Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bence eşin olmadan yapma, girme bu sürece. Yada anneni çağır gelsin o. Tek kalma

canım annem ve eşimin ailesi yanımda olur..eşimde rapor alıp gelir ama ben transferden sonra yanımda olsun istiyorum...

bak bide GÜLŞEN in bi şarkısı varya.. YA TUTARSA YA TUTARSA
YA TUTARDA BEBİŞ EL VERİRSE....

sıkıldım artık ben bu durumdan yaaa.... bari regl olasam kurtulsam... kendi kendime kuruyorum...işte başım döndü ay yoksa, iste migdem bulandı ay yoksa, sanki biraz karnım şiş gibi yoksa vb..... artık ümidi kestim ben bu aydan yine yok gibi bebek bari regl olsam

benim gezmeye gitmek için süslenmem lazım ama pc başından ayrılamıyorum acaba laptopudamı götürsem güne ayrıca pasaklı pasaklı gidemem herkes kokoş kokoş ben ezikmi kalayım olmaz ki

tanselim hoşgeldin nasılsın bu arada selamün aleyküm bugün selamlaşmak sevapmış

ALEYKÜM SELAM CANIM...Bende hafta sonu aşure yapıp komşularıma dağıtmayı düşünüyorum....canım dün kardeşinin tüp bebekle bebiş sahibi olduğunu söyledin..bize pozitif bişeyler söyle..crafty ve benim çok ihtiyacımız var....

ultrason için doktorun kullandığı çubuk var ya hani ucu yuvarlak olan işte o
hiç sevmiyorum onu

anaaaaammmm... bende sevmiyorum dün doktora giderken 1,5 lt su içtim gidene kadar sıkışırım diye ama gittiğimde çok sıkışmış değildim biraz vardı sadece... doktorum dedi sıkışıkmısın bende kandırdım onu evet dedimm... neysse ultrasonla karnımdan baktı göremedi sıkışık değilsin alttan bakalım dedi... ben tabi bilmiyorum nasıl oalcak yardımcısı geldi ayarladı o blendrı ayyy çok korkunçtu bidaha yalan söylemicem yarın gidinca sıkışmadan o odaya girmek yok çıkamıyorum yoksaaa

hepimiz yapıyoduk ilk başlarda artık ben hiç umursamıyorum....

o blendir bana kac kere girdi cikti sayisini hatirlamiyorum bile

BANADA

bende çok iğreniyorum ya of iğrenç
bide spekulum
daha berbat bişi
BENCEDE

benim gezmeye gitmek için süslenmem lazım ama pc başından ayrılamıyorum acaba laptopudamı götürsem güne ayrıca pasaklı pasaklı gidemem herkes kokoş kokoş ben ezikmi kalayım olmaz ki

KALMA KALMA GİT GİYİN SÜSLEN KOKULAN
biz de çalışalım

şöyle süslen püslen çok moralli ol..At yengeye havayı..o da geliyorsa tabikine..

olmaz hemen git cicilerini giy,sacini basini yap hafif bide makyaj :108:,arkandan dedikodu yaparlar mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…