Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

inş allah gönlüne göre versin herkesin ezanda okunuyo burda ezanların hürmetine akşam yasini şerif okucam burdaki herkese ayrı ayrı dua etcem ben çoook inanıyorum yasini şerifin bereketine

BANADA

BENCEDE

KALMA KALMA GİT GİYİN SÜSLEN KOKULAN
biz de çalışalım

şöyle süslen püslen çok moralli ol..At yengeye havayı..o da geliyorsa tabikine..

olmaz hemen git cicilerini giy,sacini basini yap hafif bide makyaj :108:,arkandan dedikodu yaparlar mazallah

gidiciğiimmmm az sonra yenge yok gıızz o öyle kokoş ortamlara takılmaz pek bu arada son yazdığım mesajı kaç tane göndermişim ya benim suçum değil topik yaptı

yerim bunu çok tatlı
bugün tam bana uygun

craftycim yaaaaaaaaaaa bazen ne düşünüyorum biliyormusun? tüp bebek olayını düşününce diyorumki okadar iğne ilaç nasıl dayanacağım..sonrada bi yanda düşünüyorum..genç yaşta ne kadar hasta insan var..mesela kanser hastası onlar kemoterapi felan alıyorlar ne kadar zor...bence var ya acayip moralli olmamız gerek..bende yapamıyorum ama moral çok önemli gibi...

inş allah gönlüne göre versin herkesin ezanda okunuyo burda ezanların hürmetine akşam yasini şerif okucam burdaki herkese ayrı ayrı dua etcem ben çoook inanıyorum yasini şerifin bereketine

bende okucam kısmetse
bende çok inanıyorum
Allah kabul etsin inşallah

ya canım şu günler iyi oluyoda..pasta börek yemekten şişiyoz..bende akşam gezmeye gideceğim koçişle beraber....

ben yiyorum yiyorum akşamlarıda yürüyüş yapıyorum 1 saat ama ağzımı tutamadıktan sonra faydası yok sabah eşim ne dedi biliyomusun (popom için) karpuz gibi olmuş maşşallah

ama sen kendin kaşınmışssınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…