Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

banada bişi diyemıyo kaynanam
artık torun gelıyo sana
bıdaha 3 sene torun lafı ıstemıyom anne dedım

oda benımgıbı cadıya biş demez tabi
gergınlık cıkartmaz
akıllı kadındır anneciyimmmmmm

daha 6 aylık evli insana baskı mı yapılır yaa... artık kimse evlenir evlenemz hamile kalmıyorkiii...ben 2,5 yıllık evliyim anca anca düşünmeye başladıkk .. sonuçta insan ne kadar uzun flört etse nişanlı kalsa yinede evliliğin tadını çıkartmak ister....
sende üzülme yaa tabiki çocuk sahibi olmak istemene hak veriyorum ama en azından başkaları sana sorarsa işi gırgıra al daha yeni evliyim düşünmüyoruz falan de.... sen istiyorum baklaım falan dersen millette her ay sorar sana

canım boşver çevreyi..ben 4,5 yıldır evliyim..3,5 yıl hiç bebiş düşünmedik şartlar öyle gerektirdi..boşver çevreyi çok üstüne gelirlerse lafı gediğine oturrtur..millete ne ya...
direk yapta sevelim demiyolar ki dün akşam mesela gezmeye gittim eşimin yengesi sürekli çocuk muhabbeti yapıyo yok kendisi hemen hamile kalmış falan filan bana neee bana nee allah nasip etmiyosa benim suçum nee
bekleme yaşın kaç, çalışıyormusun..
27 yaşındayım bekarken çalışıyodum evlenince bıraktım şu an çalışmıyorum

benim kayınvaldemde yazık hiç bişey demez...geçen elinde bir bebek yeleği örüyordu..rengi ve modeli çok güzelmiş dedim..sanada örerim kuzum inşallah dedi bide güzel dua etti tamam..

ilk evlendiğimizde bi iki kaynana bebek mevzusu açtı... bende istemiyorum falan desem yanlış anlaşılırım gelinim sonuçta diye eşime dedim sen söyle biz düşünmüyoruz daha erken de dedim topu ona attımm... öyle yani yoksa derler bizim gelin istemiyor ondan yapmıyolarr. en azından oğlu istemezse sorun olmaazzz bizdede o oldu eşim bikere yok canım ne çocuğu ben daha karıma doyamadım onunla gezcez tozcaz çok yapacak şey var dediii

canım bak senin bebek konusu hassas noktan olduğunu hissederlese üzerine gelirler, hiç buna fırsat verme..doktora felan gittinmi eşin gittimi..

o kadar bilinçsiz bi insan değilim tedirgin olmam için 6 ay çok uzun bi süre değil bunu biliyorum ama etrafımda konuşulanlar beni strese sokuyo hele eşimin yengesi beni deli ediyo ne zaman yanımda çocuk muhabbeti açılsa siz tembelsiniz bak millet yapıyo falan düşüncesizce konuşmalar canımı sıkıyo bi düşünsene bunların bi sorunumu var dertleri ne diye ama nerdee

akıllıca bir yöntem akıllı zuzu:)

yengesi derken abisinin eşimi...

canım bak senin bebek konusu hassas noktan olduğunu hissederlese üzerine gelirler, hiç buna fırsat verme..doktora felan gittinmi eşin gittimi..

kesinlikle katılıyorum
daha 6 ay ya düşünsene ne kadar yeni
ama doktora gitmende fayda var, madem çocuk istiyorsun deneyip deneyip Allah korusun sonra bi problem olduğunu öğrenmek yerine baştan problemi bilip çözüme başlarsın bişey yoksa zaten kendini kasmadığında olur

kesinlikle katılıyorum
daha 6 ay ya düşünsene ne kadar yeni
ama doktora gitmende fayda var, madem çocuk istiyorsun deneyip deneyip Allah korusun sonra bi problem olduğunu öğrenmek yerine baştan problemi bilip çözüme başlarsın bişey yoksa zaten kendini kasmadığında olur

hayır gitmedi sorun aramak için erken ben gittim doktora smear testi ve vajinal muayene yaptırdım enfeksiyon vardı doktor engel teşkil etmez ama daha zor olabılır dedi ve sorun aramak için 1 yılın geçmesini söyledi o muayenede bile eşimin yengesi ne oldu bebekmi var dedi bana ya

yine milletin ii bana 10 günlük evliyken sordular bişey yok mu die.. daha dedim teknoloji o kadar ilerleyemedi yapmadan bilemiyolar olup olmadığını demiştim...

o yengeler ne beeee
o zaman seninkinide koyuyorun kategoriye
osmanın yengesi
fatmagülün yengesi
beklemenin yengesi
Cadılarrrrrr
crafty çekmişti

Benden başkası çekmez zaten bi çekerim kaçar insan
sen sabırlı çıktın :)

tatlım sen de muayeneyi falan öyle herkese söyleme meraklı insanlar
gerçi ne gelirse insana meraktan gelirmiş patlat bi tane

ya crafty nerden aklına geliyor yahu..pratik zekalı arkadaşım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…