Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

günaydın medicalsecreter sana bişey sorcam
ocak topiğinde demişsin ovulasyon testini internetten alıyorum diye
kaça alıyorsun acaba ben de alcam da pahalı almayım
çünkü hiç fiyatlarını bilmiyorum

gunaydın fundacım
gitti gi__yor dan alıyoreum

30 ovulasyonb testı+4 gebelık testı veriii laboquıck 25-30 tl arasıydı yanılmıyosam cnm.

inşallah güselim

Medikom hojgeldin canım nassın iyisin inşallah

bu arada hepimizin aşure günü mübarek olsun

gunaydın
Cnm
iyiyim
sen nasılsın

HERKESİN AŞURE GÜNÜ BEREKET HUZUR GETİRSİN MANEVIYATIMIZ GÜÇLENSİN İNŞALLAH.

EVET BUGUN KURU BAKLAGIL VS ALMAK IYIYMIS
MUMKUNSE 7 ÇEŞİT OLCEK
AMA GUCUMUZUN YETTİĞİNCE BİŞİLER ALALIM EVIMIZE
ZATİ BUGUN YATACAK BENİM MAAŞ
HİÇBİŞEY KALMADI EVDE
ALISVERIS GUNUMDU ZATİ:)

Son düzenleme:

mesele evde bişey yokken almak değil yeğen,
ev tıka basa doluyken sırf aşure günü diye alabilmektir asıl mesele

İnşallah evlerimiz tüm yıl bereketle dolar taşar ve olmayanlar da nasiplenir...

Günaydın bulutum hava da ankarada tam uyuma havası valla

hayırlısı olsun benim de kasık ağrılarım kırmızılar yakın sinyali veriyor
bakalım şu 2011 e girelim bi hayırlısıyla
yeni bir yıl
yeni umutlar durumları

benim daha zamanı var hiç bir belirti yokta çalışmada yok hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebeklerimiz.ben ağustosta kimyasal gebelk geçirmştm 3 aya yakndır korunduk korunmasaydım keşke aralık ayıda sene sonu olduğu için işler çok yoğun eve geç gidiyoruz yorgun oluyoruz ama yumurtlama dönemimde gün aşırı yapmaya çalıştm bakalm hayırlısı hakımzda..:93:

yok anam bizde tık varda hamile kalmamak için olmiii dicenki korunun 1-2 ay için d.k hapı kullanamam eşimde utancını yenip eczaneye gidemiyone zaman utancını yenerse büyük patlama olcek nası kaçcam bilemiyom

aman bu erkeklerde sanki korunma sadece kadınlar için geçerliymiş gibi.ilk doğumu yapmadan kullanmayın diyorlar bende kullanmadım d.k hapı..

aman bu erkeklerde sanki korunma sadece kadınlar için geçerliymiş gibi.ilk doğumu yapmadan kullanmayın diyorlar bende kullanmadım d.k hapı..

ay ewet yaaaaa dün gece sıkıştırdı köşeye döndüm popomu yattım yazııııııııııııkkkk masum köylü gibi döne döne bi hal oldu kıh kıh kıhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…