu bebek yüzünden ben daha 6 aylık evlıyım insanlar niye üstüme geliyoki bebek ne zman diye bu durum psikolojimi bozdu sanırım
ağlamak rahatlatıyo gerçekten içine atmaktan daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?