Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bide annemden biliyorum eğerv o gün eve erzak alınırsa bütün sene evde bereket olur biz her sene aşure günü alışveriş yaparız deneyin sizde
evet eve ufak tefek alisveris yapilir ekmek un seker tuz pirinc aklina ne gelirsee iste butun sen bereketli olur insallahh

şimdi yarın gece mi bu gece mi anlayamadım ben
paylaşım çok güzeldi ama teşekkürler
yarindan bahsediyor canimmm benc e cocuklara harclik verem gusul edemmmm insallhh iftra birseyler yapaip yengeme goturemmm
1- Aşure günü oruç tutmak sünnettir. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Aşure günü oruç tutanın, bir yıllık günahları affolur.) [Müslim, Tirmizi, İ. Ahmed, Taberani]
(Aşure günü bir gün önce, bir gün sonra da tutarak Yahudilere muhalefet edin.) [İ.Ahmed]
[Yalnız Aşure günü oruç tutmak mekruhtur. Bir gün öncesi veya bir gün sonrası ile tutmalı!n giii

hadi şimdiden Allah kabul etsin oruçlarınızı da dualarınızı da...
dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden..
iyi akşamlar ben çıkıyorum

Offf kızlar ben geldim.
Akşama kadar işten başımı alamadım bir arada site bakımdaydı
ben sizsiz kaldım yine.
Atlanta üzülme canım elbet bir gün bebeklerimiz gelecek

CERENİMO ERAY GURBETGÜZELİ teşekkür ederim kızlar. bu ay çok ümitliydim, bazı gebelik belirtilerim vardı. bende ister istemez umutlandım. kahverengi lekeleri görünce çok üzüldümm. demek hayırlısı böyleymiş

çok takılmamak lazım hamileliğe ben geçen ay resmen bütün hamilelik belirtilerini yaşadım sonu hüsran oldu senin gibi çok üzüldüm bu ay hiç takmamaya çalışıyorum bakalım nolcak

çok takılmamak lazım hamileliğe ben geçen ay resmen bütün hamilelik belirtilerini yaşadım sonu hüsran oldu senin gibi çok üzüldüm bu ay hiç takmamaya çalışıyorum bakalım nolcak

inşallah bu ay mutlu olursun canım. bende artık takmıycam, yoksa çok üzülüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…