- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #7.481
bende mümkün değil yatamam öle..benim zaten bu zamana kalmamın sebebide o..ben hemen kalkıp yıkanıyordum.korunmuyoruz ya hemen olur sanıyordum meğer öle değilmiş
bende bu ay sabaha kadar yattım, hiç mantıklı değil..sabahta kalktım soğuk havada duş aldım..halen gribim halsiizm..bence ilişkiden sonra 1 saat yatmak yeter..eşim şey dedi hatta.sabaha kadar yarmanın faydası yok hatta enfeksiyon kapma ihtimali oluyormuş.haklı vallahi..doktor adamı bile dinlemiyorum..ne biçim biriyim:)))))))))
bak gördünmü carfty bizde umutlu olalım, dua edelim..düşünce gücü çok önemli bitanem benim...
eşin haklıymış benimki dese neyse adam doktor bide küsme tanselim seni düşünmüş eşinbugün sabah eşimle biraz küstüm..ne oldu anlatayım...
sabah dedimki buğün adetin 21. günü progestron baktıralım dedim..şaşırdı niye dedi? bende yumurtam çatlıyomu acep dedim:)))))))))))) kadınlar klübünden duydun demi dedi... ya dedi sen kaç kere muayen oldun öyle bi sorunun yok dedi..adette oluyorsun niye vucudunu kurcalıyorsun diye söylendi..bende tamam be dedi baktırmıyorum..
eşin haklıymış benimki dese neyse adam doktor bide küsme tanselim seni düşünmüş eşin
craftycim dün yaptınmı kekle böreği nasıl oldu bakem...
evet ya bi silkelenin moraliniz yerine yelsin hem isteyipte parasızlıktan yapamayanlar var dimi sizin için arkadaşlarlımı organize etcem ayrı ayrı dua için kişinin gaybında edilen dua kabul olurmuş inş
bugün sabah eşimle biraz küstüm..ne oldu anlatayım...
sabah dedimki buğün adetin 21. günü progestron baktıralım dedim..şaşırdı niye dedi? bende yumurtam çatlıyomu acep dedim:)))))))))))) kadınlar klübünden duydun demi dedi... ya dedi sen kaç kere muayen oldun öyle bi sorunun yok dedi..adette oluyorsun niye vucudunu kurcalıyorsun diye söylendi..bende tamam be dedi baktırmıyorum..
blender ha allah iyiliğini versinyok mikser
ayyy o alet çok korkunçç ilk doktora gittiğimde hemşire doktora uzatırken onumu takıcaksınız bana diye bagırmıştım muayene olacagım zaman doktora neremden bakacaksınız diye sormayı adet edindim korkumdan:bende çok iğreniyorum ya of iğrenç
bide spekulum
daha berbat bişi
o blendir bana kac kere girdi cikti sayisini hatirlamiyorum bile
öyle eraycım ya..bazen eşimi bunaltıyorum..sürekli soru soruyorum..yok tüp bebek nasıl olcak şöyle böyle..biraz bunalttım galiba...
Canım benim adet tarihim 18 aralık, 14 aralıkta kan testi yaptırdım 17,7 çıktı beta hcg. Bugünde mide bulantım arttı. Doktorum hamilesin dedi ama ultrasonda görmeden inanmam
Canım benim adet tarihim 18 aralık, 14 aralıkta kan testi yaptırdım 17,7 çıktı beta hcg. Bugünde mide bulantım arttı. Doktorum hamilesin dedi ama ultrasonda görmeden inanmam
doktordan geldim kızlar muayene etti veeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ameliyata gerek yok dedi önümüzdeki ay rahim filmi istedi 4 ay korunun o zaman hamile kal dediiiiii
Kızlar çokk teşekkürler,inşallah herkes muradına erer..
Ben hala inanamıyorum,umarım hayırlısı olur...
doktordan geldim kızlar muayene etti veeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ameliyata gerek yok dedi önümüzdeki ay rahim filmi istedi 4 ay korunun o zaman hamile kal dediiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?