Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kızlar hepinize günaydın

size yazdığım gibi doktora gittim sonuç enfeksiyon ve iltehap varmış bu ay bebek yok kan testimide aldı

+ birde kondilom varmş alınması gerekiyormuş sizde olan varmı çok korkuyorum

valla ya bende yumurtluyorum güzelce..hemde çalışıyorum sonuç negatif..yok anam bu işte bir iş var.ben gidip soracam birgün çocuk sahibi olan birine.nasıl yaptınız diye

ben soruna cevap verim şeker aynı sizin yaptığınız gibi yapılıyo değişiklik yok yani bende ikinsiye uğraşıyom ama unutmuşum heral çocuk yapmayı olmuyo benimde

off ya görümcem ocakta 2. çocuğuna doğum yapacak muhtemelen bakmaya gideriz
büssürü terane dinleyecem sizin de olsa falan diye

hamile olduğunu söylerken bile
biliyorum sıra sendeydi canım ama istemeden oldu korunurken oldu, sevinemedim bile sizin yokken 2. olacak diye diye laf soktu
zaten kredi ile ev de aldılar 30 yaşıma 1 ev 1 araba ve 2 çocuk sahibi olarak girecem diye dolanıyodu bayramda gittiğimizde
Allahtan farklı şehirlerdeyiz yoksa yolar atarım valla

valla ya bende yumurtluyorum güzelce..hemde çalışıyorum sonuç negatif..yok anam bu işte bir iş var.ben gidip soracam birgün çocuk sahibi olan birine.nasıl yaptınız diye

walla ben sordum işte seninde yaptığın gibi dediler... ben bildiğin yumurta fabrikası gibi üretimde sıkıntı yok, eşimde sıkıntı yok, her gece çalışmadan uyku yok ama bebekte yok ben neden olduğunu anlamıyorum yaaa:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…