- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #7.741
şim kızar yaa kafayı çok taktığıMı düşünüo zaten ..
€şim kızar yaa kafayı çok taktığıMı düşünüo zaten ..
canım senin ne kadar oluyordu akıntın çok mu
ben onu anlayamadım
korkum ondan
hayatım en çok kızımda oldu 45 gün rapor günde 8 fitil ve gün aşırı iğne oldum onda kırımızı kan gelmişti oğlanda kahverengi geldi 3-5 damla progestan filan verilmedi onda çünkü onda 9 haftalıktım o haftalarda progesteron eksikliğinden olmaz dedi doktor ev taşıyordum yorgunluktan oldu o bundada 1 hafta 10 gündür 2-3 gün ara ile günde 2-3 damala geliyor
hayatım en çok kızımda oldu 45 gün rapor günde 8 fitil ve gün aşırı iğne oldum onda kırımızı kan gelmişti oğlanda kahverengi geldi 3-5 damla progestan filan verilmedi onda çünkü onda 9 haftalıktım o haftalarda progesteron eksikliğinden olmaz dedi doktor ev taşıyordum yorgunluktan oldu o bundada 1 hafta 10 gündür 2-3 gün ara ile günde 2-3 damala geliyor
çok sağol tatlım
inşallah bende senin gibi sağlıkla atlatırım
neyse kaçtım yarın görüşmek dileğiyle
oğlak sen söyle bari bu karnım niye ağriiiiyyyhamilemiyim yoksa 1 günde belli olurmu hihihi
e çok çok haklı bencede
sen ne kadardır evlisin bebek ne zamandır istiosun sorun var mı
bi de bakem unutmuşum karışıo devreler bazen :)
şaka yapıyorum canım ya öyle şeymi olur insan daha çok strese girero zaman geçen eltim bana dedi ki bebeği var 4.5 aylık küçülenlerini sana saklayayım hatta şimdiden vereyim sana yer kaplamasın dedi dur dedım yaaa beni strese sokcan daha çok
yahu ovulasyon ağrısı ooo
hava souk üşütmüşündür üzerine
ondandır
dinleme kendini çokkk
benim 6-7 gündür batıo kasıklarım
sperm testi yapıldı mı ameliyattan sonra durum ne ?cNm bu ayın 27 sinde tam 15 ayLık evLi oLucaM..
5.aydan itibaren hiç kOrunMadık..(işin kötüsü aLıştı korunmamaya)
meğerse eşimde varikoseL varMış oLmuomuş
neyse hemen ameLiyat oLdu bu araLık ayı 5.ayımız ameLiyattan sOnra..
dOktor durumu iyi bi kaç ay içinde bebek oLabilir dedi ..
ama haLa yok bekLiyoruz işte..
en kötüsü de kafamı nereye çevirsem arkadaşLarım hepsi hamiLe yaa
geçmiş olsun cnmben geldım yınee selam herkese cook acayıp bı bas agrısı var bendee yaa öle arada gırerımm yazarım ama okuom yanıı bılesınız...
ne bağırıyon yaaaaaayy enfeksiyon olmasında gerisi mühim değil neyse yagmur kesılmış arkadaş aradı yürüyüşe gidiom ben byyyyyyy
yapıLdı cNm ameLiyattan sOnra 46-49 miLyonLara yükseLdi doktor fena değiL bebek oLabiLir ama biraz daha bekLeyin aceLe etmeyin dedi bi üç ay sOnra da 2-3 katına çıkar bu rakaM ..sperm testi yapıldı mı ameliyattan sonra durum ne ?
bizde inş dedik beklioruz ..:97:
sperm testi yapıldı mı ameliyattan sonra durum ne ?
yapıLdı cNm ameLiyattan sOnra 46-49 miLyonLara yükseLdi doktor fena değiL bebek oLabiLir ama biraz daha bekLeyin aceLe etmeyin dedi bi üç ay sOnra da 2-3 katına çıkar bu rakaM ..
bizde inş dedik beklioruz ..:97:
önceki rakamlar neydi sorması ayıp
bizde de çıkabilir mi korkuoruz elle muayene de yoktu ama dr eşime kilodan dolayı göremeyebiliriz dedi doppler istedi haftaya çarşamba o çekilecek
2miLyonLardaydı çok düşüktü çift varikOseLdi zaten dOktor direK eLLe muayenede anLadı sOnra testte de çıktı ztN..önceki rakamlar neydi sorması ayıp
bizde de çıkabilir mi korkuoruz elle muayene de yoktu ama dr eşime kilodan dolayı göremeyebiliriz dedi doppler istedi haftaya çarşamba o çekilecek
2miLyonLardaydı çok düşüktü çift varikOseLdi zaten dOktor direK eLLe muayenede anLadı sOnra testte de çıktı ztN..
inş sizde öyLe bişey yoktur cNm..
inşallah hayatım çıkarsa ameliyat olmam diyor beyimiz çünküm :)
5-8 milyon arası dolanıo bizde de testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?