- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #7.441
ken yu sipik ingiliş
oo beybi yamacıma gel
gidiş değil bu gidiş
deliloy kibargel bizeeee:13:
onun için katlanıyom zaten
doktora tekme atmamak için kasıyorum ne zor şey o ya
vajinal ultrasonmu oluyosun ki sen diğeri benim hoşuma gidiyo gıdıklıyo tatlı tatlıay sapıkmıyım ne
allah iyiligini versin senin
bugünkü bestem
doğu- batı sentezi yaptım
şimdi yemeğe gidiim de
belki öğleden sonra daha kayda değer bişiler çıkartırım size
bye
canım annem ve eşimin ailesi yanımda olur..eşimde rapor alıp gelir ama ben transferden sonra yanımda olsun istiyorum...
bak bide GÜLŞEN in bi şarkısı varya.. YA TUTARSA YA TUTARSA
YA TUTARDA BEBİŞ EL VERİRSE....
BANADA
BENCEDE
KALMA KALMA GİT GİYİN SÜSLEN KOKULAN
biz de çalışalım
şöyle süslen püslen çok moralli ol..At yengeye havayı..o da geliyorsa tabikine..
olmaz hemen git cicilerini giy,sacini basini yap hafif bide makyaj :108:,arkandan dedikodu yaparlar mazallah
vajinal ultrasonmu oluyosun ki sen diğeri benim hoşuma gidiyo gıdıklıyo tatlı tatlıay sapıkmıyım ne
yerim bunu çok tatlı
bugün tam bana uygun
inş allah gönlüne göre versin herkesin ezanda okunuyo burda ezanların hürmetine akşam yasini şerif okucam burdaki herkese ayrı ayrı dua etcem ben çoook inanıyorum yasini şerifin bereketine
öyle bir hava varki bugün tam uyumalık..
ya canım şu günler iyi oluyoda..pasta börek yemekten şişiyoz..bende akşam gezmeye gideceğim koçişle beraber....
anaaaaammmm... bende sevmiyorum dün doktora giderken 1,5 lt su içtim gidene kadar sıkışırım diye ama gittiğimde çok sıkışmış değildim biraz vardı sadece... doktorum dedi sıkışıkmısın bende kandırdım onuevet dedimm... neysse ultrasonla karnımdan baktı göremedi sıkışık değilsin alttan bakalım dedi... ben tabi bilmiyorum nasıl oalcak yardımcısı geldi ayarladı o blendrı ayyy çok korkunçtu bidaha yalan söylemicem yarın gidinca sıkışmadan o odaya girmek yok çıkamıyorum yoksaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?