Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

walla dayanamıycam artık yarın gidicem doktoruma zaten bebiş yoksa bile yeniden progestan (mıdır nedir bi ilaç var ya onu) kullanmaya başlamam gerekiyor yeniden adet olmak için

hmmmm bir alınmışlık seziyorum, ben sadece latife yapmıştım

ne alınma ne bişey olmasın canımcım..hepimiz mutlu olalım..canım ya o kadar gerginimki sormayın..
1)eşimin tayini çıkıyor ve 1,5 yıl gidecek
2)eşimin sperm sonuçları kötü, doğal yoldan gebelik zor
3) tüp bebek çok zor iş nasıl olcak....

hassas bi dönem sanırım bu aralar bende çok oluyo ya uyuyorum yada ağlıyorum bunları yapmayınca agresif oluyorum şu an bile ağlıyorum ağlarken zararsızım

canım bende öyle..gelecek hafta tüp bebek merkeine gideceğiz..en son eşimin sperm sonucuna göre doktor normal yoldan olursa süpriz olur demiş..bende buna üzülüyorum haliyle...anne olmayıda çok istiyorum..

aslında her testten geçtim herşey yapıldı sebepsiz bi gecikme oluyor bende evlenmeden önce 2009 yılında 4 kere oldum mesela ama testler sorunsuzdu. doktor anlam veremedi. bu senede mesela haziran dahil olmak üzere 4 kere oldum öncesini yazmamışım ama notlarımda bunlar var... ama doktor bi sebep bulamadı

bir sıkıntın mı var hayırdır, yardım edebileceğimiz bişey?

çok şükür bi sıkıntım yok eşim hayatım gayet iyi herşey yolunda ama sanırım sinirlerim yıprandı bu bebek yüzünden ben daha 6 aylık evlıyım insanlar niye üstüme geliyoki bebek ne zman diye bu durum psikolojimi bozdu sanırım

canım doktorum işinde iyi biri demi...en azından hormon ilaçları ile düzenleyebilir..

kızlar ne kadar hızlısınız en son yazdığım yazının sayfası kalmış bir yeniledim 7-8 sayfa ileriye atmış.
bu arada üzülmek yok kızlar dertler orhan babanın olsun

amaan boşver milleti takma
bak ben 3 yıllık evliyim kimse bişey soramıyo çünkü ilk sorduklarında ağızlarının payını verdim
teyzem bebek sevelim artık demişti kadınlar toplantısında
ben de he valla yap da sevelim demiştim o günden sonra kimse bişey diyemedi bizim tarafta,
eşim tarafında da eşim "kaynana olarak şeyimize de mi karışacan anne demişti"
o da tık kesti

canım boşver çevreyi..ben 4,5 yıldır evliyim..3,5 yıl hiç bebiş düşünmedik şartlar öyle gerektirdi..boşver çevreyi çok üstüne gelirlerse lafı gediğine oturrtur..millete ne ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…