Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bende de regl sinyalleri çoğaldı offffff
tüp yolu taştan sankim
ben nasıl geçeceğim o yollardan ya ürkünç korkunç

aynen canım bendede regl sinyalleri var..bazen diyorumki beklemeden 1-2 ay içinde tüp bebek işine gir..zaman geçtikçe bişeyler okuyorum. bazen moralim bozuluyor bazende umutlanıyorum...

vallaya erkekler ne şanslı...bide gamsızlar zaten sinir oluyorum..

tırsıorum abi göbekten iğne diolar yawwwww
bide duygusu kötü ya
içine canlı bebek koyuyo
yani var orda biliosun
ama tutunamayabilio
büyük yıkım bence

tabi canım aynen öyle
doktor dedi ki;
anne sinirli agresif duygusal alıngan olabilir
eşim de : babaya bişey yok mu
ben de merdivenlerden inerken dedim ki kusura bakmada o blendır gibi olan şeyle muhatap olan benim tüm hakkı saklıdır yaniiii

bu arada crafty canım çok haklısın bundan sonra ağlak olduğum anda sarılıcam göbişime

bide duygusu kötü ya
içine canlı bebek koyuyo
yani var orda biliosun
ama tutunamayabilio
büyük yıkım bence

canim o igneleri hisetmiyosun cok inceler,sadece birazcik yakiyo,oda ilactan,ama icinde onlarin var oldugunu bilmek bile güzel,benim iki taneydi bide,

blender gibi olan şey ne gıııı

bide duygusu kötü ya
içine canlı bebek koyuyo
yani var orda biliosun
ama tutunamayabilio
büyük yıkım bence

canım ben her ihtimali düşündüm...

1)Eşim yanımda olmayacak 2 kat güçlü olmalıyım...igneleri kendim yapamazsam yakında sağlık ocağı var gidip orda hemşireye yaptıracağım..sende kasma kendini sende öyle yaparsın

2) transferden sonraki aşama çok zor..iki ihtimal tuttu yada tutmadı...tutarsa ne ala gelsin bebişim başımın üstünde yeri var..tutmazsa yola devam yapıcak bişey yok..ben tutmazsa 6 ay yurdışına gitmeyi düşünüyorum..mesleğimle ilgili çalışmalarıma yoğunlaşmayı düşünüyorum.....

canım ne yapalım başka şansımız yoksa deneyeceğiz....

bence eşin olmadan yapma, girme bu sürece. Yada anneni çağır gelsin o. Tek kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…