- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #7.201
nasilsin canim,toparlanabildinmi
iyiyim canım sağol arada üzülüyorum ama şükrediyorum halimeeeee sen nasılsın bakemmm
günaydın kızlar...
iyiyim canım sağol arada üzülüyorum ama şükrediyorum halimeeeee sen nasılsın bakemmm
günaydın cici anneeeeeeeeeeeeeenasılsın bebikin nasıl
cnm bende bebeğimi seninle aynı dönemde kaybettim
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
1. KK Pro Üyeelmakurdumusun
2. canom_14
3. mistrall+
4. medicalsecreter+
5. Funda89
6. poti+
7. akasya08
8. SSBULUTUM+
Hepinize günaydın kızlar...
nasıl yani şimdi hamile değilmisin tickerde ole yazıyooooooooooooooo
yok cnm benim tıckerda evlilik yıldönümümüz yazıyo.
hadi yaaaa dikkatli bakmamışım çok özür dilerimmm bi an dedim anaaaaaaa hamiş kalmış diyeeeeeeeeeeeee olsun gııııı bi tene olmuş 2.3. niye olmasınnn heççç
günaydınnnnnnn PAMMIK ELMAAAAAAAAAAAAAAA
herkese günaydın
Arkadaşlar regli,me 3 gün kala öğrenmiştim hamile olduğumu önce kendim test yaptım akşama kanda 48.41 çıktı dün dr.a gittim kese değil bu görünen diyor rahim kalınlaşması olmalı dedi, önceden gelişmemiş bir gebelikte olamaz sanırım dedi, takip edicez dedi arkadaşlar 48.41 hcg değeri 10 aralıkta çıkmıştı şimdi ne civardadır, kese oluşurmu bu saatten sonraInternette araştırma yaptım hcg 1500 ün üzerindeyken kese görünür diye bir bilgiye ulaştım. Acı da olsa yalvarırım bildiklerinizi söyleyin bana kese oluşurmu değerim artarmı
Eşimde bende mahvolduk ağlamaktan tüm yüzüm şişti artık, okuldayım bir sürü de dersim var ama kaçmak istiyorum burdan
Yalvarırım dua edin bana
HERKESE GÜNAYDIN
arkadaşlar regli,me 3 gün kala öğrenmiştim hamile olduğumu önce kendim test yaptım akşama kanda 48.41 çıktı dün dr.a gittim kese değil bu görünen diyor rahim kalınlaşması olmalı dedi, önceden gelişmemiş bir gebelikte olamaz sanırım dedi, takip edicez dedi arkadaşlar 48.41 hcg değeri 10 aralıkta çıkmıştı şimdi ne civardadır, kese oluşurmu bu saatten sonrainternette araştırma yaptım hcg 1500 ün üzerindeyken kese görünür diye bir bilgiye ulaştım. Acı da olsa yalvarırım bildiklerinizi söyleyin bana kese oluşurmu değerim artarmı
eşimde bende mahvolduk ağlamaktan tüm yüzüm şişti artık, okuldayım bir sürü de dersim var ama kaçmak istiyorum burdan
yalvarırım dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?