- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.921
hayır gitmedi sorun aramak için erken ben gittim doktora smear testi ve vajinal muayene yaptırdım enfeksiyon vardı doktor engel teşkil etmez ama daha zor olabılır dedi ve sorun aramak için 1 yılın geçmesini söyledi o muayenede bile eşimin yengesi ne oldu bebekmi var dedi bana ya
heheheh 10 gün mü
millet manyak yauu
hayır gitmedi sorun aramak için erken ben gittim doktora smear testi ve vajinal muayene yaptırdım enfeksiyon vardı doktor engel teşkil etmez ama daha zor olabılır dedi ve sorun aramak için 1 yılın geçmesini söyledi o muayenede bile eşimin yengesi ne oldu bebekmi var dedi bana ya
dayısının eşi eşim onun yanında kalıyodu evlenmeden önce heralde sorumlu hissediyo kendiniyengesi derken abisinin eşimi...
o yengeler ne beeee
o zaman seninkinide koyuyorun kategoriye
osmanın yengesi
fatmagülün yengesi
beklemenin yengesi
Cadılarrrrrr
Benden başkası çekmez zaten bi çekerim kaçar insan
sen sabırlı çıktın :)
dayısının eşi eşim onun yanında kalıyodu evlenmeden önce heralde sorumlu hissediyo kendini
ya belki kötü niyetli değildir ama insan biraz düşünceli olur yaa
beklemedecim bildirmine bak
en güzeli istemiyorum daha düşünmüyoruz demek, yoksa her ay bekliyorlar
benim üstüme eşimin tarafından kaç tane hamile olanlar oldu
tabi ben korundum hemen yapmadım
diyom yakında adımı kısıra çıkar diye
kayınvalimede sorup duruyorlar
kadın da ne yapsın daha düşünmüyor okuyor diyor
dayısının eşi eşim onun yanında kalıyodu evlenmeden önce heralde sorumlu hissediyo kendini
ya belki kötü niyetli değildir ama insan biraz düşünceli olur yaa
naptın ne yolladın
merak ettim banane
naptın ne yolladın
merak ettim banane
yengesi derken abisinin eşimi...
hayatımın tam ortasında inadına eşim dayısıyla ortak yani iş ortak evlerimiz yan yana nasıl olacak bilmiyorumcanım sana naçizane bir tavsiye;
o yengeyi mümkün olduğunca hayatından uzak tut, resmi ol...ben genelde öyle yaparım..mesela 3 görümcem var 2 si samimi ama 1i böyle bi garip..ben ona halen siz nasılsınız derim.
canım benimm bu kadın sen istersen 10 tane doğur yine başka bişey bulacak seni gıcık etmek için, bence anladı senin bu konuda hassas olduğunu ondan üzerine geliyor... TİPİK ELTİ VAKASII
vallaa yerinde olsamm onu sürekli laflarmla bozardım o bir söylerse ben 3 söylerdim...
Sana bişey demek mümkün mü
yedirir oturtursun lafı
hayret bişey ya ne kötü niyetli insanlar varhakkat abi bu elti ne menem bişi bilmem
bak anlatem
ben benimkini tanımam etmem
düğün zamanı (biz o zaman eşimle çıkıoduk)
gittim kuaföre (annesi çaardı eşim gelin arabası olcaktı sen buraya gel burdan biz gideriz dedi)
ki benim saç makyaj yapılı orda yaptırmıorum
bi afra bi tafra (dikkatinizi çekerim ilk defa görüorum) yüzüme bakmadı
bismillah dedim gittim. Eve geldik o kuaförde hala
nası baarıo telde eşimin kardeşine o kız gelmesin arabaya die (-ki zaten gitmeyeceğim yer yok ben kayınpederle gideceğim) düğünde de takısını taktım yüzüme bakmadaı hıh yaptı gitti
Allahtan başka memlekette de o gün bugün görmüom :)
kılzar tarantulaylan ilgili ya siz biliyosunuz zati
benimde yenge elti yokda başka bişi var onu anlattım özelden de
kendını yanlız hıssetmesın beklemede herkesin var bişiysi deyyuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?