- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #7.461
okuyun bol bol
evdekiler hadi siz de okuyun birer tane :)
bizi de eksik etmeyin dualarınızdan
bak bide 3 kere yazmış :)
valla ben görünce kasılıom öğğk almiim
Allahım bizede nasip etsin canım....dualarımız kabul olsun...
ben yiyorum yiyorum akşamlarıda yürüyüş yapıyorum 1 saat ama ağzımı tutamadıktan sonra faydası yok sabah eşim ne dedi biliyomusun (popom için) karpuz gibi olmuş maşşallah
ALEYKÜM SELAM CANIM...Bende hafta sonu aşure yapıp komşularıma dağıtmayı düşünüyorum....canım dün kardeşinin tüp bebekle bebiş sahibi olduğunu söyledin..bize pozitif bişeyler söyle..crafty ve benim çok ihtiyacımız var....
s a benimde dün hastalanmam gerekiyodu ama olmadı inş hamileyimdir herkezin allah gönlün egöre versin inş...
ama sen kendin kaşınmışssınnnnn
bende okucam kısmetse
bende çok inanıyorum
Allah kabul etsin inşallah
ya bende spora gidicem..şöyle 2 hafta sonra felan..spor yapınca insan rahatlıyor ve mutlu oluyor..
evet hemde dr hiç ümit bile vermemişti 17 sene sonra oldu ilk seferde tuttu ama ablam çok inanıyodu çok dua ediyoduk hep beraber evet zor bi süreç ama herşeye değer o kadar korkmayın kasmayın belkide rabbim size tüp bebeği sebep edicek inş ya size çok dua ediyorum gerçekten canı gönülden
ya evet gerçekten stresıni alıyo insanın ben bütün gün düşün düşün geriliyorum akşam yürüyüş rahatlatıyo pamıııkkk gibi oluyorum çok faydalı bişey spor
okuyun bol bol
evdekiler hadi siz de okuyun birer tane :)
bizi de eksik etmeyin dualarınızdan
evet ama ötle bi aletin varlığından bile haberim yoktu artık öğrendim asla unutmamm...
yalan söylersen acı biber sürerim diyen annelerden korkmuyorum artıkk... ben yalan söyledim daha acısını yedimmm
akşam nie yapıosun şeker
evdesin fırsatın var sabah yapsana
vucut daha ii algılıo sabah
sağol cnm valla çok ihtiyacımız var
ya kızlar hani diyosunuz ya çalışmadan sonra hemen yıkanmayın diye ben iki kere öyle yattım sabaha kadar rüyamda korkuttular şey şey yattım die
tabiki canım herkese dua ediyoz bilhassa ben bebek olma ihtimali zor olanlara ayrıca dua ediyorum inş allah kabul eder
bende mümkün değil yatamam öle..benim zaten bu zamana kalmamın sebebide o..ben hemen kalkıp yıkanıyordum.korunmuyoruz ya hemen olur sanıyordum meğer öle değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?