Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ay çakmagülün suçu neye bakiidim
eşim değiştirdi
kurtlar vadısını açtı :=)
ruh gıbıyım uykum var
uyumamak için zor tutuyorum
ömrmün yarısından çoğu uyumakla geçiyo ya
asalah olcam sanırsam

naber bacım
eşin nasıl oğlun nasıl
derslerı iyimi

Iyi diyelim iyi olsun,oglusum hasta malum havalar soguk ya grip,dr gittik bugun,bizde bu aksam camideydikarkadas annesi babasinin ruhuna yemek duzenledi,iftar yaptik,hoca hanim sohbet verdi,namazlarimizi kildik,az once geldim,güzel huzur dolu bir aksamdi,disarda cok kar yagiyo,neyseki bu sefer kapi süpürme sirasi bizde degil:9boyle iste bacim

Allah kabul etsin poticiğim
Oğluşuna da çok geöçmiş olsun acil şifalar diler medical ablası

günaydın güzeller siz bu satırları okurken ben çoookkk uzaklarda olucam zira bugün teslim etmemiz gereken büyük bi işimiz var harıl harıl çalışıyor olacağım

haberini vereyim dedim bu sabah hayallerim ve ben suya düştük
rüyamda eşime adet oldum bu ay gelmeyecekmiş bebeğimiz dediğimi gördüm,
sabah kalktım lavaboya gittiğimde kırmızılara boyandığımı gördüm, tüm etraf da siyaha boyanmıştı sanki

Herşeyin hayırlısı, Allah herşeyi en iyi bilen ve tayin edendir.

günaydın kızlaar..hayırlı Cuma lar..
ben dün adet oldum maalesef..son aşılamamdan sonra 2 aydır 35 günde gelen adetim 28. günde geldi..bu sefer çok üzülmedim hatta normale döndüğüne sevindim aslında..soğan suyu fayda etti heralde diyorum..bugün 3. aşılama için dr.a gideceğim..bu mübarek gün hatırına hepinizin dualarını bekliyorum..Allah ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..benide bu tedaviden eli boş çevirmesin inşallah..AMİN..
hepinizi öpüyorum..Akşam görüşürüz inşallah..

canım soğan suyunu nasıl yapıyorsun?

günaydın bacılarım.... bugün yine mutlu mesut uyanmışken testimi yapayım dedim soooonnnrrraaaa.... aaaa ne çıksın yine negatifffffff :85: zaten akşamda amasyaya gidicez... valizim bile hazır değil anlayacağınız ruhen ve bedenen çökmüş bi cuma depresyonu geçiriyorum :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…