- 5 Eylül 2007
- 1.074
- 1
- 158
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #7.421
o olmasa bebisini nasi görcen gi
tanselim hoşgeldin nasılsın bu arada selamün aleyküm bugün selamlaşmak sevapmış
bence eşin olmadan yapma, girme bu sürece. Yada anneni çağır gelsin o. Tek kalma
onun için katlanıyom zaten
doktora tekme atmamak için kasıyorum ne zor şey o ya
erayım benim bende senin böyle olmadığını tahmin ediyorum...
onun için katlanıyom zaten
doktora tekme atmamak için kasıyorum ne zor şey o ya
tanselim hoşgeldin nasılsın bu arada selamün aleyküm bugün selamlaşmak sevapmış
ultrason için doktorun kullandığı çubuk var ya hani ucu yuvarlak olan işte o
hiç sevmiyorum onu
sıkıldım artık ben bu durumdan yaaa.... bari regl olasam kurtulsam... kendi kendime kuruyorum...işte başım döndü ay yoksa, iste migdem bulandı ay yoksa, sanki biraz karnım şiş gibi yoksa vb..... artık ümidi kestim ben bu aydan yine yok gibi bebek bari regl olsam
o blendir bana kac kere girdi cikti sayisini hatirlamiyorum bile
BENCEDEbende çok iğreniyorum ya of iğrenç
bide spekulum
daha berbat bişi
benim gezmeye gitmek için süslenmem lazım ama pc başından ayrılamıyorum acaba laptopudamı götürsem güneayrıca pasaklı pasaklı gidemem herkes kokoş kokoş ben ezikmi kalayım olmaz ki
benim gezmeye gitmek için süslenmem lazım ama pc başından ayrılamıyorum acaba laptopudamı götürsem güneayrıca pasaklı pasaklı gidemem herkes kokoş kokoş ben ezikmi kalayım olmaz ki
s a benimde dün hastalanmam gerekiyodu ama olmadı inş hamileyimdir herkezin allah gönlün egöre versin inş...
anaaaaammmm... bende sevmiyorum dün doktora giderken 1,5 lt su içtim gidene kadar sıkışırım diye ama gittiğimde çok sıkışmış değildim biraz vardı sadece... doktorum dedi sıkışıkmısın bende kandırdım onuevet dedimm... neysse ultrasonla karnımdan baktı göremedi sıkışık değilsin alttan bakalım dedi... ben tabi bilmiyorum nasıl oalcak yardımcısı geldi ayarladı o blendrı ayyy çok korkunçtu bidaha yalan söylemicem yarın gidinca sıkışmadan o odaya girmek yok çıkamıyorum yoksaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?