Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ben yiyorum yiyorum akşamlarıda yürüyüş yapıyorum 1 saat ama ağzımı tutamadıktan sonra faydası yok sabah eşim ne dedi biliyomusun (popom için) karpuz gibi olmuş maşşallah

ya bende spora gidicem..şöyle 2 hafta sonra felan..spor yapınca insan rahatlıyor ve mutlu oluyor..

evet hemde dr hiç ümit bile vermemişti 17 sene sonra oldu ilk seferde tuttu ama ablam çok inanıyodu çok dua ediyoduk hep beraber evet zor bi süreç ama herşeye değer o kadar korkmayın kasmayın belkide rabbim size tüp bebeği sebep edicek inş ya size çok dua ediyorum gerçekten canı gönülden

sağol cnm valla çok ihtiyacımız var

Ayy bana depresyon demeyin. Bu aralar herşey çok üst üste geliyo.bazen diyorum yeter artık hiçkimseyi görmek istemiyorum ama napalım herşey bizim için.biliyorum güzel günlerde gelecek..

ya kızlar hani diyosunuz ya çalışmadan sonra hemen yıkanmayın diye ben iki kere öyle yattım sabaha kadar rüyamda korkuttular şey şey yattım die

ya kızlar hani diyosunuz ya çalışmadan sonra hemen yıkanmayın diye ben iki kere öyle yattım sabaha kadar rüyamda korkuttular şey şey yattım die

bende mümkün değil yatamam öle..benim zaten bu zamana kalmamın sebebide o..ben hemen kalkıp yıkanıyordum.korunmuyoruz ya hemen olur sanıyordum meğer öle değilmiş

bende mümkün değil yatamam öle..benim zaten bu zamana kalmamın sebebide o..ben hemen kalkıp yıkanıyordum.korunmuyoruz ya hemen olur sanıyordum meğer öle değilmiş

gerçekten banyo yapmak o kadar etkilimiymiş bende yapıyodum ama hemen değil 1 ssat sonra falan yapıyodum banyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…