- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #7.161
kimsecikler yok
ALLAHIM sana tez zamanda bir bebek nasip etsin çok içten diliyorum,kendim hamileymişim gbi sevinirim şuan seni çok ii anlıyorummrb arkadaslar ocak topiğine yazmıştım benimde çocuğum olmuyor 19aydlık evliyim hiç korunmadık
ama bebeişimde gelmedi 9aylık evliyken doktora gittik çünkü adetim 15gün gecikmişti ve testler hep negatif gösteriyordu kesin kist yada kötü bişey var diye gittim hiç bi sorun çıkmadı sadece enfeksiyon ve iltihap vardı ilaç kullandım gecti ama 2ay sonra tekrar adetim gecikti yine doktora gittim ve cylo prognavo basladım 2 ay kullandım yoluna girdi ama hala bebeğimiz olmuyordu nerde eksik yapmıştık ki biz haketmiyormuyduk 3kişilik aile olmayı allah bu duyguyu tattırmadı bize bu arada doktor sende bi sorun yok bide eşin spermiyogram versin dedi veee beklenen sonuç sonuçalarrrr kötttü hemde ummadığımız kadar 13milyon hareket yavas ardından ultroson veeee varikoselle karşılastık doktor bu sartlarda kendiliğinden bebek sahibi olmanız zor dedi.asılamayı önerdi.ama biz hala yaptırmadık çünkü umudumuz var olacak diyoruz ameliyat olma diyor doktorumuz e vitamini verdi üroloji uzmanı bakalım kullanıyor eşim ne değişecek çok yıprandık kimseye söyleyemiyoruz durumumuzu eşim çok yıprandı ailesi üstümüze gelmeye basladı çok üzüzlüyor her ayy en ii sekilde çalışıyoruz amaaa yokkk olmuyor
işte benim derdimde bu allah kucaklarımızı boş bırakmasın
mrb arkadaslar ocak topiğine yazmıştım benimde çocuğum olmuyor 19aydlık evliyim hiç korunmadık
ama bebeişimde gelmedi 9aylık evliyken doktora gittik çünkü adetim 15gün gecikmişti ve testler hep negatif gösteriyordu kesin kist yada kötü bişey var diye gittim hiç bi sorun çıkmadı sadece enfeksiyon ve iltihap vardı ilaç kullandım gecti ama 2ay sonra tekrar adetim gecikti yine doktora gittim ve cylo prognavo basladım 2 ay kullandım yoluna girdi ama hala bebeğimiz olmuyordu nerde eksik yapmıştık ki biz haketmiyormuyduk 3kişilik aile olmayı allah bu duyguyu tattırmadı bize bu arada doktor sende bi sorun yok bide eşin spermiyogram versin dedi veee beklenen sonuç sonuçalarrrr kötttü hemde ummadığımız kadar 13milyon hareket yavas ardından ultroson veeee varikoselle karşılastık doktor bu sartlarda kendiliğinden bebek sahibi olmanız zor dedi.asılamayı önerdi.ama biz hala yaptırmadık çünkü umudumuz var olacak diyoruz ameliyat olma diyor doktorumuz e vitamini verdi üroloji uzmanı bakalım kullanıyor eşim ne değişecek çok yıprandık kimseye söyleyemiyoruz durumumuzu eşim çok yıprandı ailesi üstümüze gelmeye basladı çok üzüzlüyor her ayy en ii sekilde çalışıyoruz amaaa yokkk olmuyor
işte benim derdimde bu allah kucaklarımızı boş bırakmasın
kızlaaaarr maleseef bu ayda olmadııı.... nedendir bilmiyoruum, 17 sinde beklediğim adetiim 14 de başladıı... stresten mi acaba ??
cnm bizim sperm sayımız da 5,5
bence her ay bu stresi yaşama aşılama, aşılama olmadı tüp bebek için hemen başla çalışmalara
hangi ildesin bilmiorum ist daysan tüp bebek için rapor çıkartma sürecini öğrendim kaba taslak ben başvuracağım sanırım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
canım cevabın için teşekkür ederiim, bende korktum bir an acaba hastalık belirtisi falan mı dediim kendi kendimee birde bebek olmayınca insaan fazlasıyla takılıyor küçük ayrıntılara...benimde geçen ay 25 de gelmesi gerekn 22 de geldi. hava değişimi vs de etkiliyor stres en baş neden çok takılma
canım daha 22yasındayım tüp bebek için rapor vermezler bana bursadayım bu arada ama yinede bilmiyorum tüp bebek düşünmüyoruz suan aslında ne düşüneceğimizi sasırdık doktora bile gitmiyoruz artık beklemeye aldık kendimzi bebek dediğim an eşim çok üzülüyor ama beni de anlasın istiyorum daha nekadar bekleyeceğiz ki ben sevdiğim erkekten bi yavrum olsun istiyorum
bu akşam dedim eşime hiç mutlu değilim dedim hiç bişeyden zevk alamıyorum dedim bu akşam yaptığım hesaplamalar göre yumurtlama günümdü ama canım istemedi hiç eşimde sen bebek istemiyorsun diyor ben öyle deyince çok istiyorum dedim korkuyu ve kötü sonucu düşünmeden artık bişeyler yapalım dedim benim için daha erken ama senin yasın geciyor dedim bu arada eşim 33 yasında çok kırıldı bana onu kırmak istemiyorum ama bebeğe odaklansın istiyorum ben ona bebek konusu acıyorum o bana diyorki yarın annemlere gidelim babamın bu ay doğum günü diyor pes askım dedim ben ne düşünüyorum sen ne diyorsun dedim yeterrrrrrrrrrr dedim ailenden de babandanda önemli çocuğumuz dedim canımız olacak dedim
sen benim için önemlisin senin ameliyat olman en son istediğim sey dedim ne gerekiyorsa deneyeceğiz ondan sonra hala olmazsa ameliyat dedim ben onu düşünüyorum ama ooo hep baska seyler düşünüyor hiç konuşamıyoruz kaçıyor sanki ya tv izliyor ya nette yada uykum geldi deyip yatıyor yazık değilmi bana tek basıma mı yapıcam tek basıma mı gidicem doktora
bu arada çok pardon kafanızı şişiriyorum gecelerim uykusuz gecmeye basladı psikolojim çok kötü:18:
günaydın günaydın hepinize
sanırım güzel bir gün gibi hasta az
iyi günler
günaydın ciciler ben geldim
yarın benim büyük gün bakalım gelecek mi kırmızılar :18:
inşallah gelmez canım hayırlısı
inşallah güselim
Medikom hojgeldin canım nassın iyisin inşallah
bu arada hepimizin aşure günü mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?