Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canım sana naçizane bir tavsiye;

o yengeyi mümkün olduğunca hayatından uzak tut, resmi ol...ben genelde öyle yaparım..mesela 3 görümcem var 2 si samimi ama 1i böyle bi garip..ben ona halen siz nasılsınız derim.

yaaa biz çok istiyoruz olmadı ama öyle herkez neden olmadı şu mu bumu demedi.
ama bi seferinde babam çok utandırdı beni.
ben evlenirken bi sefer sordu kimmiş istiyormusun diye evet dedim olay bitti. şimdi her gittiğimde haber geldimi bu sefer diye ağzımın içine bakıyor. bir seferindede direk yok mu daha bişey beklemeyin ben torun sevicem dedi

canım benimm bu kadın sen istersen 10 tane doğur yine başka bişey bulacak seni gıcık etmek için, bence anladı senin bu konuda hassas olduğunu ondan üzerine geliyor... TİPİK ELTİ VAKASII
vallaa yerinde olsamm onu sürekli laflarmla bozardım o bir söylerse ben 3 söylerdim...

yengesi derken abisinin eşimi...
dayısının eşi eşim onun yanında kalıyodu evlenmeden önce heralde sorumlu hissediyo kendini

ya belki kötü niyetli değildir ama insan biraz düşünceli olur yaa

en güzeli istemiyorum daha düşünmüyoruz demek, yoksa her ay bekliyorlar
benim üstüme eşimin tarafından kaç tane hamile olanlar oldu
tabi ben korundum hemen yapmadım
diyom yakında adımı kısıra çıkar diye
kayınvalimede sorup duruyorlar
kadın da ne yapsın daha düşünmüyor okuyor diyor

başkaları ne diyecek diye yaşayacaksak ohooo işimiz var
Allah hayırlı zamanda verir elbet

dayısının eşi eşim onun yanında kalıyodu evlenmeden önce heralde sorumlu hissediyo kendini

ya belki kötü niyetli değildir ama insan biraz düşünceli olur yaa

yaaa konu ile alakalı değil ama sizin mesajlarınızın altındaki sayaçlar çok hoşuma gitti bende yapmak istiyorum nasıl olur acaba

insanlar ne anlarlar bebek yokmu diye sıkıştırıp didiklemekten anlamıyorum açıkcası.
Var ya da yok olacak ya da olmayacak tasası başkalarınamı kalmış.
Bunları bence kafanıza hiç takmayın ben çevreme bakıyorum herkesde sıkıntı var hiç bişey eskisi gibi değilki.
Evlilikler geç oluyor hatta yaşı ilerleyip evlenememiş çok insan var çevremde.İnsanların genetik yapısı hormonları bozulmaya başlamış.Su gebelik üzerine kaç tane topic açılmış herkesin farklı farklı problemleri var.

hakkat abi bu elti ne menem bişi bilmem
bak anlatem
ben benimkini tanımam etmem
düğün zamanı (biz o zaman eşimle çıkıoduk)
gittim kuaföre (annesi çaardı eşim gelin arabası olcaktı sen buraya gel burdan biz gideriz dedi)
ki benim saç makyaj yapılı orda yaptırmıorum
bi afra bi tafra (dikkatinizi çekerim ilk defa görüorum) yüzüme bakmadı
bismillah dedim gittim. Eve geldik o kuaförde hala
nası baarıo telde eşimin kardeşine o kız gelmesin arabaya die (-ki zaten gitmeyeceğim yer yok ben kayınpederle gideceğim) düğünde de takısını taktım yüzüme bakmadaı hıh yaptı gitti
Allahtan başka memlekette de o gün bugün görmüom :)

yengesi derken abisinin eşimi...

hayatımın tam ortasında inadına eşim dayısıyla ortak yani iş ortak evlerimiz yan yana nasıl olacak bilmiyorum

bende bazen gıcıklığına yaptığını düşünüyorum mesela bi keresınde ben poğaca yapmıştım herkes bayıldı kadın diyoki bende yaparım çok güzel olur ben koltuklarıma şirin örtüler aldım oda gitmiş leopar desenli örtüler almış bazen kötü düşünmüyo değilim... yinede günahını istemem

hayret bişey ya ne kötü niyetli insanlar var
kıskandı hehralde seni

ayyy hayatım daaldığım en korkunç haber buuu... 2 ay arayla evlendiğimiz kuzenin hamileymişşş... ki kız benle yarışdaydı önce evlenmek için elinden geleni yaptı ve bebekde de elini çabuk tuttu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…