Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bende mümkün değil yatamam öle..benim zaten bu zamana kalmamın sebebide o..ben hemen kalkıp yıkanıyordum.korunmuyoruz ya hemen olur sanıyordum meğer öle değilmiş

bende bu ay sabaha kadar yattım, hiç mantıklı değil..sabahta kalktım soğuk havada duş aldım..halen gribim halsiizm..bence ilişkiden sonra 1 saat yatmak yeter..eşim şey dedi hatta.sabaha kadar yarmanın faydası yok hatta enfeksiyon kapma ihtimali oluyormuş.haklı vallahi..doktor adamı bile dinlemiyorum..ne biçim biriyim:)))))))))

doğru valla bi kere kayınvalidemdeydik banyo yapamadım o ilişkiden sonra vajinamda tahriş oldu girişi soyuldu mantıklı

bak gördünmü carfty bizde umutlu olalım, dua edelim..düşünce gücü çok önemli bitanem benim...

evet ya bi silkelenin moraliniz yerine yelsin hem isteyipte parasızlıktan yapamayanlar var dimi sizin için arkadaşlarlımı organize etcem ayrı ayrı dua için kişinin gaybında edilen dua kabul olurmuş inş

bugün sabah eşimle biraz küstüm..ne oldu anlatayım...

sabah dedimki buğün adetin 21. günü progestron baktıralım dedim..şaşırdı niye dedi? bende yumurtam çatlıyomu acep dedim:)))))))))))) kadınlar klübünden duydun demi dedi... ya dedi sen kaç kere muayen oldun öyle bi sorunun yok dedi..adette oluyorsun niye vucudunu kurcalıyorsun diye söylendi..bende tamam be dedi baktırmıyorum..

eşin haklıymış benimki dese neyse adam doktor bide küsme tanselim seni düşünmüş eşin

craftycim dün yaptınmı kekle böreği nasıl oldu bakem...

çok güzel ama bir lokma yemedim :)

evet ya bi silkelenin moraliniz yerine yelsin hem isteyipte parasızlıktan yapamayanlar var dimi sizin için arkadaşlarlımı organize etcem ayrı ayrı dua için kişinin gaybında edilen dua kabul olurmuş inş

cansın can Allah iyiliğini önüne çıkartsın

kurcalama bırak bilion adamı
illa yaptırcaksan yaptır kendin

blender ha allah iyiliğini versin yok mikser

bende çok iğreniyorum ya of iğrenç
bide spekulum
daha berbat bişi
ayyy o alet çok korkunçç ilk doktora gittiğimde hemşire doktora uzatırken onumu takıcaksınız bana diye bagırmıştım muayene olacagım zaman doktora neremden bakacaksınız diye sormayı adet edindim korkumdan:
o blendir bana kac kere girdi cikti sayisini hatirlamiyorum bile

bide sanki adam tencere karıştırıyomuş gibi bi sağaaa bi, sloaaa çeviriyo bi b.k bulabildinmi kardeşim yeter deştiğin dememek için zor tutuyom kendimi haaaa

öyle eraycım ya..bazen eşimi bunaltıyorum..sürekli soru soruyorum..yok tüp bebek nasıl olcak şöyle böyle..biraz bunalttım galiba...

biraz başka şeyler düşünebilsen kafanda dağılır ama biliyorum çok zor bende çok takığımdır yani geçmişte depresyon ve panik atak geçirdim acaba ondanmı bende bazen eşime çok yüklenirim napalı nazımız onlara geçiyo işte

Canım benim adet tarihim 18 aralık, 14 aralıkta kan testi yaptırdım 17,7 çıktı beta hcg. Bugünde mide bulantım arttı. Doktorum hamilesin dedi ama ultrasonda görmeden inanmam

doktordan geldim kızlar muayene etti veeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ameliyata gerek yok dedi önümüzdeki ay rahim filmi istedi 4 ay korunun o zaman hamile kal dediiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…